Synchroniseer Hotmail met uw iPhone of iPod Touch met Exchange ActiveSync

sync-hotmail-met-uw-iphone-of-ipod-touch-met-exchange-activesync foto 1

Wilt u uw Hotmail-e-mail, agenda en contacten op uw iPhone of iPod touch ontvangen? Hier leest u hoe u Windows Live-inhoud gratis kunt synchroniseren en naar uw iOS-apparaat kunt pushen via Exchange ActiveSync.

Hoewel Hotmail al jaren een van de meest gebruikte e-mailsystemen is, was het niet altijd de gemakkelijkste om te synchroniseren met uw programma's en mobiele apparaten. Dit jaar heeft Microsoft echter de hele Windows Live-suite een revisie gegeven en heeft Hotmail een aantal nieuwe functies gekregen. Een daarvan is ondersteuning voor Exchange ActiveSync, waarmee u uw e-mail, contacten en agenda naar uw mobiele apparaat kunt pushen. Zodra je een nieuwe e-mail ontvangt, wordt deze automatisch weergegeven en alle wijzigingen die je aanbrengt in je accounts worden gesynchroniseerd met je online Hotmail-account. Dit kan werken met een breed scala aan moderne smartphones, waaronder Android en iPhone, dus hier zullen we kijken hoe u Hotmail via ActiveSync aan uw iPhone kunt toevoegen.Let op: in dit artikel gebruiken we een 3e generatie iPod Touch met iOS 4.1, maar dit werkt precies hetzelfde op elke iPhone of iPod Touch met iOS 2.0 of nieuwer.

Uw Hotmail-account toevoegen

Als je nog nooit een e-mailaccount aan je iOS-apparaat hebt toegevoegd, open je gewoon de Mail-app om aan de slag te gaan. U kunt ook een nieuw e-mailaccount toevoegen vanuit uw e-mailinstellingen. Selecteer Microsoft Exchange om aan de slag te gaan met het toevoegen van uw account.

sync-hotmail-met-uw-iphone-of-ipod-touch-met-exchange-activesync foto 2

Voer uw Hotmail-e-mailadres in als zowel uw e-mailadres als uw gebruikersnaam, en voer vervolgens uw standaard Hotmail-wachtwoord en een beschrijving voor uw account in. Laat het veld Domein leeg. Mail zal nu proberen uw account te verifiëren. Houd er rekening mee dat dit werkt met alle Hotmail-accounts, inclusief die op internationale domeinen, alternatieve Microsoft-domeinen zoals @live.com of @msn.com, of met Windows Live op uw eigen domein.

sync-hotmail-met-uw-iphone-of-ipod-touch-met-exchange-activesync foto 3

Na een paar seconden wordt het scherm vernieuwd, dit keer met een veld voor Server. Voer m.hotmail.com in dit veld in en Mail zal uw account opnieuw verifiëren.

sync-hotmail-met-uw-iphone-of-ipod-touch-met-exchange-activesync foto 4

Kies nu of u ook uw contacten en agenda's wilt synchroniseren. Als dat het geval is, drukt u op Aan en vervolgens op Opslaan.

De Mail-app wordt nu geopend in je Hotmail-inbox en synchroniseert je berichten automatisch. Houd er rekening mee dat het standaard alleen e-mails downloadt die in de afgelopen 3 dagen zijn ontvangen, dus als u geen recente berichten in uw inbox heeft, ziet u mogelijk eerst geen berichten.

sync-hotmail-met-uw-iphone-of-ipod-touch-met-exchange-activesync foto 6

Je Hotmail-e-mails worden automatisch naar je apparaat gepusht zodra ze zijn ontvangen, dus je hoeft je nooit zorgen te maken dat je je e-mails niet ontvangt.

U ziet onmiddellijk uw Windows Live-agenda in de Agenda-app en alle wijzigingen die u aanbrengt, worden terug gesynchroniseerd met uw online account.

Als je meerdere agenda's in je Live Agenda hebt staan, worden ze zelfs allemaal gesynchroniseerd met je apparaat. Agenda's die zijn toegevoegd vanuit iCal-bestanden of automatisch zijn gegenereerd door Hotmail, worden weergegeven als alleen-lezen, maar uw hoofdagenda kan volledig worden bewerkt. U kunt ervoor kiezen om een ​​van de agenda's uit te schakelen als u dat wilt.

Uw Hotmail-contacten worden nu ook weergegeven in uw Contacten-app en al uw contactgroepen worden ook gesynchroniseerd.

Wijzig uw standaard Hotmail ActiveSync-instellingen

Als u uw accountinstellingen wilt wijzigen, opent u de app Instellingen en selecteert u Mail, Contacten, Agenda's.

sync-hotmail-met-uw-iphone-of-ipod-touch-met-exchange-activesync foto 11

Hier kunt u een groot aantal instellingen voor uw Mail-, Contacten- en Agenda-apps wijzigen. Als u instellingen in uw Hotmail-account moet wijzigen, selecteert u deze bovenaan.

sync-hotmail-met-uw-iphone-of-ipod-touch-met-exchange-activesync foto 12

U kunt uw accountgegevens wijzigen, synchronisatie van e-mail, contacten en agenda's in- of uitschakelen, het aantal dagen kiezen om te synchroniseren en de mappen die u wilt pushen, of uw account verwijderen.

