Stupid Geek Tricks: Windows 7 overschakelen naar de XP Style Alt-Tab Switcher

Een tijdje geleden lieten we een leuk paasei zien in Windows 7 dat de oude XP-Style Alt-Tab-switcher laat zien als je een bepaalde combinatie van toetsen gebruikt, en vandaag gaan we je laten zien hoe je permanent naar de oude stijl kunt overschakelen - niet dat we het echt zouden aanraden.

Hier is bijvoorbeeld de Alt-Tab in Windows XP-stijl die wordt gebruikt in Windows 7, die geen miniaturen gebruikt zoals de Windows 7-versie. Wat we zullen doen, is een registerhack gebruiken met dank aan lezer Benjamin. Bedankt!Opmerking: we bevelen dit niet echt aan of zeggen dat het beter is dan Windows 7, maar het is een extra optie voor het geval je de oude manier beter vindt. Wat we echter wel aanbevelen, is een kijkje nemen naar de geweldige VistaSwitcher Alt-Tab-vervangingstoepassing. Het is geweldig.

Handmatige registerhack om XP Alt-Tab in te schakelen

Open regedit.exe via het zoek- of uitvoervak ​​van het menu Start en blader naar de volgende registersleutel:

HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorer

Als je daar eenmaal bent, maak je aan de rechterkant een nieuw 32-bits DWORD, geef het de naam AltTabSettings en wijs de waarde toe als 1.

stomme-geek-trucs-hoe-om-van-windows-7-naar-de-xp-stijl-alttab-switcher foto 2

Zodra je dit hebt gedaan, zou de Alt-Tab-prompt onmiddellijk moeten veranderen in de XP-stijl. Om te verwijderen en terug te gaan naar de Windows 7-stijl, moet u de registersleutel verwijderen en vervolgens uit- en weer inloggen.

Downloadbare registerhack

U kunt het bestand XPAltTab.reg eenvoudig downloaden, uitpakken en dubbelklikken om de informatie in het register in te voeren. Om te verwijderen, gebruikt u het bestand Windows7AltTab.reg en logt u uit en weer in.

Download XPStyle Alt-Tab Register Hack van howtogeek.com

Meer verhalen

Wijs een sneltoets toe om een ​​geopend toepassingsvenster op Linux te activeren

We hebben je al laten zien hoe je sneltoetsen in elke Linux-toepassing kunt aanpassen, maar voor de les van vandaag gaan we een stap verder - en wijzen we een sneltoets toe die een geopende toepassing verandert in het momenteel gefocuste venster.

Geweldige orkestversies van videogamemuziek (Final Fantasy, Kingdom Hearts, Chrono Trigger)

Chrono Trigger en Final Fantasy VII zijn zonder twijfel twee van de beste console-rollenspellen aller tijden. Hier zijn een aantal video's van een orkest dat moderne versies van de muziek uit deze retro-videogames speelt.

Week in Geek: Hackers geven Microsoft hun viruscode-editie

Deze week hebben we geleerd hoe we sneltoetsen voor elke Linux-toepassing kunnen aanpassen, een persoonlijke wiki kunnen bouwen die vanaf elke pc toegankelijk is, Winamp op iTunes laten lijken, de standaardopslagmap voor Windows 7-bibliotheken wijzigen, de tool voor het aanvullen van woorden eType gebruiken om te schrijven, en meer.

Windows 7 Logon Screen Tweaker past uw aanmeldingsachtergrond aan en meer

Ooit uw Windows 7-aanmeldingsscherm willen aanpassen? Hier is een eenvoudig hulpprogramma dat dat kan doen, en het heeft ook een aantal andere ingebouwde tweaks.

Onderzoekers gebruiken nanoresonators om schermen met ultrahoge resolutie te maken

Onderzoekers van de Universiteit van Michigan hebben een nieuwe technologie ontwikkeld die pixels 8 keer kleiner kan maken dan de pixels op de iPhone 4. Indrukwekkend!

Google Chrome krijgt binnenkort GPU-versnelde graphics

Op de Chromium-blog hebben ze enkele details gepost over de voortdurende inspanningen om het grafische systeem te reviseren om te profiteren van de verwerkingskracht van uw grafische kaart - wat betekent dat deze functies land ...

Zoeken naar regeleinden, tabs en speciale tekens in MS Word

Op de Technet Magazine-blog hebben ze een zeer nuttig artikel gepost waarin wordt uitgelegd hoe u kunt zoeken naar speciale tekens zoals regeleinden, tabs of zelfs witruimte. Het enige dat u hoeft te doen, is een speciale modifier in het zoekvak gebruiken.

Vipre Antivirus dwingt u om Spybot te verwijderen?

We zijn altijd fan geweest van het anti-malwarehulpprogramma Spybot, en nu lijkt het erop dat ze worden aangevallen door concurrerende softwareleveranciers, die je dwingen Spybot te verwijderen tijdens hun installatie.

Vrijdagpret: Spitball Warrior

Het is weer vrijdag en tijd om even te relaxen en de werkdag af te ronden. Met de game van deze week kun je een leuk spitballgevecht aangaan zonder alle rommel.

Synchroniseer de klok met internettijdservers in Ubuntu 10.04

Ubuntu heeft een gemakkelijke manier om uw systeemklok gesynchroniseerd te houden met de internettijdservers, maar helaas is deze standaard niet ingeschakeld. Hier zijn de snelle stappen die nodig zijn om het voor uw systeem in te schakelen.