Sprint biedt 5 regels onbeperkte data voor $ 90 per maand

Heb je een gezin van vijf? Voor een beperkte tijd kun je nu slechts $ 90 per maand betalen voor iedereen om via Sprint onbeperkt te kunnen bellen, sms'en en data op hun telefoon te krijgen.

Wanneer u zich aanmeldt voor het onbeperkte abonnement van Sprint met AutoPay, betaalt u $ 50/maand voor de eerste regel. U kunt dan een tweede regel toevoegen voor een echtgenoot, partner of vriend en in totaal $ 90 per maand betalen voor beide regels. Vervolgens kunt u gratis maximaal drie extra mensen aan het abonnement toevoegen.Bekijk de onderstaande grafiek van Sprint voor een prijsvergelijking per vervoerder.

Zodra u zich aanmeldt, behoudt u dat kortingstarief tot en met 31 maart 2018. Na die datum gaat de serviceprijs omhoog: een extra $ 10 per maand voor de eerste regel; de tweede regel blijft $ 40 per maand; en elk van de andere lijnen kost $30 per maand. Dus als je vijf mensen op je abonnement hebt, zal je rekening $ 100 per maand stijgen, wat niet onbeduidend is.

Verwant

  • De beste sprinttelefoons van 2017De beste sprinttelefoons van 2017

'Klanten doen elke dag meer met hun telefoon en willen ze onbeperkt gebruiken. Met ons nieuwe aanbod kun je je aanmelden voor een abonnement waarmee je kunt surfen en streamen wat je wilt en je geen zorgen hoeft te maken over te hoge vergoedingen en kosten', zei Sprint's Chief Marketing Officer Roger Solé in een verklaring. 'Waarom zou u uw draadloze apparaat niet ten volle benutten om te genieten van dingen waar u van houdt, zoals Snapchat, sociale media, Twitter, video's kijken, sms'en en bellen - allemaal op ons uiterst betrouwbare netwerk.'

Ondertussen trekt rivaliserende koerier T-Mobile klanten aan met een andere tactiek: gratis pizza. Het bedrijf maakte vandaag bekend dat het vanaf Valentijnsdag de komende vier weken elke dinsdag gratis pizza's weggeeft.

Aanbevolen verhalen

Eén website Meerdere versies: 5 dingen die u moet weten over mobiele respons

Met de toename van het gebruik van mobiele apparaten (waaronder Ipads, Iphones, Smartphones en Android-tablets). Via deze d...

De beste sprinttelefoons van 2017

Als je Sprint als je provider hebt gekozen, hoef je niet verder te zoeken dan deze best beoordeelde handsets.

Sprint Promo Kortingen Onbeperkt abonnement tot $ 50/maand

De deal is nu beschikbaar, maar als je erop wilt reageren, kun je maar beter snel handelen, want dit is slechts een 4-daagse uitverkoop.

Hoe u altijd commentaarregels kunt weergeven in Microsoft Word

Met opmerkingen in Word kunt u feedback geven in een document zonder de tekst of lay-out te wijzigen. U kunt de cursor in de inhoud plaatsen of inhoud selecteren (tekst, afbeeldingen, tabellen, enz.) en een opmerking over dat deel van het document toevoegen.

T-Mobile biedt dit weekend Samsung Galaxy S7 BOGO-deal aan

De deal begint op vrijdag om 6 uur PT en loopt tot en met zondag 13 november om 23:59 uur. PT.