Stomme geektrucs: op internet surfen vanuit Outlook

De meesten van ons brengen een pijnlijke hoeveelheid tijd door in Microsoft Outlook, lezen e-mails van de puntharige bazen en sturen TPS-rapporten rond. Aangezien u al in Outlook bent, waarom zou u niet een beetje op internet surfen?

De webweergave van Outlook inschakelen

Open Outlook, klik op Werkbalken weergeven en vink vervolgens Web aan in het menu.domme-geek-trucs-bladeren-op-het-web-vanuit-outlook foto 1

Hierdoor wordt de webadresbalk weergegeven die u kunt verplaatsen naar waar u maar wilt in het werkbalkgebied.

domme-geek-trucs-bladeren-op-het-web-vanuit-outlook foto 3

Voer nu een willekeurig webadres in de balk in en het weergavevenster toont de webpagina in Outlook met behulp van de Internet Explorer-engine. Als u alleen naar die ene pagina kijkt, klikt u gewoon op de knop Terug en u keert terug naar de Outlook-weergave. Of u kunt de hele site verkennen en/of surfen op het web.

domme-geek-trucs-bladeren-op-het-web-vanuit-outlook foto 4

Uw e-mailberichten bekijken in Internet Explorer

Een tegenovergestelde manier is om een ​​e-mailbericht in Internet Explorer versus Outlook te bekijken. Open het e-mailbericht in het gedeelte Acties op het lint en klik op Andere acties en Weergeven in browser.

domme-geek-trucs-bladeren-op-het-web-vanuit-outlook foto 5

Er verschijnt een beveiligingswaarschuwing met de vraag of u zeker weet dat u wilt doorgaan.

domme-geek-trucs-bladeren-op-het-web-vanuit-outlook foto 6

Internet Explorer wordt geopend met het e-mailbericht.

domme-geek-trucs-bladeren-op-het-web-vanuit-outlook foto 7

Zorg ervoor en bekijk ook hoe u kaarten en routebeschrijvingen kunt krijgen in Outlook 2007

Meer verhalen

Verleng de proefperiode van Windows 7 van 30 naar 120 dagen

Wist u dat u Windows 7 zonder licentiesleutel kunt installeren en 30 dagen kunt gebruiken? Wat je misschien niet weet, is dat je die proefmodus ook kunt verlengen tot 120 dagen, zonder dat je een sleutel nodig hebt.

Lijst met antivirussoftware die compatibel is met Windows 7

Binnen een paar uur na de release van Windows 7 begon mijn inbox vol te lopen met lezers die vroegen welke antivirussoftware ze in Windows 7 moesten installeren. Omdat dit zo'n belangrijk onderwerp lijkt, besloot ik een lijst te maken met pakketten die werken.

Wat u mag verwachten van de Windows 7 Beta

Als je het nog niet hebt gehoord, is de openbare bèta van Windows 7 vrijgegeven via de Microsoft-website en iedereen die zich vanaf nu tot 24 januari registreert, ontvangt een tijdelijke licentiesleutel voor de bèta 1-versie. Vandaag zullen we de functies doornemen en wat u mag verwachten.

Geek Fun: Herinner je je het Old-School SkiFree-spel nog?

Ik strompelde gisteren op internet toen ik een knaller uit het verleden tegenkwam: het originele SkiFree-spel voor Windows, geschreven door een Microsoft-programmeur op Windows 3.0 in 1991. Stel je mijn verbazing voor toen ik ontdekte dat hetzelfde spel eigenlijk prima werkt op Windows Vista.

Een iGoogle-tabblad maken en delen

Dit gastartikel is geschreven door Paige Eissinger van de onofficiële Google Gadget Blog

Activeer Flip 3D met uw muis in Vista

De afgelopen jaren hebben veel mensen me gevraagd of ze Flip 3D op de een of andere manier kunnen activeren door de muis naar een hoek van het scherm te verplaatsen, en ik heb ze altijd gezegd dat ze in plaats daarvan de veel krachtigere Switcher-vervanging moesten gebruiken, maar dat is op het punt staan ​​te veranderen.

Zet uw Pidgin-vriendenlijst in de Windows Vista-zijbalk

Heb je je ooit afgevraagd hoe je je Instant Messenger-contacten in de Vista Sidebar kunt krijgen? Natuurlijk kun je de eerder genoemde AOL Instant Messenger (AIM) Gadget voor Vista Sidebar gebruiken, maar wat als je in plaats daarvan een fan bent van de Pidgin-client met meerdere protocollen?

Vraag de lezers: welke onderwerpen moeten we in 2009 behandelen?

Aan het eind van elk jaar kijken we graag terug en bedenken wat we volgend jaar beter kunnen doen. Terwijl we dit deden, merkten we dat bijna al onze meest populaire artikelen in 2008 eigenlijk in 2007 zijn geschreven, waardoor ik tot de conclusie kwam dat er ergens een probleem is.

Goede voornemens voor het nieuwe jaar: gebruik uw computer op een gemakkelijke manier als wekker

Iedereen die mij kent, weet dat ik niet bepaald een ochtendmens ben... zelfs met de geweldige Tassimo-koffiemachine die ik dit jaar voor Kerstmis heb gekregen, wil ik nog steeds niet uit bed komen. Maar nu kan ik de luidsprekers van mijn computer gebruiken om me gemakkelijk wakker te maken.

Tweede jaar How-To Geek: groeipijnen en geleerde lessen

Het is het einde van het jaar, wanneer je alle Best of 200x-berichten op bijna elke site moet doorstaan ​​... en dit artikel is geen uitzondering. Vandaag zullen we praten over onze successen, mislukkingen en lessen die we het afgelopen jaar hebben geleerd.