Als alternatief kunt u vanaf het eerste scherm E-mailinstellingen kiezen welk adresboek en agenda standaard worden gebruikt. Als je deze wijzigt om standaard je Hotmail-account te gebruiken, worden alle nieuwe contacten of afspraken die je toevoegt automatisch gesynchroniseerd met je online Hotmail-account.

Hotmail werkte prima met Exchange ActiveSync en is zeker een enorme verbetering ten opzichte van synchronisatie via POP3. Bovendien heeft Hotmail ook hun mobiele webpagina verbeterd, dus als je Hotmail.com nog steeds in de browser moet gebruiken, werkt het ook goed.

Als je Outlook nog steeds op je desktop gebruikt, lees dan ons artikel over hoe je je Hotmail-account synchroniseert met Outlook 2010, zodat je e-mail, agenda en contacten op je iOS-apparaat, je pc en de cloud staan.

Meer verhalen

Gebruik Photoshop-kanalen om op elegante wijze achtergronden van afbeeldingen te verwijderen

Er zijn die gelegenheden waarbij de Magic Eraser gewoon te frustrerend is om te gebruiken en er is een mogelijkheid om de achtergrond te verwijderen zonder al dat vervelende wissen. In deze How-To ziet u hoe u kanalen kunt gebruiken om uw achtergrond te verwijderen met minimaal gebruik van het gummetje en zonder gebruik van de

Converteer live tv-opnames van Windows 7 Media Center om te bekijken op uw iOS-apparaat

Als u Windows 7 Media Center gebruikt om Live TV op te nemen, wilt u misschien programma's meenemen op uw iPod. Vandaag bekijken we hoe u opgenomen tv-bestanden kunt converteren en synchroniseren met uw iPhone / iPod Touch.

Beginnershandleiding voor Rainmeter: systeemstatistieken weergeven op uw bureaublad

Als je ooit een van die super-aangepaste desktops hebt gezien die soms op Lifehacker voorkomen, heb je je misschien afgevraagd hoe ze ze in elkaar hebben gezet - dus vandaag nemen we een korte rondleiding door Rainmeter, het hulpprogramma voor desktopaanpassing.

Een VPN (PPTP)-server instellen op Debian Linux

VPN-ing op uw server stelt u in staat om verbinding te maken met elke mogelijke service die erop draait, alsof u ernaast op hetzelfde netwerk zit, zonder elke poortcombinatie afzonderlijk door te sturen voor elke service die u op afstand wilt gebruiken.

Een Split Tunnel VPN (PPTP)-client instellen op Ubuntu 10.04

Soms moet je een VPN-verbinding gebruiken om toegang te verlenen tot externe netwerkbronnen en daarvoor gebruik je een VPN, maar als je niet wilt dat al je klantverkeer via de VPN-link gaat, moet je je VPN instellen om verbinding te maken in een split-tunnelmodus. Hier leest u hoe u het op Ubuntu doet.

Ubuntu 10.10 geeft netbooks een innovatief nieuw uiterlijk [Screenshot Tour]

Klaar om uw netbook nieuw leven in te blazen? Ubuntu Netbook Edition 10.10 bevat een innovatieve nieuwe look en feel en ondersteuning voor de meeste netbooks zonder enige extra configuratie. Laten we eens kijken naar de nieuwste functies.

Repetitive Strain Injury op de geeky manier voorkomen

Foto door Matt Hamm

Converteer dvd's, ISO's en AVI-video's om af te spelen op uw iOS-apparaat

Als je een iOS-apparaat bezit, weet je dat het standaard alleen bepaalde videoformaten afspeelt. Je hebt waarschijnlijk andere video-indelingen in je verzameling die je wilt toevoegen, en hier bekijken we hoe je ze kunt converteren om ze op je iOS-apparaat af te spelen.

Slimme objecten van Photoshop gebruiken om bewerking van meerdere objecten te automatiseren

Heb je ooit een pagina met meerdere visitekaartjes (of een ander project) opgemaakt om af te drukken, om vervolgens terug te komen om tientallen vervelende bewerkingen uit te voeren? Photoshop Smart Objects kan dit proces automatiseren en tientallen vervelende stappen in een paar eenvoudige stappen veranderen.

Ubuntu 10.10 verbetert uw Linux-desktopervaring [Screenshot Tour]

Ubuntu 10.10 is de eerste versie van Ubuntu die wordt geleverd met de Ubuntu-lettertypefamilie en gebruikt deze standaard voor veel elementen van de gebruikersinterface.