Stop de irritante ballon 'Windows heeft sommige opstartprogramma's geblokkeerd'

Dus je hebt een tutorial gevolgd die je vertelde msconfig.exe te gebruiken om je opstartitems aan te passen... en nu krijg je steeds een vervelende melding dat Windows sommige opstartprogramma's heeft geblokkeerd. Hoe irritant is dat?

Het is niet moeilijk om te voorkomen dat dit bericht ooit weer verschijnt, en hier is de gemakkelijkst mogelijke manier om het te stoppen.

stop-het-vervelende--en-quot;windows-heeft-een-opstartprogramma's-geblokkeerd-en-quot;-ballon foto 1Klik met de rechtermuisknop op het vervelende (en lelijke) pictogram in het systeemvak, selecteer Geblokkeerd programma uitvoeren en vervolgens Hulpprogramma voor systeemconfiguratie

stop-het-vervelende--en-quot;windows-heeft-een-opstartprogramma's-geblokkeerd-en-quot;-ballon foto 2

Na de UAC-prompt ziet u dit dialoogvenster. Vink het vakje aan voor Dit bericht niet weergeven of me opnieuw irriteren wanneer Windows wordt gestart.

stop-het-vervelende--en-quot;windows-heeft-sommige-opstartprogramma's-geblokkeerd-en-quot;-ballon foto 3

Nu zou je die berichten niet meer moeten krijgen.

Meer verhalen

Oplossing voor Outlook 2007 die constant om wachtwoord vraagt ​​in Vista

Als u een irritant probleem tegenkomt waarbij Outlook u constant om uw wachtwoord vraagt, ook al vinkt u het vakje Onthoud mijn wachtwoord elke keer aan, dan heeft u geluk omdat lezer Malcolm deze tip heeft geschreven over hoe u het probleem kunt oplossen.

Download de Linux Alt+Window Drag-functionaliteit in Windows

Een van mijn favoriete functies van Linux is het slepen van Alt + Window, waarmee je elk venster kunt verplaatsen door de Alt-toets ingedrukt te houden en vervolgens met de linkermuisknop op het venster te slepen waar je maar wilt.

Hoe de zoekindex in Windows opnieuw te bouwen

Als u problemen ondervindt met zoeken (onverwacht langzame zoekopdrachten, geen dingen vinden die moeten worden geïndexeerd, of zoekopdrachten die daadwerkelijk crashen), kunt u het beste de zoekindex volledig opnieuw opbouwen.

Direct zoeken uitschakelen in Outlook 2007

Ik weet wat je denkt als je de titel van dit artikel leest ... waarom zou je in hemelsnaam Instant Search willen uitschakelen? Het is een van de beste nieuwe functies in Outlook 2007! Ik ben het ermee eens, maar als je er problemen mee hebt, ben je misschien benieuwd hoe je het effectief kunt uitschakelen.

E-mailantwoorden verzenden naar een andere ontvanger in Outlook 2007

Heb je er ooit zeker van willen zijn dat een antwoord teruggaat naar meer dan één e-mailadres? Misschien wilt u dat iemand automatisch antwoordt op uw thuis- en persoonlijke adres, of u wilt ervoor zorgen dat uw baas wordt opgenomen in antwoorden in plaats van dat u de berichten naar hem moet doorsturen.

Windows Media Player-plug-in voor Firefox installeren

Dus je hebt zojuist een trainingsvideo gekocht en in je computer gestopt. U klikt op het menu in het dialoogvenster voor automatisch afspelen en het opent Firefox, uw standaardbrowser. Nu staar je naar een leeg scherm. Wat nu?

Snelle tip Sneller gebruik van de muis

Hoewel ik geen Keyboard Ninja ben, navigeer ik toch graag snel door Windows. U kunt uw muis efficiënter maken met de snap-to-optie die inherent is aan XP. Dit werkt ook met Vista, hoewel het duidelijk anders is om naar deze instelling te gaan.

Zorg ervoor dat de muisaanwijzer wegblijft van wat u typt

Als je muisaanwijzer constant in de weg lijkt te zitten terwijl je typt, ben je niet de enige... je klikt in het midden van wat tekst en begint te typen om meer in te voegen, maar de cursor blijft in de weg. Er is een klein hulpprogramma genaamd MouseAway dat dit probleem voor u zal oplossen ... het is niet nieuw, maar het is

VNC versnellen op Vista door visuele effecten te beperken

Ik heb gemerkt dat dit de externe verbinding aanzienlijk versnelt. Houd er rekening mee dat u de oude instelling waarschijnlijk opnieuw moet inschakelen nadat u klaar bent.

Alleen grappig voor een nerd

Ik heb veel grappige situaties gehoord en gezien in mijn IT-carrière, maar vandaag was de beste die ik in lange tijd heb gehoord. Een persoon verwees naar de asterisk-toets op hun toetsenbord als The Snowflake Key. LMAO doet de 20 minuten lachen die ik recht deed niet.