Start externe apps vanuit Firefox

Heeft u een gemakkelijke manier nodig om toegang te krijgen tot externe apps zoals Kladblok of andere apps terwijl u aan het browsen bent? Zie hoe eenvoudig het is om aangepaste startknoppen in te stellen voor uw favoriete apps met de External Application Buttons mod for Firefox 3.0+ extensie.

Opstelling

Nadat u de extensie hebt geïnstalleerd, moet u eerst het venster Werkbalk aanpassen openen en de werkbalk Externe toepassingen pakken. Plaats het in de gebruikersinterface van uw browser op een locatie die het beste bij u past.start-externe-apps-vanaf-firefox foto 1

Nadat u het hebt geplaatst waar u het wilt hebben en het venster Werkbalk aanpassen hebt gesloten, ziet u een lege plek op die locatie. Maak je geen zorgen... de werkbalk is er nog steeds... hij is gewoon leeg voor het moment.

start-externe-apps-vanaf-firefox foto 2

Er zijn twee methoden om een ​​externe app aan uw nieuwe werkbalk toe te voegen. De eerste is door het rechtsklikmenu te gebruiken en Nieuwe knop te selecteren... waarmee u kunt bladeren naar het exe-bestand van de app die u wilt toevoegen. De tweede is slepen en neerzetten. Voor ons voorbeeld hebben we besloten om de methode slepen en neerzetten te gebruiken.

En zo heb je nu met slechts één klik toegang tot een externe app.

start-externe-apps-van-firefox foto 4

Zoals je kunt zien, is Kladblok heel mooi geopend ...

start-externe-apps-van-firefox-foto 5

Zo ziet het rechtsklikmenu eruit voor onze nieuwe werkbalk.

Opmerking: als u op Aanpassen klikt, wordt het werkbalkvenster Aanpassen geopend.

start-externe-apps-vanaf-firefox foto 6

Als u op Eigenschappen klikt, wordt het volgende venster geopend voor de specifieke app waar u naar vraagt.

start-externe-apps-van-firefox foto 7

Instellingen

De opties zijn heel eenvoudig om mee te werken ... kies het voorvoegsel dat u wilt voor de Tooltip-pop-ups voor uw apps en beslis of u de pictogrammen 16 of 32 wilt hebben.

start-externe-apps-vanaf-firefox foto 8

Conclusie

De External Application Buttons mod voor Firefox 3.0+ extensie kan u snel en gemakkelijk toegang geven tot uw meest benodigde apps (voor het maken van notities, het bewerken van afbeeldingen, het opslaan van links, enz.) tijdens het browsen.

Links

Download de External Application Buttons mod voor Firefox 3.0+ extensie (Mozilla Add-ons)

Meer verhalen

Bespaar op uw afdrukbenodigdheden met PrintWhatYouLike

Ben je het beu om veel papier en printerinkt te verspillen om alleen maar nuttige artikelen te laten printen? Leer hoe u die webpagina's snel en gemakkelijk kunt opschonen in Firefox of uw favoriete browser.

Open uw bladwijzers in het contextmenu met contextbladwijzers

Op zoek naar een gemakkelijke manier om overal in uw browservenster toegang te krijgen tot uw bladwijzers in plaats van altijd naar de menubalk te moeten gaan? Dat kan nu met Context Bookmarks!

Voeg Sticky Note Goodness toe aan uw bureaublad met Stickies

Bent u op zoek naar een aanpasbaar programma voor plaknotities voor uw bureaublad dat kan worden aangepast aan uw thema? Zie hoe Stickies een leuke toevoeging is aan elk Windows-systeem.

Maak een back-up van uw browser met de nieuwe FavBackup

Als je het leuk vond om de eerdere releases van FavBackup te gebruiken, dan zul je zeker blij zijn met de extra functies die zijn toegevoegd. Doe met ons mee terwijl we de nieuwste versie van dichterbij bekijken.

Tekstopmaak in Firefox op de gemakkelijke manier verwijderen

Ben je het zat om vanuit Firefox tekst in Kladblok te moeten plakken om de opmaak te verwijderen voordat je het ergens anders kunt gebruiken? Zie hoe eenvoudig het is om alle opmaak te verwijderen met de extensie Tekst zonder opmaak kopiëren.

Verwijder ongeschikte reacties van YouTube

Moe van al het afval en de godslastering in de reacties op YouTube? Nu kun je dingen opruimen met de YouTube Comment Snob-extensie voor Firefox.

Wat is mDNSResponder.exe / Bonjour en hoe kan ik het verwijderen of verwijderen?

U leest dit artikel ongetwijfeld omdat u hebt gemerkt dat het mDNSResponder.exe-proces wordt uitgevoerd in Taakbeheer, u zich niet herinnert dat u het hebt geïnstalleerd en dat het niet wordt weergegeven in Programma's toevoegen/verwijderen in het Configuratiescherm. Dus wat is het en hoe komen we er vanaf?

Snelle aanpassingen aan de gebruikersinterface van Firefox

Bent u op zoek naar een manier om uw herlaad- en stopknoppen te combineren of wilt u misschien de nieuwe tabbladknop op de tabbladbalk wijzigen? Dan wil je misschien eens kijken naar deze twee snelle en gemakkelijke UI-tweaks voor je Firefox-browser.

Week in Geek: de vele links en dergelijke edities

Deze week hebben we wat software weggegeven, een heleboel nieuwe dingen geleerd en zelfs wat Friday Fun gehad. Dus nu is het tijd voor onze wekelijkse afsluiting met veel links en dergelijke om van te genieten.

Directorylijsten afdrukken of exporteren naar MS Word & Excel

Het afdrukken van de inhoud in Windows-mappen kan soms ingewikkeld en verwarrend zijn. Vandaag kijken we naar Directory List & Print, een gratis hulpprogramma waarmee u de klus op een zeer eenvoudige manier kunt volbrengen.