Speel bijna elk videoformaat af met GOM Player

Het kan enorm vervelend zijn als je een video niet kunt bekijken omdat WMP of een andere standaardspeler geen geschikte codec kan vinden. GOM Player is een gratis mediaspeler met de meest gebruikelijke videocodec-ondersteuning ingebouwd. Als een zeldzame codec vereist is, zal de Codec Finder-service vinden wat je nodig hebt en laten zien dat je het moet downloaden.

Installatie en configuratie

speel-bijna-elk-video-formaat-met-gom-speler foto af 1Wanneer u voor het eerst begint, biedt GOM een eenvoudig te volgen configuratiewizard om u te helpen bij het instellen.

speel-bijna-elk-video-formaat-met-gom-speler foto 2

Stel de interne codecs en uw luidsprekerconfiguratie in voor optimale weergave en geluid.

speel-bijna-elk-video-formaat-met-gom-speler foto af 3

Bepaal welke bestandstypen u aan GOM-speler wilt koppelen.

speel-bijna-elk-video-formaat-met-gom-speler foto 4

Na het voltooien van de configuratiewizard krijgt u de standaardspeler te zien. U zult in de standaardweergave advertenties op het middelste scherm op het bedieningspaneel zien, maar ze zijn alleen tekst en nauwelijks opdringerig. Nadat je een aantal skins hebt gewijzigd, verschijnen ze niet meer.

speel-bijna-elk-video-formaat-met-gom-speler foto 5

GOM Player gebruiken

Wanneer u GOM player voor het eerst gaat gebruiken, zult u merken dat het intuïtief en gemakkelijk te gebruiken is. Het formaat kan eenvoudig worden aangepast, spelerbediening onderaan en menu's zijn toegankelijk door met de rechtermuisknop op het weergavescherm te klikken.

In Voorkeuren zijn er een paar skins en verschillende kleurveranderingen inbegrepen en meer die je van hun site kunt downloaden.

speel-bijna-elk-video-formaat-met-gom-speler foto 7

Dit is een voorbeeld van de 11 Inspirat van CrystalXp.net, een geweldige skin in WMP-stijl.

Naast het veranderen van skins en kleuren, kunt u ook de GOM-logoweergaven tijdens het opstarten wijzigen.

Er is een equalizer voor het tweaken van audio en het bevat ook een aantal nette reverb en 3D-geluidseffecten.

speel-bijna-elk-video-formaat-met-gom-speler foto 10

U kunt GOM Player zichzelf laten associëren met al uw videobestandstypen.

speel-bijna-elk-video-formaat-met-gom-speler foto 11

Als u een videobestand tegenkomt dat niet standaard in GOM is opgenomen, zal de Codec Finding Service het identificeren en u laten zien waar u het kunt downloaden.

speel-bijna-elk-video-formaat-met-gom-speler foto 12

Over het algemeen is GOM Player een zeer indrukwekkende gebruiksvriendelijke mediaspeler die heel goed je favoriete speler zou kunnen worden.

speel-bijna-elk-video-formaat-met-gom-speler foto 13

GOM-speler downloaden

Meer verhalen

Probeer een nieuw besturingssysteem op de gemakkelijke manier uit met VirtualBox

Gefrustreerd bij het zien van alle nieuwe, prachtig ogende Windows 7- en Linux-systemen en geen gemakkelijke manier om ze uit te proberen? Nu kunt u genieten van al het goede van het nieuwe besturingssysteem in een virtuele omgeving met VirtualBox. VirtualBox werkt op Windows, Linux, Macintosh en OpenSolaris.

IM naar meerdere accounts met Trillian Astra

Voordat andere IM-clients op het toneel verschenen, was Trillian de keuze voor ondersteuning van meerdere protocollen en wordt nu vaak over het hoofd gezien. Ze hebben onlangs hun nieuwe Astra-bèta voor het publiek gelanceerd en hier laten we je zien wat je kunt verwachten.

GFI Backup Home Edition is een gratis hulpprogramma voor gegevensback-up voor Windows

In de huidige moeilijke economische tijden is het laatste wat u wilt, belangrijke gegevens kwijtraken, omdat u zich geen kwaliteitsback-uphulpprogramma kunt veroorloven. Vandaag kijken we naar GFI Backup Home Edition, een volledig gratis professionele back-upoplossing.

Markeer tekst online met Wired-Marker

Als je op kantoor werkt, zoek je in de loop van de dag waarschijnlijk heel wat dingen op en maak je er een bladwijzer van. Ze zijn misschien niet werkgerelateerd, maar hoe dan ook, je wilt ze niet kwijtraken. Als je studeert, is dit dubbel waar. Voor degenen die een bladwijzer maken voor elk klein ding dat hen interesseert - dit is een categorie

Bekijk Joost-programma's op uw bureaublad met Joost Media Player

Als je de Joost-desktoptoepassing leuk vond die ze hadden voordat ze het project afsloegen, dankzij Paul Yanez hebben we nu Joost Media Player voor de desktop die is gebouwd op Adobe Air.

Laat Windows Live Messenger minimaliseren naar het systeemvak in Windows 7

Als je Windows Live Messenger in Windows 7 hebt gebruikt, heb je waarschijnlijk gemerkt dat in plaats van te minimaliseren naar het systeemvak, de taakbalkknop altijd blijft zitten. Gelukkig kun je Messenger met een simpele aanpassing dwingen om te werken zoals je verwacht.

Online bladwijzersynchronisatie en browsen met CometBird

Gesynchroniseerde bladwijzers en op Firefox gebaseerde goedheid nodig, waar u ook bent? Nu kunt u met CometBird het beste van beide in één enkele browser ingebouwd hebben.

Bespaar geld en energie met Monitor ES

Geld besparen op de kosten van elektriciteit en het verkleinen van onze zogenaamde CO2-voetafdruk is tegenwoordig erg belangrijk. Vandaag bekijken we een gratis hulpprogramma dat uw monitor(s) uitschakelt telkens wanneer u uw computer vergrendelt. Naast het uitschakelen van energieverslindende monitoren, pauzeert het ook een aantal

Week in Geek: The Disable Firefox 3.5 Tab Tearing Edition

De aankomende Firefox 3.5-release voegt een nieuwe Tab Tearing-functie toe waarmee je tabbladen van de balk naar een nieuw venster kunt slepen. Heel cool, maar waarom hebben ze je geen manier gegeven om de functie uit te schakelen als je dat niet wilt?

Vrijdagpret: Redstar Fall

Deze vrijdag kijken we naar een leuk en ontspannend physics-flashspel genaamd Redstar Fall. Het wordt een uitdaging naarmate je hoger in de levels komt en zorgt voor leuke afleiding totdat het fluitsignaal klinkt.