Het nieuwe Snapshot Dev-kanaal van Opera instellen op uw computer

set-up-opera-en-8217;s-nieuwe-snapshot-dev-kanaal-op-uw-computer foto 1Wilt u automatisch op de hoogte blijven van de nieuwste functies van Opera Browser? Dan heb je maar een paar minuten van je tijd nodig om Opera's nieuwe snapshot-ontwikkelkanaal op je computer in te stellen.

Ga om te beginnen naar de startpagina van Opera Next en download de huidige alfaversie. De pagina detecteert automatisch welk besturingssysteem u gebruikt...Op Linux-systemen wordt u omgeleid naar de snapshot-directory om het juiste installatiebestand voor uw systeem te kiezen. Als u Windows gebruikt, verschijnt het downloaddialoogvenster voor de hierboven weergegeven pagina.

set-up-opera-en-8217;s-nieuwe-snapshot-dev-kanaal-op-uw-computer foto 3

Nadat u klaar bent met het installeren van het bestand, heeft u een nieuw apart item in uw menu's voor Opera Next.

set-up-opera-en-8217;s-nieuwe-snapshot-dev-kanaal-op-uw-computer foto 4

Je kunt onze beide Opera-installaties hier naast elkaar zien. Een snelle en gemakkelijke manier om de nieuwe releases van het ontwikkelkanaal in één oogopslag te herkennen, is de blauwe menuknop.

Als u op een later tijdstip besluit om de automatische snapshot-updates uit te schakelen, voert u opera:config in de adresbalk in, vouwt u de sectie Auto Update uit en schakelt u Download All Snapshots uit.

set-up-opera-en-8217;s-nieuwe-snapshot-dev-kanaal-op-uw-computer foto 6

Download en installeer het Opera Snapshot Dev Channel (Swordfish) [Opera Next]

Lees meer over het nieuwe Snapshots Dev Channel en functies in de nieuwste release [Swordfish en Opera Next – Opera Desktop Team Blog]

[via Lifehacker & browserscène]

Bonus

Je kunt de wallpaper die in de bovenstaande screenshots wordt getoond hier downloaden:

Kijken naar de sneeuw [DesktopNexus]

Meer verhalen

Jog.fm genereert afspeellijsten voor uw trainingsavonturen

Het maken van een afspeellijst met oefeningen is lastig; de meesten van ons hebben geen beat-per-minute-tellers ingebouwd in onze hersenen. Genereer de perfecte afspeellijst met behulp van Jog.fm.

Rdd.me combineert leesbaarheid en URL-verkorting in één

Leesbaarheid - de webbrowser-add-on die websites opmaakt zodat ze gemakkelijk kunnen worden gelezen - heeft een nieuwe service uitgerold die URL-verkorting en herformattering van leesbaarheid combineert. Nu kunt u netjes opgemaakte artikelen delen met...

Nook-kleurupdates; Converteert Nook naar een eenvoudige Android-tablet

Eerder dit jaar lieten we je zien hoe je een Nook in een volledige Android-tablet kunt hacken; nu heeft Barnes and Noble besloten om zelf die route te gaan met een officiële Nook-to-Tablet-update.

Desktop Fun: Exotische Cars Customization Set

Droom je ervan om in een exotische sportwagen te rijden in plaats van je huidige voertuig? Geef die dromen en je dag een boost door wat benzine-aangedreven adrenaline aan je desktop toe te voegen met onze Exotic Cars Customization-set.

Hoe u uw eigen audio-podcast maakt en uitvoert

Heb je ooit zin om je stem letterlijk naar het web te brengen? Podcasts zijn een geweldige manier om met mensen te communiceren en een blog aan te vullen. Dit is wat u moet weten, van het kopen van een microfoon tot het hosten ervan op uw site.

Vraag How-To Geek: stoppen met automatische IE-updates, aangepaste Windows 7-mapachtergronden en aangepaste Ubuntu-bootloading

Een keer per week duiken we in onze reader-mailbag om uw prangende technische vragen te beantwoorden. Deze week bekijken we het stoppen van Internet Explorer bij het updaten naar versie 9, het aanpassen van mapachtergronden in Windows 7 en het aanpassen van de Ubuntu-bootloader.

GigaPan Time Machine biedt time-lapse-video's met ultrahoge resolutie

GigaPan, het bedrijf dat ons al jaren ultra high-res panorama's brengt, heeft een nieuw aanbod: ultra high-res time lapse video's. Van de oerknal tot bloeiende bloemen, je kunt time-lapse-gebeurtenissen tot in waanzinnig detail bekijken.

Gebruik verpakkingstape om door privacyglas te kijken [Geek Tricks]

In de video hierboven deelt YouTube-gebruiker TheFarmacyMan een interessante video waarin hij een truc demonstreert die hij per ongeluk tegenkwam: als je doorzichtige tape op een mat privacyvenster plaatst, fungeert de tape als een kijkgaatje door de g...

De How-To Geek Guide voor het maken van uw eigen aangepaste Ethernet-kabels

Hoewel het kopen van bulkkabel misschien niet voor iedereen weggelegd is, is het vermogen om lange kabels te repareren en te splitsen een essentiële nerdvaardigheid. Blijf lezen om de tools en technieken te zien die je nodig hebt om de kabels voor je thuisnetwerk aan te passen.

Bewerken inschakelen voor alle Office 2010-documenten door de beveiligde weergave uit te schakelen

Beveiligde weergave kan voorkomen dat virussen op uw computer worden geïnstalleerd, maar kost u wel elke keer dat u op een knop klikt wanneer u een document wilt bewerken. Hier leest u hoe u de beveiligde weergave permanent kunt uitschakelen voor alle documenten in Microsoft Office.