AT&T International Pass beperkt telefoonkosten in het buitenland tot $10 per dag

Vakanties zijn net een beetje goedkoper geworden voor AT&T-klanten, of op zijn minst minder schokkend als je thuiskomt met je rekening.

Vanaf vrijdag kunnen gebruikers met de AT&T International Day Pass praten, sms'en en internetten in meer dan 100 landen. Maar in plaats van te betalen per minuut, bericht of megabyte, betaal je $ 10 per dag per apparaat voor een volledige periode van 24 uur.'Reizen heeft zijn eigen uitdagingen', zei David Christopher, chief marketing officer van AT&T, in een verklaring. 'Het is fijn om in het buitenland gebruik te kunnen maken van het binnenlandse abonnement dat je kent.'

Dat betekent meer mogelijkheden om straatnaamborden te vertalen, door transportnetwerken te navigeren, te videochatten en gefilterde foto's te uploaden, en minder tijd om te benadrukken welke extra kosten u precies betaalt.

Voeg eenvoudig uw smartphone of tablet toe aan het abonnement om toegang te krijgen tot gegevens op bestemmingen in Europa, Azië en het Caribisch gebied. Gebruikers kunnen ook onbeperkt bellen binnen International Day Pass-landen en naar de VS, evenals onbeperkt sms'en naar overal ter wereld zonder extra kosten.

Verwant

  • FCC: Verizon, AT&T schenden waarschijnlijk netneutraliteitFCC: Verizon, AT&T schenden waarschijnlijk netneutraliteit

'AT&T International Day Pass vereenvoudigt het leven van reizigers, zodat ze meer van hun favoriete mobiele apps kunnen gebruiken wanneer ze in het buitenland zijn', zei Christopher. 'Dit helpt bij het boeken van logies, het vangen van een ritje … via sociale media, en meer.'

Als u echter een lange vakantie of een trans-Atlantische verhuizing plant, moet u overwegen om in plaats daarvan een ontgrendelde smartphone of internationale simkaart op te halen. AT&T behoudt zich het recht voor om de toegang tot de nieuwe functie in te trekken als het spraak-, tekst- of datagebruik gedurende twee opeenvolgende maanden meer dan 50 procent van het totale gebruik van de klant bedraagt.

De koerier breidde in augustus zijn wereldwijde roamingdekking uit met Cuba en werd daarmee de laatste grote Amerikaanse draadloze provider die service op het eiland aanbiedt.

Aanbevolen verhalen

AT&T voegt een internationale roaming-dagpas toe met vangsten

U kunt uw eigen abonnement gebruiken, maar het kan duur worden.

Hoe u uw telefoon kunt beveiligen voor een protest

Binnenkort protesteren? Hier leest u hoe u ervoor kunt zorgen dat uw verblijfplaats niet wordt gevolgd.

Fantasiestrategie-RPG's en de limieten van 'RPG-elementen'

Dit is een wekelijkse column van freelancer Rowan Kaiser, die zich richt op 'westerse' role-playing games: hun verhalen, hun geschiedenis, hun mechanica, hun insa...