Stomme geektrucs: Windows 7 Easter Egg toont de XP Alt-Tab-prompt

Dit is een van die volledig zinloze trucs die geen enkele nuttige toepassing heeft, maar het is nog steeds leuk om erachter te komen hoe het moet. Het blijkt dat er een bug in Windows 7 zit die onder bepaalde voorwaarden de oude Alt-Tab-switcher in XP-stijl start.

Hier is Windows 7, met de XP Alt-Tab!Voor het geval je Windows 7 nog niet gebruikt, het normale Alt-Tab-venster in Win7 is groot, transparant en echt een grote verbetering ten opzichte van die lelijke XP-versie.

Om de oude XP-stijl te activeren, moet je het volgende doen:

  • Houd de linker (of rechter) Alt-toets ingedrukt.
  • Druk op de andere Alt-toets en laat deze los.
  • Blijf die eerste Alt-toets ingedrukt houden en druk vervolgens op Tab.

En voila! De lelijke oude XP-stijl zal verschijnen.

Kijk, ik zei toch dat het totaal en totaal zinloos was!

We moeten opmerken dat deze truc tot ons komt met dank aan Alexander van NTWind, die dezelfde man is die de niet-zinloze VistaSwitcher Alt-Tab-vervangingstoepassing heeft gemaakt waar we dol op zijn.

Meer verhalen

Wijzig de taakbalk van Windows 7 om te werken zoals Vista

Hoewel velen denken dat de nieuwe taakbalkfunctie in Windows 7 een grote verbetering is, willen anderen deze misschien niet gebruiken. Vandaag bekijken we hoe u de taakbalk in Vista-stijl terug kunt krijgen op Windows 7.

Bescherm uw e-mailaccounts tegen spam met Spamavert

Ben je het zat dat websites altijd om je e-mailadres vragen en je vervolgens bestoken met grote hoeveelheden spam? Nu kunt u krijgen wat u nodig heeft en een einde maken aan de pesterijen met Spamavert.

ThreatFire biedt bescherming tegen malware en zero-day-aanvallen

Een noodzakelijke beveiligingspraktijk is het installeren van antivirusprogramma's en andere hulpprogramma's voor malwarebescherming op uw Windows-computer, maar deze moeten constant worden bijgewerkt om effectief te zijn tegen de nieuwste bedreigingen. Vandaag bekijken we ThreatFire van PCTools dat naast uw huidige antivirusprogramma draait

Geniet van Desktop Alt-Tab Style Navigation in Firefox met TabNavigator

Gebruikt u Alt-Tab-vensterwisseling voor uw Windows-bureaublad en merkt u dat u dezelfde functionaliteit in Firefox wenst? Nu kunt u genieten van al dat schakelen in uw browser met TabNavigator.

Beheer bestanden en documenten eenvoudiger met bibliotheken in Windows 7

In eerdere versies van Windows kan het een vervelende taak zijn om muziek, foto's, documenten en andere bestanden te beheren die in verschillende mappen op uw harde schijf staan. Vandaag bekijken we de nieuwe functie Bibliotheken in Windows 7 waarmee u mappen kunt ordenen vanaf meerdere locaties in

OpenShot is videobewerkingssoftware voor Ubuntu

Videobewerking is een belangrijk aspect van ons werk. Ik was op zoek naar een videobewerkingsoplossing voor mijn Ubuntu-machine en kwam dit handige stukje software tegen dat het bewerken van video's heel eenvoudig maakt. De software heet OpenShot en is een gratis en open source-oplossing voor het bewerken van video's

Friday Fun: Bricks Breaking & Cube Crash

Voor de Friday Fun van vandaag bekijken we een paar eenvoudige maar verslavende flashgames gebaseerd op instortende gekleurde stenen. Het is een zware week geweest en je hebt genoeg van je tijd aan het bedrijf gegeven, dus ontspan en heb plezier met deze spellen.

Toegang tot meerdere online services voor documenten en afbeeldingen met Open IT Online

Vindt u dat u op het laatste moment een wijziging moet aanbrengen in een document, spreadsheet, presentatie of afbeelding, maar heeft u geen toegang tot reguliere softwaresuites? Nu kunt u die situatie eenvoudig verhelpen met Open IT Online.

Toegang tot veelgebruikte items in Windows 7 met Jump Lists

Het vinden van een manier om gemakkelijk toegang te krijgen tot recent gebruikte bestanden, mappen en websites kan vervelend zijn in eerdere versies van Windows. Vandaag bekijken we de nieuwe Jump List-functie in Windows 7 waarmee u snel toegang hebt tot recent gebruikte items.

Verander uw computer in een bestands-, muziek- en webserver met Opera Unite

Wilt u op een gemakkelijke manier documenten, foto's en andere bestanden delen met mensen via internet? Dat kan nu met Opera Unite, een nieuwe service die bij de Opera 10-browser wordt geleverd. Vandaag bekijken we de nieuwe Unite-functie en wat deze te bieden heeft.