Systeeminformatie weergeven op uw bureaublad met bureaubladinfo

Houd je graag je systeem in de gaten, maar wil je niet dat een ingewikkelde app het doet? Als u van eenvoud en gemakkelijke configuratie houdt, sluit u dan bij ons aan terwijl we naar Desktop Info kijken.

Bureaubladinfo in actie

Desktop Info wordt geleverd in een zip-bestandsindeling, dus u moet de app uitpakken, in een geschikte map met programmabestanden plaatsen en een snelkoppeling maken. Verwijder het Leesmij-bestand NIET... dit zal zeer nuttig voor u zijn wanneer u wijzigingen aanbrengt in het configuratiebestand. Zodra je alles hebt ingesteld, ben je klaar om Desktop Info te starten.systeeminformatie-op-uw-desktop-met-desktop-info-foto weergeven 1

Dit is de standaardlay-out en reeks lijsten die worden weergegeven wanneer u Bureaubladinfo voor de eerste keer start. De lettertypekleuren zullen een mix van kleuren zijn zoals hier te zien is en de lettergrootte zal misschien een beetje klein zijn, maar die zijn desgewenst heel gemakkelijk te veranderen.

systeeminformatie-op-uw-desktop-met-desktop-info-foto weergeven 2

U hebt rechtstreeks toegang tot het contextmenu via het informatiegebied ... dus u hoeft het niet in het systeemvak te zoeken. Merk op dat je vanaf hier gemakkelijk toegang hebt tot dat belangrijke Leesmij-bestand ...

systeeminformatie-op-uw-desktop-met-desktop-info-foto weergeven 3

De volledige inhoud van het configuratiebestand (.ini-bestand) wordt hier weergegeven, zodat u precies kunt zien wat voor soort informatie kan worden weergegeven met behulp van de standaardlijsten. Het eerste gedeelte is Opties ... u zult waarschijnlijk de lettergrootte willen vergroten terwijl u hier bent.

systeeminformatie-op-uw-desktop-met-desktop-info-foto weergeven 4

Dan Items... Als u niet tevreden bent met een van de lettertypekleuren in het informatiegebied, kunt u hier de wijzigingen aanbrengen. U kunt hier informatieweergave-items in- of uitschakelen.

systeeminformatie-op-uw-desktop-met-desktop-info-foto weergeven 5

En tot slot bestanden, register en gebeurtenislogboeken.

systeeminformatie-op-uw-desktop-met-desktop-info-foto weergeven 6

Hier is onze weergegeven informatie na een paar aanpassingen in het configuratiebestand. Heel fijn.

systeeminformatie-op-uw-desktop-met-desktop-info-foto weergeven 7

Conclusie

Als u op zoek bent naar een app voor systeeminformatie die eenvoudig en gemakkelijk in te stellen is, moet u Desktop Info zeker eens proberen.

Links

Bureaubladinfo downloaden

Meer verhalen

Een Opera Style-statusbalk toevoegen aan Firefox

Iedereen die Opera heeft gebruikt, is bekend met de informatie die wordt gepresenteerd voor de webpagina die momenteel in de browser wordt geladen (d.w.z. het aantal geladen afbeeldingen). Als u dezelfde functionaliteit in Firefox wilt hebben, sluit u dan bij ons aan als we kijken naar de Extended Statusbar-extensie.

Aan de slag met Media Browser voor Windows Media Center

Als u een Windows Media Center-gebruiker bent, wilt u Media Browser echt eens bekijken. De Media Browser plug-in voor Windows Media Center neemt uw digitale mediabestanden en geeft ze weer in een visueel aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke interface, compleet met afbeeldingen en metadata.

Test Drive Windows 7 Online met Virtual Labs

Heb je de openbare bèta van Windows 7 gemist en wil je deze uitproberen voordat je daadwerkelijk de sprong maakt en upgradet? Misschien wil je leren hoe je nieuwe features implementeert in een zakelijke omgeving. Hier leest u hoe u Windows 7 rechtstreeks vanuit uw browser kunt testen.

Hoe VERT.ZOEKEN in Excel te gebruiken

VERT.ZOEKEN is een van de handigste functies van Excel en ook een van de minst begrepen. In dit artikel demystificeren we VERT.ZOEKEN aan de hand van een realistisch voorbeeld. We maken een bruikbare factuursjabloon voor een fictief bedrijf.

Bewaar webartikelen om later te lezen met Instapaper

Ben je ooit een heleboel geweldige artikelen tegengekomen die je online wilt lezen, maar waar je gewoon geen tijd voor hebt? Vandaag bekijken we een online service waarmee u uw artikelen later kunt lezen, online of op een iPhone of eReader.

Geniet van naadloos lezen op Twitter in Chrome

Twitter kan erg leuk zijn, maar het is frustrerend om constant de Meer-knop te moeten gebruiken om een ​​groot aantal tweets te bekijken. Alles wat je nodig hebt om van die frustratie af te komen, zijn de Meer Tweets! extensie voor Google Chrome.

Voeg 'Mijn Dropbox' toe aan uw Windows 7-startmenu

Hier bij How-To Geek zijn we grote fans van Dropbox, het verbazingwekkend snelle online hulpprogramma voor het synchroniseren van bestanden, maar we zouden nog gelukkiger zijn als we het native zouden kunnen toevoegen aan het Windows 7 Start-menu, waar het thuishoort. En vandaag gaan we dat doen.

Ondersteuning voor sommige versies van Windows wordt beëindigd

Blijft u bij uw oudere versie van Windows in plaats van te upgraden naar Windows 7? Daar is geen probleem mee, maar hier is een snelle herinnering om ervoor te zorgen dat u het nieuwste servicepack gebruikt om beschermd te blijven.

FLAC-bestanden afspelen in Windows 7 Media Center & Player

Een ergernis voor muziekliefhebbers die van het FLAC-formaat houden, is dat er geen native ondersteuning is voor WMP of WMC. Als je een muziekliefhebber bent die de voorkeur geeft aan het FLAC-formaat, zullen we kijken naar het toevoegen van ondersteuning voor Windows 7 Media Center en Player.

Houd een venster bovenaan met een handig AutoHotkey-script

Ben je het zat om heen en weer te schuiven tussen vensters om je werk gedaan te krijgen? Hier is een handig hulpmiddel waarmee u elk venster altijd bovenaan kunt houden wanneer u het nodig hebt.