Stomme geektrucs: geheime items in het menu Verzenden naar Windows 7

Terwijl ik rondkeek in Windows 7, ontdekte ik extra contextmenu-items met dezelfde Shift + rechtermuisknop-truc die we gebruikten om een ​​opdrachtprompt te openen vanuit het bureaubladmenu, en we hebben grote kleurrijke screenshots om je vandaag te laten zien.

De geheime voorwerpen bekijken

Dit zijn de standaarditems die u zou moeten zien in het menu Verzenden naar wanneer u met de rechtermuisknop op een bestand klikt:domme-geek-trucs-geheime-items-op-de-vensters-7-verzenden-naar-menu foto 1

Houd de Shift-toets ingedrukt terwijl u met de rechtermuisknop op het pictogram klikt en probeer vervolgens het menu Verzenden naar ... allerlei extra opties!

domme-geek-trucs-geheime-items-op-de-vensters-7-verzenden-naar-menu foto 2

Als u wilt dat een van deze normaal wordt weergegeven zonder de Shift-toets ingedrukt te houden, kunt u snelkoppelingen maken in de map Verzenden naar. Typ gewoon het volgende in de locatiebalk:

shell:verzenden naar

En sleep vervolgens snelkoppelingen naar uw voorkeursmappen naar deze map.

domme-geek-trucs-geheime-items-op-de-vensters-7-verzenden-naar-menu foto 3

Ik heb gemerkt dat het gebruik van aangepaste snelkoppelingen in het menu Verzenden naar erg handig kan zijn ... Ik gebruik ze dagelijks om afbeeldingen naar de HTG-webserver te uploaden.

Meer verhalen

Start en beheer uw Windows Verzenden naar-menu met Verzenden naar speelgoed

Een van onze lezers schreef een tijdje terug met de vraag waarom we het hulpprogramma Verzenden naar speelgoed niet hadden gebruikt, een geweldige toevoeging aan je menu Verzenden naar waarmee je een map kunt kiezen om een ​​bestand naar te verzenden, de bestandsnaam naar het klembord te sturen, of een aantal andere handige functies. Vandaag laten we je zien hoe het werkt.

Hoe Windows-applicaties op Linux te installeren met behulp van Crossover

Nadat u op OK heeft geklikt, wordt het installatievenster geopend. Voer het gewenste installatiepad in en klik op Begin installeren om de installatie te starten.

Keyboard Ninja: schakel tussen verborgen bestanden met een sneltoets in Windows

We hebben heel lang geleden geschreven over het schakelen tussen verborgen bestanden in Ubuntu met een eenvoudige sneltoets. Maar hoe zit het met toetsenbord-ninja's die in plaats daarvan Windows gebruiken? Na wat onderzoek te hebben gedaan, heb ik een eenvoudige downloadbare oplossing voor je.

Green Computing: stroomverbruik verminderen en bijhouden met Edison

Elke dag zoeken steeds meer particulieren en bedrijven naar manieren om hun dagelijkse praktijk groener te maken, zowel om kosten te besparen als om geld te besparen op hun energierekening. Vandaag zullen we een ander hulpprogramma bekijken om u te helpen geld te besparen.

Installeer en voer toepassingen uit vanaf uw iPod, flashdrive of mp3-speler

Dat was toch makkelijk? Het is een goed hulpprogramma waarmee u uw onmisbare applicaties kunt meenemen zonder een laptop of een ander soortgelijk apparaat mee te nemen.

Maak een snelkoppeling om eenvoudig het Windows-klembord te bekijken

Heb je je ooit afgevraagd wat er op je klembord staat? Natuurlijk kun je Kladblok openen en proberen het erin te plakken, maar er is een eenvoudig hulpprogramma ingebouwd in Windows XP dat je kunt gebruiken om de inhoud van het klembord te bekijken.

Veilig computergebruik: Windows Live OneCare

Toen Windows Live OneCare voor het eerst uitkwam en zich nog in de beginfase bevond, dachten velen dat er veel te wensen overliet, maar het heeft een lange weg afgelegd in zijn ontwikkeling en biedt betere en nuttigere functies. Deze alles-in-één beveiligingssuite van Microsoft bevat basisbeveiligingsfuncties en meer.

Benchmark opstarttijden van softwareapplicaties met AppTimer

Tijdens het schrijven van de Secure Computing-serie hebben we veel verzoeken ontvangen om elk beveiligingshulpprogramma naast elkaar te vergelijken, dus laten we eens kijken naar een gratis hulpprogramma waarmee u kunt bepalen hoeveel tijd een toepassing nodig heeft om op te starten.

Analyseer software-EULA's op de gemakkelijke manier

Wanneer u software installeert, is een van de eerste dingen die u moet doen akkoord gaan met de EULA (End-User License Agreement)... u weet wel, die kleine lettertjes van 12.000 woorden die bij vrijwel elk softwareprogramma dat u installeert wordt geleverd. Ik ben net zo schuldig als de andere 98% van de pc-gebruikers die ze niet lezen, en gewoon

Houd uw Office 2007-documenten gemakkelijk beschikbaar op een gemakkelijke manier

Hoe vaak bent u al op zoek naar een Word of Excel-document en wat moet een snel ophalen zijn, duurt het enkele minuten? Natuurlijk kun je altijd zoeken, maar voor veelgebruikte documenten is dat niet de beste oplossing.