Spook trick-or-treaters met de Haunted Mansion zingende geesten

Het is niet nodig om het hoogwaardige theater aan Disney over te laten als er doe-het-zelfgidsen zoals deze rondzweven. Breng de Singing Ghosts van het Haunted Mansion naar je veranda.

Een van de vele gedenkwaardige illusies in Disney's Haunted Mansion is een kwartet zingende geesten. Deze slimme doe-het-zelf-Halloween-hack combineert een digitale projector, vier goedkope mannequin-koppen, een YouTube-video van de geesten en een Arduino-aangedreven bewegingssensor om de illusie goedkoop na te bootsen (en zonder een staf van Disney-audio / visie-ingenieurs).

Bekijk de video hierboven om hem in actie te zien (let op: de audio lijkt vreemd niet gesynchroniseerd aan het einde van de video, maar de YouTube-bronvideo is correct gesynchroniseerd) en bezoek vervolgens de onderstaande link voor de volledige gids.Arduino-aangedreven Haunted Mansion zingende bustes [Instructables via Unpluggd]

Meer verhalen

Hoe u uw BitTorrent-verkeer anonimiseert en versleutelt?

Of je nu een boze overheid probeert te ontwijken, een internetprovider die de verbinding verstoort, of de waakzame blik van mediaconglomeraten, het anonimiseren en versleutelen van je BitTorrent-verkeer kan helpen. Lees verder om te leren hoe.

Toegang tot VirtualBox Virtual Machines vanuit het Windows 7 Startmenu of de taakbalk

Als u vaak verschillende virtuele machines in VirtualBox opent, zult u VBoxLaunch leuk vinden. Hiermee kunt u virtuele machines rechtstreeks vanuit het menu Start starten met behulp van een jumplist zonder dat u eerst de VirtualBox Manager hoeft te starten.

Arduino-aangedreven build herschept 's werelds eerste commerciële microcomputer

Als u op zoek bent naar een interessant elektronicaproject dat iets ouds en iets nieuws combineert, combineert deze slimme constructie een nieuwe Arduino-chip om een ​​microcomputer uit de jaren 70 opnieuw te creëren.

Screen Hack verandert uw mobiele telefoonscherm in een multidimensionaal scherm

Met deze eenvoudige hack kun je elk LCD-scherm veranderen in een multidimensionaal scherm dat 3D-hologramachtige afbeeldingen kan weergeven.

Cloud Save Downloadt bestanden rechtstreeks naar populaire cloudgebaseerde opslagservices

Chrome: als u regelmatig populaire cloudgebaseerde opslagoplossingen zoals Dropbox, Box.net, Google Docs en andere gebruikt, kunt u met Cloud Save rechtstreeks een bestand van internet naar uw cloudstation downloaden.

Bureaubladplezier: Halloween 2011-lettertypen

Halloween komt er binnenkort aan en we hebben precies wat je nodig hebt om je feestuitnodigingen, folders, kaarten en andere vakantiegerelateerde documenten de perfecte touch te geven met onze Halloween 2011 Fonts-collectie.

Apps met aangepaste parameters vastzetten op de taakbalk in Windows 7

Dus je wilt een programma met parameters starten, maar je geeft er de voorkeur aan om programma's op de taakbalk te pinnen in plaats van overal snelkoppelingen te hebben? Lees verder om erachter te komen hoe u dit in een paar seconden kunt bereiken.

Hier is waarom het uitschakelen van het Windows Pagefile zinloos is

Jarenlang hebben mensen die Windows tweaken geprobeerd iedereen ervan te overtuigen dat als je het wisselbestand uitschakelt, je een grote prestatieverbetering krijgt. Een van onze lezers heeft een heleboel testen gedaan om te bewijzen dat dit niet waar is.

Vraag HTG: de sneltoets in Windows 7 verwijderen, de Caps Lock-toets opnieuw toewijzen en Google Instant uitschakelen

Een keer per week verzamelen we enkele van de e-mails van lezers die we hebben beantwoord en delen we ze. Deze week kijken we naar het verwijderen van de snelkoppelingspijl in Windows 7, het opnieuw toewijzen van de Caps Lock-toets en het uitschakelen van Google Instant Search Results.

Leer hoe u het navigatiedeelvenster in Microsoft Word gebruikt

Met het navigatiedeelvenster in Word 2010 kunt u op verschillende manieren door uw document springen. U kunt het gebruiken om tekst, Word-objecten, zoals tabellen en afbeeldingen, te zoeken en om naar specifieke koppen en pagina's te springen.