Wijzig het standaardkleurenschema in Office 2010

Net als in Office 2007 is het standaardkleurenschema voor 2010 blauw. Als je er geen fan van bent, laten we je hier zien hoe je het in zilver of zwart kunt veranderen.

In dit voorbeeld gebruiken we Microsoft Word, maar het werkt ook op dezelfde manier in Excel, Outlook en PowerPoint. Zodra u het kleurenschema in één Office-toepassing wijzigt, wordt dit ook voor alle andere apps in de suite gewijzigd.

Kleurenschema wijzigenOm het kleurenschema te wijzigen, klikt u op het tabblad Bestand om Backstage View te openen en klikt u op Opties.

verander-de-standaard-kleurenschema-in-office-2010 foto 1

In Word-opties zou het gedeelte Algemeen standaard moeten worden geopend ... gebruik het vervolgkeuzemenu naast Kleurenschema om het te wijzigen in Zilver, Blauw of Zwart en klik vervolgens op OK.

verander-de-standaard-kleurenschema-in-office-2010 foto 2

Dit is hoe zwart eruit ziet ... wie weet waarom Microsoft besloot om het blauw aan de randen te laten.

Dit is het standaard blauwe kleurenschema...

En tot slot bekijken we het zilveren kleurenschema in Excel ...

verander-de-standaard-kleurenschema-in-office-2010 foto 5

Dat is alles! Het zou leuk zijn als ze andere kleurenschema's in Office 2010 zouden opnemen, aangezien sommigen van jullie misschien niet blij zijn met slechts drie keuzes. Als u Office 2007 gebruikt, lees dan ons artikel over hoe u het kleurenschema daarin kunt wijzigen.

The Geek heeft ook een cool artikel over het instellen van het kleurenschema van Office 2007 met een snelle registerhack.

Meer verhalen

Installeer Ubuntu Netbook Edition met Wubi Installer

Ubuntu is een van de meest populaire versies van Linux en hun Netbook Remix-editie is vooral aantrekkelijk voor netbookbezitters. Hier zullen we bekijken hoe u Ubuntu eenvoudig op uw netbook kunt uitproberen zonder een cd/dvd-station.

Verander de manier waarop zoekresultaten van Google worden weergegeven in Firefox

Ben je de standaardlook voor zoekresultaten bij Google beu? Als u een andere en op maat gemaakte, aangename look voor ze wilt, sluit u dan bij ons aan terwijl we naar het GoogleMonkeyR-gebruikersscript kijken.

Beheer uw WordPress-blogreacties vanaf uw Windows-bureaublad

Ben je nooit meer dan een paar stappen verwijderd van je pc en wil je op de hoogte blijven van reacties op je blog? Hier leest u hoe u vanaf uw bureaublad op de hoogte kunt blijven van uw WordPress-opmerkingen.

Automatische afspeellijsten maken in Windows Media Player 12

Word je moe van dezelfde oude afspeellijsten in Windows Media Player? Vandaag laten we u zien hoe u dynamische automatische afspeellijsten kunt maken op basis van criteria die u kiest in WMP 12 in Windows 7.

Stel de opstartmap van Windows Verkenner in Windows 7 in

Wanneer u Windows Verkenner opent vanuit de taakbalk in Windows 7, wordt standaard de weergave Bibliotheken weergegeven. Vandaag bekijken we hoe u het doelpad kunt wijzigen, zodat u kunt aanpassen welke locatie standaard wordt geopend.

Honingpotten

Op het gebied van computerbeveiliging zijn honeypots, net als hun echte tegenhangers die worden gebruikt door wetshandhavingsinstanties, valstrikken die zijn ingesteld om geautoriseerde toegang tot computernetwerken te detecteren of tegen te gaan. Honeypots kunnen de vorm aannemen van individuele computers, datasets of netwerksites die waardevol of de moeite waard lijken te zijn

Hoe u Windows 7-thema-achtergronden kunt krijgen zonder ze te installeren

Gebruikt u een oudere versie van Windows, maar houdt u van de thema-achtergronden van Windows 7? Wat als je Windows 7 hebt, maar je wilt de thema's niet installeren alleen om de achtergronden te krijgen? Hier leest u hoe u ze kunt krijgen zonder thema's te hoeven installeren.

Miniatuurvoorbeelden inschakelen voor Firefox in de taakbalk van Windows 7

Ben je het zat om te wachten op de officiële activering van Taakbalkminiatuurvoorbeelden in Firefox? Zie hoe gemakkelijk het is om ze nu in te schakelen met een simpele about:config hack.

Bureaubladplezier: videogamepictogrampakketten

Of je nu een fan bent van de originele 8-bit videogames of veel nieuwere versies, we hebben een mooie verzameling videogame-pictogrampakketten die zijn samengesteld om je te helpen een coole desktop met videogamethema te maken.

Bureaubladplezier: 21 coole Ubuntu-achtergronden

Ubuntu 10.04 werd vorige maand uitgebracht en wordt geleverd met een aantal adembenemende ontwerpverbeteringen, en er is een aantal fantastische kunstwerken in geïntegreerd. We hebben een verzameling achtergronden samengesteld om het meer op maat te maken.