Pictogrampakketten voor surfen en zeilen voor uw bureaublad met oceaanthema

We hebben deze week twee prachtige oceaangerelateerde thema's voor Windows 7 gepresenteerd, maar het kan zijn dat u niet tevreden bent met het gebruik van de standaard Windows-pictogrammen. Dat is waar we tussenkomen om te helpen met pictogrampakketten voor surfen en zeilen om die thema's er nog beter uit te laten zien.

SurfpictogrammenKlik op de kleine donkerblauwe pijl (hieronder in rood weergegeven) om het pictogrampakket te downloaden.

surfen-en-zeilen-icon-packs-voor-uw-oceaan-thema-desktop foto 3

Opmerking: beschikbaar in .ico-, .png- en .icns-indelingen.

Download het Surfing Icons Pack *Opmerking: de downloadlink is de tweede van onder aan de pagina.

Het zeilen

surfen-en-zeilen-icon-packs-voor-uw-oceaan-thema-desktop foto 4

Opmerking: beschikbaar in .ico-, .png- en .icns-indelingen.

Download het Zeilpictogrammenpakket

Deze iconenpakketten passen goed bij het Sailing Theme voor Windows 7, Surfing Theme voor Windows 7 of andere oceaangerelateerde thema's die u mogelijk op uw bureaublad heeft ingesteld.

Meer verhalen

De How-To Geek-gids voor audiobewerking: knippen, bijsnijden en rangschikken

Audacity-beginners beginnen vaak met verheven projectideeën, maar soms missen ze de basis. Weten hoe je tracks moet knippen en trimmen, is de basis voor audiobewerking en is een fundamenteel startpunt voor het maken van meer uitgebreide arrangementen.

Albumhoezen weergeven voor het nummer dat momenteel wordt afgespeeld op uw bureaublad

Albumhoezen waren vroeger een onlosmakelijk onderdeel van muziek, toen het nog in platen- of cd-formaat kwam. Maar er is een manier om zelfs vandaag nog wat van die magie vast te leggen, met behulp van een gratis applicatie. Lees verder om te zien hoe!

Voeg Firefox's Awesome Bar Bookmark-zoekfunctie toe aan Chrome en Iron

Heb je een groot aantal bladwijzers opgeslagen in je Chromium-gebaseerde browser en heb je een snelle manier nodig om ze te doorzoeken? Kijk dan hoe gemakkelijk het is om door die bladwijzers te zoeken, net zoals Firefox-gebruikers doen met de AwesomeBar-extensie.

Vraag de lezers: wat is het eerste dat u doet nadat u een nieuw besturingssysteem hebt geïnstalleerd?

U hebt zojuist uw nieuwe besturingssysteem voor de eerste keer opgestart na een nieuwe installatie. Wat is het eerste dat je doet? Specifieke apps installeren? Instellingen aanpassen? Geniet van de nieuwe computergeur van een overzichtelijk besturingssysteem?

Hoe het geheime gouden pictogram van Google Chrome in te schakelen

Je realiseert je dit misschien niet, maar er is eigenlijk nog een ander pictogram verborgen in het uitvoerbare bestand van Google Chrome - en het is een hoogwaardige versie van hetzelfde logo, maar dan goudkleurig. Hier leest u hoe u het kunt gebruiken.

De kabel doorsnijden: de staat van op internet gebaseerde tv [Infographic]

Als je je kabelbox minder hebt ingeschakeld en meer online shows hebt bekeken, ben je zeker niet de enige. Bekijk deze infographic over de staat van tv-distributie in het digitale tijdperk om te zien hoe iedereen zijn tv-fix krijgt.

Microsoft Word: samenwerken met een team

Microsoft Word is de tool die elk bedrijf gebruikt of nodig heeft als bestandsformaat. Maar hoe gebruiken mensen het echt in een teamomgeving om het meeste uit hun ervaring te halen? Deze Geek School-serie leert je precies dat.

Lezerspeiling: stapt u over naar Internet Explorer 9?

De recente release van Internet Explorer 9 heeft de IE-lijn opgepoetst met een nieuwe interface, hardwareversnelling en meer. Is genoeg om je te overtuigen om over te stappen?

Filmbarcodes tonen hele films als op frames gebaseerde streepjescodes

Als je ooit een kans wilde hebben om in één oogopslag naar een hele film te kijken, dan is dit je kans. Moviebarcodes deelt nep-barcodes die worden gegenereerd door elk frame van een film in een dunne streep te veranderen, wat een glinsterende...

Sidestep beveiligt automatisch de verbinding van uw Mac op onbeveiligde netwerken

Als je op je hoede bent om te browsen op wijd open openbare wifi-netwerken (en dat zou je ook moeten zijn), is Sidestep een gratis Mac-applicatie die je verbinding op een onbeveiligd netwerk leidt via een beveiligde proxy.