Speel Angry Birds in je favoriete browser (webapp, website en een gamehack)

speel-boze-vogels-in-je-favoriete-browser-web-app-website-en-een-spel-hack foto 1

Ben je klaar om te genieten van al dat goeds van Angry Birds met je favoriete browser? Dan hebben we precies wat je nodig hebt met informatie over de web-app voor Chromium-gebaseerde browsers, toegang tot de game via de website met je favoriete browser en een snelle hack om alle niveaus te ontgrendelen.

Eerst beginnen we met de app voor op Chromium gebaseerde browsers. Hoewel dit niet veel meer is dan een link naar de officiële website, kan het leuk zijn om te hebben als je alles netjes en georganiseerd wilt houden op je Apps-tabblad.speel-boze-vogels-in-je-favoriete-browser-web-app-website-en-een-spel-hack foto 2

Download de Angry Birds-app [via @Hatryst]

Heb je besloten dat je Angry Birds in Firefox, Opera of een andere browser wilt spelen? Dan kun je direct de website bezoeken en het spel daar spelen! U kunt naar wens kiezen tussen de Standaard en HD uitvoeringen…

Speel de standaardversie

Speel de HD-versie

[via Digitizer]

Wil je alle niveaus ontgrendelen (of opnieuw vergrendelen) wanneer je Angry Birds in je favoriete browser speelt? Gebruik vervolgens de volgende stukjes code door ze in de adresbalk te plakken terwijl het spel is geopend en druk op Enter.

Ontgrendel de niveaus

javascript: var i = 0; terwijl ik<=69) { localStorage.setItem(‘level_star_’+i,’3’); i++; } window.location.reload();

Vergrendel de niveaus

javascript: var i = 0; terwijl ik<=69) { localStorage.setItem(‘level_star_’+i,’-1'); i++; } window.location.reload();

[via VikiTech]

Plezier hebben!

Meer verhalen

Ember Media Manager gebruiken om uw mediaverzameling te organiseren

Een mediacentrum is lang niet zo leuk als al uw media verkeerd zijn gelabeld als slecht georganiseerd. Lees verder om te leren hoe u Ember Media Manager gebruikt om uw media in vorm te brengen en uw collectie te laten schitteren.

Deze dag in de geschiedenis van geeks: de geboorte van geocaching

Op 2 mei 2000 veranderde de Amerikaanse regering de manier waarop militaire GPS-satellieten gegevens naar civiele GPS-apparaten stuurden. De verschuiving verhoogde de nauwkeurigheid van de civiele apparaten met een enorme marge, waardoor extreem nauwkeurige coördinaatbevestigingen mogelijk waren.

YourNextRead biedt suggesties op basis van uw huidige boek

Wanneer het einde van een geweldig boek nadert, is het normaal om meer boeken te willen zoals het boek dat op het punt staat te eindigen. YourNextRead neemt het boek dat u aan het lezen bent en stelt vervolgboeken voor die bij het boek passen.

Desktopplezier: Star Trek Original Crew-aanpassingsset

De originele Star Trek-serie heeft de harten en fantasieën van talloze mensen geïnspireerd en is uitgegroeid tot een cultureel fenomeen. Nu kun je je desktop meenemen naar een plek waar hij nog nooit is geweest met onze Star Trek Original Crew Customization-set.

Hoe u uw monitor kunt uitschakelen met een sneltoets in Ubuntu

De traditionele manier om je monitor uit te zetten via een sneltoets is al een paar versies doorbroken. Een vrij eenvoudig Python-script kan die functionaliteit betrouwbaar en efficiënt terugbrengen.

Hoe u uw flashdrive-gegevens kunt beschermen met TrueCrypt

Zowat elke zichzelf respecterende nerd heeft altijd een flashdrive bij de hand. Of het nu aan je sleutelbos in je tas is, de mogelijkheid om overal toegang te krijgen tot bepaalde bestanden en hulpprogramma's kan soms erg handig zijn. Als u deze flashdrive echter kwijtraakt of wordt gestolen, afhankelijk van wat is:

Vraag het HTG: Een PDF-printer toevoegen, Windows-aanmeldingen verbergen en een USB HDD delen

Elke week duiken we in de Ask How-To Geek-mailbox en beantwoorden we je prangende vragen. Deze week kijken we naar het installeren van PDF-printers, het verbergen van accounts op het Windows-inlogscherm en het delen van een USB HDD tussen computers.

WolframTones genereert beltonen via wiskundige algoritmen

Voor een frisse, gratis en geeky bron van beltonen is het moeilijk om WolframTones te verslaan, een muzikale mix van Wolfram Alpha en Mathematica die unieke beltonen genereert op basis van algoritmen.

Locktopus vergrendelt individuele apps op iOS-apparaten

Als je een coole game op je iOS-apparaat wilt delen, maar niet iedereen je e-mail wilt laten lezen, biedt Locktopus een eenvoudige app-per-app-lockdown-oplossing.

50+ hulpmiddelen en technieken om afbeeldingsachtergronden in Photoshop te verwijderen, pt 2

Vorige week zeiden we dat er honderden manieren waren om achtergronden in Photoshop te verwijderen, en nu duiken we dieper in die claim. Blijf lezen voor de volgende grote reeks manieren om achtergronden in Photoshop te verwijderen!