Synchroniseer uw Outlook en Google Agenda met Google Agenda Sync

Als u voor sommige taken afhankelijk bent van uw Outlook-agenda en voor andere van Google Agenda, kan het vervelend zijn om tussen beide te moeten schakelen. Vandaag kijken we naar de bètaversie van Google Agenda Sync waarmee we evenementen tussen de twee kunnen delen voor een eenvoudigere organisatie.

Google Agenda-synchronisatie gebruiken

Deze kleine applicatie is eenvoudig en werkt momenteel alleen met Outlook 2003 en 2007. Installatie is eenvoudig volgens de wizard.sync-your-outlook-and-google-calendar-met-google-calendar-sync foto 1

U moet elk exemplaar van Outlook dat momenteel is geopend sluiten om de installatie te voltooien.

sync-je-outlook-en-google-calendar-met-google-calendar-sync foto 2

Nu is het tijd om in te loggen en synchronisatie-opties en de hoeveelheid tijd tussen de synchronisaties te kiezen.

sync-je-outlook-en-google-calendar-met-google-calendar-sync foto 3

Synchronisatie-opties

Het kiezen van uw synchronisatie-opties wordt bepaald door hoe u de gegevens wilt delen tussen de agenda van Google en uw Outlook-agenda.

    • 2-way Sync: Hiermee kunnen alle gebeurtenissen in uw primaire Google-agenda en Outlook-agenda samen worden gesynchroniseerd. Je kunt een evenement in beide agenda's wijzigen en het zal in beide agenda's hetzelfde synchroniseren.
    • 1-weg Google-agenda naar Outlook: alle evenementen in uw Google-agenda worden toegevoegd aan uw Outlook-agenda. Als u gewijzigde afspraken in beide agenda's wilt weergeven, moet u de Google Agenda bijwerken. Alle afspraken die in de Outlook-agenda zijn gewijzigd, worden niet weergegeven in de Google Cal.
    • 1-weg Outlook naar Google Agenda: Alle afspraken in uw Outlook-agenda worden toegevoegd aan de Google Agenda. Als u gewijzigde afspraken in beide agenda's wilt weergeven, moet u deze bijwerken in Outlook. Alle evenementen die zijn gewijzigd in de Google Agenda, worden niet weergegeven in de Outlook-cal.

Het wordt alleen gesynchroniseerd met uw primaire Google-agenda en de standaardagenda van Outlook, dus er zijn nog geen afspraken uit een secundaire agenda, maar misschien is het beschikbaar in toekomstige versies.

sync-je-outlook-en-google-calendar-met-google-calendar-sync foto 4

Klik met de rechtermuisknop op het taakbalkpictogram om de agenda's handmatig te synchroniseren, opties te wijzigen of toegang te krijgen tot aanvullende informatie op de Google-site.

sync-je-outlook-en-google-calendar-met-google-calendar-sync foto 5

Het zal werken met XP (32-bit), Vista en ik heb het kunnen laten werken met Windows 7 (64 & 32-bit edities) en volgens de site zal het op dit moment niet werken met XP 64-bit. Persoonlijk vond ik dit een geweldige tool om eenvoudig evenementen te delen zonder een apart browservenster te openen en in te loggen om gegevens te wijzigen.

Google Agenda Sync-bèta downloaden

Meer verhalen

Update Portable Iron Browser op de gemakkelijke manier

Dus je hebt genoten van al het goede van de draagbare Iron Browser, maar hoe zit het met de release van de nieuwste versie? U kunt nu op twee manieren uw draagbare browser snel en eenvoudig bijwerken.

Snelle dubbele bestandszoeker identificeert extra exemplaren

Een van de meer vervelende taken bij het opschonen van uw computer om ruimte op de harde schijf terug te winnen, is het vinden en verwijderen van dubbele bestanden. Vandaag kijken we naar Duplicate File Finder van MindGems, een gratis hulpprogramma voor het vinden en verwijderen van de extra bagage.

Beheer eenvoudig uw downloads met de downloadstatusbalk

Heb je ooit zitten wachten tot een download klaar is, alleen om te beseffen dat het al geruime tijd klaar is? Het is net alsof je een telefoongesprek voert met een vriend en in paniek raakt dat je je telefoon niet kunt vinden. Dom, maar als je vaak genoeg downloadt/spreekt op je telefoon, deze dingen

Vervang de 'Accelerators' van Internet Explorer door SmarterFox

Als je Internet Explorer 8 hebt moeten gebruiken, heb je een aantal dingen opgemerkt. Het wordt veel gemakkelijker te gebruiken vanwege het groeiende aantal overeenkomsten met Firefox, en het gebruikt een slimme functie genaamd de Accelerator om te proberen het een voorsprong te geven op zijn belangrijkste concurrent.

Organiseer en deel het web met Thumbtack

Op zoek naar een gratis methode om verschillende informatie op internet op te slaan, te ordenen en te delen? Vandaag bekijken we Thumbtack van Microsoft Live Labs, dat functionaliteit biedt die vergelijkbaar is met services zoals Delicious of Clipmarks.

Herstel de standaardinstellingen in Firefox zonder deze te verwijderen

Opmerking: afhankelijk van uw instellingen voor het bewaren van geschiedenis (d.w.z. 30 dagen bewaren) voordat u Firefox opnieuw instelt, zult u merken dat de geschiedenis van uw browser voor die periode intact is gebleven (erg leuk!).

Kijk streaming tv met StreamTorrent

Op zoek naar een manier om premium sport- en entertainmenttelevisie op uw pc te bekijken? Vandaag kijken we naar StreamTorrent, een gratis tool voor streaming naar onbeperkte gebruikers met serverloze peer-to-peer-technologie.

Week in Geek: The Painful WordPress Upgrade Edition

Dit weekend hebben we eindelijk het HTG-backendsysteem geüpgraded naar WordPress 2.8 van een oude 2.0-installatie, dankzij het harde werk van Shawn, onze nieuwe programmeerwizard.

Vrijdagpret: Cargo Bridge

Voor de Friday Fun van de week brengen we je het leuke en uitdagende spel Cargo Bridge. Het doel is om bruggen te bouwen tussen verschillende valleien zodat de arbeiders verschillende taken kunnen uitvoeren.

Firefox-thema's: het beste van de duisternis

Firefox is om veel verschillende redenen een favoriete browser onder geeks, waaronder de enorme hoeveelheid aanpassingen die je ermee kunt doen. We hebben een verzameling coole zwartgekleurde thema's samengesteld die je eenvoudig kunt toevoegen om de gewenste look te creëren. Klik op de link onder de foto om te installeren: