Verzend of ontvang e-mails in Gmail volgens uw schema met Boomerang (en we hebben uitnodigingen)

Heb je ooit een e-mail op een ander tijdstip moeten verzenden of ontvangen en wilde je deze inplannen? Boomerang is een nieuwe bèta-add-on voor Google Chrome en Firefox waarmee je Gmail rond je tijd kunt plannen en we hebben 1.000 uitnodigingen!

Het is alleen een uitnodiging tijdens de bètaperiode, maar we hebben 1000 uitnodigingen voor onze How-to Geek-lezers! Maar laten we eerst eens kijken naar wat het biedt, en dan kun je het zelf gaan proberen.

Boomerang is een browser-plug-in die een nieuwe knop toevoegt aan Gmail. Hiermee kunt u e-mails in uw inbox plannen om op een bepaald tijdstip weer te verschijnen, en u kunt ook plannen dat e-mails op een ander tijdstip worden verzonden. Of je nu e-mails over de vergadering van volgende week uit je inbox wilt verplaatsen naar volgende week of je moeder drie weken eerder een verjaardagsmail wilt sturen, Boomerang kan erg handig zijn. Hier leest u hoe u het kunt gebruiken.Boemerang instellen

Ga naar de boemerang voor Gmail-site (link hieronder) en voer onze uitnodigingscode htg in - geen aanhalingstekens en zorg ervoor dat het allemaal in kleine letters is.

e-mails-verzenden-of-ontvangen-in-gmail-op-je-schema-met-boemerang-en-we-hebben-uitnodigingen foto 1

Klik op de eerste link om het in Google Chrome te installeren, of klik op de tweede om het in Firefox te installeren. Houd er rekening mee dat Boomerang voor Gmail niet werkt in de bètaversie van Firefox 4, dus u kunt het alleen gebruiken als u de huidige versie van Firefox gebruikt.

stuur-of-ontvang-e-mails-in-gmail-op-je-schema-met-boemerang-en-we-hebben-uitnodigingen foto 2

Installeer de extensie zoals gebruikelijk in uw browser en u bent klaar om Boomerang te gaan gebruiken.

verstuur-of-ontvang-e-mails-in-gmail-op-je-schema-met-boemerang-en-we-hebben-uitnodigingen foto 3

Plan een bericht om later terug te keren naar uw inbox

De volgende keer dat u zich aanmeldt bij Gmail, selecteert u een bericht en ziet u een nieuwe Boomerang-knop in de werkbalk. Klik erop en selecteer een tijdstip waarop dit bericht weer in je inbox moet verschijnen. Hiermee wordt het bericht uit je inbox verwijderd en vervolgens als een nieuw, ongelezen bericht teruggebracht op het door jou ingestelde tijdstip.

verstuur-of-ontvang-e-mails-in-gmail-op-je-schema-met-boemerang-en-we-hebben-uitnodigingen foto 4

Maar eerst moet je Boomerang verifiëren met je Google-account als je dat nog niet hebt gedaan. Klik op Toestaan ​​in het pop-upvenster om te accepteren.

e-mails-verzenden-of-ontvangen-in-gmail-op-je-schema-met-boemerang-en-we-hebben-uitnodigingen foto 5

U wordt vervolgens gevraagd of uw aanmelding is gelukt, dus sluit het venster om terug te keren naar Gmail.

verstuur-of-ontvang-e-mails-in-gmail-op-je-schema-met-boemerang-en-we-hebben-uitnodigingen foto 6

U hoeft dit maar één keer te doen; de volgende keer ziet u gewoon een bericht zoals hieronder terwijl uw e-mail wordt verwerkt.

verstuur-of-ontvang-e-mails-in-gmail-op-je-schema-met-boemerang-en-we-hebben-uitnodigingen foto 7

Gmail laat je nu weten dat je bericht op het door jou geplande tijdstip wordt teruggestuurd.

