Sprint biedt een jaar gratis onbeperkte service

Sprint is geen onbekende in het bungelen met genereuze aanbiedingen in een poging om klanten van andere draadloze providers over te schakelen naar zijn netwerk. Maar de op drie na grootste mobiele telefoonserviceprovider van het land heeft zichzelf deze keer misschien overtroffen: als u overstapt van een ander postpaid draadloos abonnement, geeft Sprint u nu een heel jaar gratis onbeperkt bellen, sms'en en data.

En ja, dit is echt een jaar lang gratis service. Sprint ziet zelfs af van de activeringskosten van $ 30 per regel. Uw nettokosten zijn echter niet $ 0, omdat u een simkaart van $ 2,99 moet kopen voor uw in aanmerking komende smartphone. U ontvangt ook een maandelijkse factuur voor belastingen, aanvullende services die u aan uw abonnement toevoegt en kosten als u zich niet aanmeldt voor automatische betalingen en elektronische facturering.Toch is dit op het eerste gezicht een van de meest genereuze aanbiedingen voor draadloze services die we in lange tijd hebben gezien. Er is geen contract en nadat uw gratis dienstjaar in juli 2018 is afgelopen, kunt u betalen voor de Sprint-service of teruggaan naar een andere vervoerder naar keuze.

Verwant

  • Hoe u geld kunt besparen op uw mobiele telefoonabonnementHoe u geld kunt besparen op uw mobiele telefoonabonnement

Om te profiteren van de aanbieding, die op 30 juni afloopt, moet je je eigen ontgrendelde compatibele telefoon meenemen, inclusief elke iPhone die is uitgebracht sinds de iPhone 5c, de Samsung Galaxy S8 en S7, de Google Pixel en sommige Google Nexus-telefoons. en een paar Motorola-handsets. Hoewel dat veel telefoons weglaat, dekt het de premium-apparaten die zich waarschijnlijk in de zakken van de Verizon-eigenaren bevinden die Sprint zoekt.

Maar een vergelijking met Verizon en andere vervoerders, die Sprint zelf maakt in zijn marketingpraatje ('Stop met je opgelicht te voelen door Verizon'), is misschien wel het enige nadeel van het aanbod. Het netwerk van Sprint is notoir inferieur in vergelijking met dat van zijn concurrenten, en staat vaak onderaan de PCMag's jaarlijkse Fastest Mobile Networks-test voor datasnelheden en betrouwbaarheid. Maar net als andere luchtvaartmaatschappijen heeft Sprint zwaar geïnvesteerd in zijn netwerk, en tenzij u vaak reist of in een stad woont waar Sprint bijzonder zwak is, zou u aangenaam verrast kunnen zijn.

Als je dat niet bent, kun je dankzij dit aanbod gewoon weglopen met nauwelijks schade aan je portemonnee.

Aanbevolen verhalen

Sprint verleidt klanten van Verizon met een jaar 'gratis' data

Wil je overstappen naar Sprint voor een jaar gratis onbeperkt data? En nog belangrijker, zou u na 12 maanden blijven?

Alpha biedt Core i7 Centurion-laptop met Linux aan voor $ 429

Naast de Centurion biedt Alpha een zeer capabele kleine desktop-pc met Celeron- of Core i5-configuratie-opties.

Rapport: de essentiële telefoon van Andy Rubin is exclusief voor de sprint

'We wedden graag met waar we denken dat de markt naartoe gaat, in tegenstelling tot waar de markt was', vertelde Essential President Niccolo de Masi aan USA Today.

Amazon laat zijn abonnement voor onbeperkte cloudopslag vallen

Hoarders van cloudopslag opgelet: Amazon heeft zijn onbeperkte abonnement stopgezet.

10 gratis marketingtools die elke ondernemer kan gebruiken

Bereik uw publiek effectief zonder concessies te doen aan de kwaliteit.