Vuile goedkope bidirectionele antenne breidt draadloos uw LAN uit

spotgoedkope-bidirectionele-antenne-draadloos-verlengt-je-lan foto 1Als u op zoek bent naar een effectieve manier om externe LAN's te koppelen zonder het gedoe van het leggen van kabels, dan is deze doe-het-zelf bidirectionele antenne een snelle (en goedkope) methode om internettoegang tot bijgebouwen en andere locaties te brengen.

Tinker Danilo Larizza moest de internettoegang delen tussen appartementen die relatief dicht bij elkaar liggen maar niet bekabeld zijn, waardoor het eenvoudigweg onmogelijk is om de toegang via de bestaande LAN-infrastructuur te delen. Zijn oplossing combineert een eenvoudige antenne-array van schrootdraad gemonteerd in een plastic voedselbak (hier te zien met het deksel verwijderd om de antenne te laten zien) en een coaxkabel om de antenne met twee routers te verbinden.

Ons favoriete onderdeel van zijn build is dat hij het paar heeft geconstrueerd om vast te stellen of de antenne-opstelling zelfs op zijn locatie zou werken en van plan was commerciële antennes te kopen als dat zo was; zijn Tupperware-modellen werkten zo goed, maar ze zijn nu de permanente oplossing. Klik op de onderstaande link voor meer informatie over het project.2,4 Ghz-richtlijn Biquad-antenne [via Hack A Day]

Meer verhalen

Met Impact Earth kun je asteroïde-effecten simuleren

Als je op zoek bent naar een kleine morbide simulatie om je vrijdagmiddag af te sluiten, deze interactieve asteroïde-impactsimulator maakt het gemakkelijk om de resultaten van asteroïde-impacts groot en klein te maken.

Wat je zei: een oude laptop een nieuw leven geven

Eerder deze week vroegen we je om je tips en trucs te delen om een ​​oude laptop nieuw leven in te blazen, nu zijn we terug om je methoden voor het sparen van afvalbakken te delen.

YouTube brengt native Wii-app uit

YouTube-video's bekijken op de Wii is nu een stuk eenvoudiger geworden; De eigen Wii-app van YouTube stroomlijnt het proces en maakt de internetkanaalbrowser overbodig.

Vrijdagpret: Turkije Slice

In de game van deze week ga je een vakantieoorlog aan met een groep kwaadaardige kalkoenen die vastbesloten zijn om je Thanksgiving Day-vieringen te verpesten. Kun jij deze gemene kalkoenen op het menu zetten waar ze thuishoren of krijgen ze op jouw kosten de laatste hap?

Screenshot Tour: 10 nieuwe functies in Android 4.2 Jelly Bean

Android 4.2 verbetert op verschillende manieren Android 4.1 en voegt een aantal nieuwe functies toe. Android 4.2 is niet zo'n grote update als Android 4.1, ook wel Jelly Bean genoemd, maar het is een duidelijke verbetering.

Opgeslagen wachtwoorden beheren in Internet Explorer

Privacy is erg belangrijk als het gaat om de digitale wereld, maar weet u precies hoe uw browser uw wachtwoorden opslaat? Lees verder om erachter te komen wat er achter de schermen gebeurt.

Hoe kan ik de wijzigingen volgen die het installatieprogramma van een programma aanbrengt?

Wat doen die installatie-apps precies terwijl de voortgangsbalk voorbij raast? Als je alles goed in de gaten wilt houden, heb je de juiste tools nodig.

Geek Trivia: Waar kwamen de muziek die astronauten hoorden aan de donkere kant van de maan vandaan?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Tempescope geeft het weer weer door het te recreëren

Gisteren lieten we je een paraplubak zien die regen/heldere luchten signaleert op kleur, vandaag hebben we iets nog interessanters: een ambient desktop-weerstation dat het buitenweer nabootst.

Aero is niet verdwenen in Windows 8: 6 Aero-functies die u nog steeds kunt gebruiken

Veel mensen denken dat Aero volledig verdwenen is in Windows 8, maar dit is niet waar. Microsoft heeft de zaken niet geholpen door in verschillende blogposts te zeggen dat ze verder zijn gegaan dan Aero. Hardwareversnelling en de meeste Aero-functies zijn echter nog steeds aanwezig.