verstuur-of-ontvang-e-mails-in-gmail-op-je-schema-met-boemerang-en-we-hebben-uitnodigingen foto 8

Wanneer het tijd is voor het bericht om terug te komen, zie je het op dezelfde plek als voorheen, dit keer gemarkeerd als Ongelezen. Als je over het algemeen een schone inbox houdt, werkt dit prima, maar als je de gewoonte hebt om e-mails voor altijd in je inbox te laten, kan deze nog steeds worden verborgen door nieuwere berichten. Je ziet dus ook een nieuwe Boomerang-tag aan de linkerkant van Gmail, die een nieuw bericht toont wanneer je geplande bericht terugkeert.

e-mails-verzenden-of-ontvangen-in-gmail-op-je-schema-met-boemerang-en-we-hebben-uitnodigingen foto 9

Plan om e-mails later te verzenden

De handigste functie van Boomerang is de mogelijkheid om Gmail-e-mails te plannen om later te worden verzonden. Stel uw e-mail zoals gewoonlijk op en klik op Nu opslaan om uw wijzigingen op te slaan als u klaar bent.

e-mails-verzenden-of-ontvangen-in-gmail-op-je-schema-met-boemerang-en-we-hebben-uitnodigingen foto 10

Klik nu op de knop Later verzenden die Boomerang aan Gmail heeft toegevoegd en selecteer wanneer u deze e-mail wilt verzenden.

verstuur-of-ontvang-e-mails-in-gmail-op-je-schema-met-boemerang-en-we-hebben-uitnodigingen foto 11

U kunt Op een bepaald tijdstip selecteren om de e-mail precies op het door u gewenste tijdstip te verzenden.

e-mails-verzenden-of-ontvangen-in-gmail-op-je-schema-met-boemerang-en-we-hebben-uitnodigingen foto 12

U kunt zelfs uw datum in normale taal invoeren; Boomerang begrijpt zinnen als Morgen om 12.00 uur of Volgende week. Klik op Bevestigen als je de gewenste tijd hebt ingevoerd.

verstuur-of-ontvang-e-mails-in-gmail-op-je-schema-met-boemerang-en-we-hebben-uitnodigingen foto 13

Houd er rekening mee dat als je je e-mail nog niet hebt opgeslagen, Gmail je hierom zal vragen voordat je de e-mail plant. Sla het bericht op zoals hierboven en selecteer vervolgens opnieuw uw tijd om het bericht te verzenden.

e-mails-verzenden-of-ontvangen-in-gmail-op-je-schema-met-boemerang-en-we-hebben-uitnodigingen foto 14

U ontvangt nu een melding met de tijd dat het bericht wordt verzonden. Dit is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat uw e-mail op het door u gewenste tijdstip bij de ontvanger aankomt.

e-mails-verzenden-of-ontvangen-in-gmail-op-je-schema-met-boemerang-en-we-hebben-uitnodigingen foto 15

Boomerang werkt ook in Google Apps-accounts als uw Apps-beheerder Oath en Single Sign-on-ondersteuning heeft ingeschakeld. Als dat niet het geval is, ziet u de Boomerang-tools niet wanneer u uw Google Apps-account gebruikt.

e-mails-verzenden-of-ontvangen-in-gmail-op-je-schema-met-boemerang-en-we-hebben-uitnodigingen foto 16

Of je nu ervoor wilt zorgen dat je baas je e-mail 's ochtends als eerste ziet of je verjaardagsmails voor de hele maand op één dag wilt plannen, Boomerang is een geweldig hulpmiddel om je berichten te laten verzenden wanneer je wilt dat ze worden verzonden zonder te blijven 24/7 achter je computer. Er zijn veel manieren waarop je Boomerang in je leven kunt gebruiken, dus probeer het eens en kijk wat je ervan vindt.

Als je het wilt uitproberen, voer dan de uitnodigingscode htg - All Lower Case in om vandaag in de privé-bèta te komen. Beter opschieten; alleen de eerste 1000 mensen die deze code gebruiken, mogen Boomerang gebruiken!

verstuur-of-ontvang-e-mails-in-gmail-op-je-schema-met-boemerang-en-we-hebben-uitnodigingen foto 17

Meld u vandaag aan voor Boomerang voor Gmail Beta (nu uit bèta)

Meer verhalen

Maak een Windows 7-themapakket vanaf nul

Windows-aanpassing is niets nieuws, maar met Windows 7 is aanpassen een stuk eenvoudiger geworden met themapakketten. Hier leest u hoe u uw eigen themapakket helemaal opnieuw kunt maken.

Speel Flac, Ogg en andere bestandsindelingen op de gemakkelijke manier in Windows 7 Media Player

Als je een muziekfan bent die van Flac- en Ogg-bestanden houdt, weet je dat WMP standaard niet wordt afgespeeld. Hier kijken we naar het installeren van een gratis klein bestand dat ondersteuning voor Flac, Ogg en meer zal toevoegen.

Dropbox gebruiken met een Android-telefoon

Dropbox is een geweldige applicatie om je bestanden te delen met al je computers en apparaten. Vandaag bekijken we het gebruik van Dropbox op je Android-telefoon.

Bouw een downloadplanner met weinig programmeervaardigheid

We houden er allemaal van om dingen van internet te downloaden en er zijn enorm veel geweldige downloadbeheertools die we kunnen gebruiken om onze downloads te plannen. Het is misschien eenvoudiger om een ​​downloadmanager te gebruiken, maar het kan geen kwaad om de tools die al bij onze Ubuntu worden geleverd te verkennen en volledig gebruik te maken van

Vervang eenvoudig een vergrendeld bestand zodra het is ontgrendeld

Als u bepaalde Windows-bestanden (zoals programma's of Word-documenten) probeert bij te werken terwijl ze in gebruik zijn, krijgt u de standaardfout toegang geweigerd, bestand is in gebruik. Hoewel de redenering hierachter duidelijk is, kan het behoorlijk vervelend zijn als u een klein uitvoerbaar bestand moet bijwerken dat momenteel in

Stream video naar uw iPhone, iPad of iPod Touch vanuit Windows of OS X

Wilt u eenvoudig video uit de collectie op uw computer streamen naar een draagbaar Apple-apparaat via Wi-Fi of internet? Vandaag bekijken we wat misschien wel de gemakkelijkste manier is om video naar je iPod Touch, iPhone of iPad te streamen met Air Video.

Hoe weet ik of ik 32-bits of 64-bits Office 2010 gebruik? [Antwoorden]

Vraag je je af of je de 32-bits of de 64-bits versie van Office 2010 gebruikt? Zo kom je er snel achter welke versie je gebruikt.

Exporteer uw Evernote-notities in HTML- of MHT-indeling

Wil je sommige of al je aantekeningen uit Evernote exporteren, zodat je ze in een ander programma kunt bekijken of de gegevens ergens anders kunt gebruiken? Hier leest u hoe u alles kunt exporteren dat in Evernote is opgeslagen in HTML- of MHT-indeling.

Vraag de lezers: welke Windows-systemen gebruikt u? [Opiniepeiling]

Er zijn bijna tien maanden verstreken sinds Windows 7 beschikbaar kwam voor het publiek en het heeft het in die korte tijd heel goed gedaan. Deze week willen we weten of je de sprong hebt gemaakt en een upgrade naar Windows 7 hebt uitgevoerd.

Exporteer en maak een back-up van uw gegevens van Google Wave voordat deze wordt afgesloten

Wil je al je gesprekken en meer van Google Wave opslaan voordat het wordt afgesloten? Hier zijn enkele manieren waarop u uw Waves vandaag kunt exporteren, zodat uw team kan overschakelen naar andere samenwerkingsplatforms.