Sony heeft een gigantische PS4-controller gemaakt die je niet kunt gebruiken

Gigazine

Sony heeft PlayStation 4-controllers op maat gemaakt voor eSports, maar afgezien daarvan heeft de gaming-moloch geen grote wijzigingen aangebracht in de gamepad die bij de PS4 is geleverd. Maar als Japanse promo voor de recente heruitgave van Parappa the Rapper maakte het bedrijf een gigantische versie van zijn beste controller in jaren. We hebben het over perfect-voor-Wun-Weg-the-reus van Games of Thrones-formaat.

Zoals de Japanse publicatie Gigazine opmerkt, zijn niet alle knoppen functioneel. Alleen de D-pad en vierkant, driehoek, cirkel, kruis en schouderknoppen L1 en R1 werken. Analoge sticks en de L2- en R2-triggers zijn alleen voor de show, en we vermoeden dat het touchpad dat ook is.



Als je denkt dat de grotere controller het spelen van Parappa makkelijker zou maken, dan is dat niet het geval. Gigazine zei dat het indrukken van de extra grote gezichtsknoppen in het ritme van de actie de moeilijkheidsgraad verhoogt in vergelijking met het gebruik van een standaard DualShock 4. Misschien, heel misschien, kunnen we die theorie zelf testen op E3 ​​- vergelijkbaar met hoe we speelden vangen met een levensgrote Trico op de Tokyo Game Show 2015.

De grootte is misschien een probleem voor jou en mij, maar als Wun Weg bomen (en White Walkers) met één vuist in de grond kan slaan, zou hij waarschijnlijk de concurrentie met deze controller bezitten. Het is dan jammer dat de 7-voet 7-inch lange Neil Fingleton die de reus speelde in februari terugkwam. Als je hem naast dit gigantische stuk plastic had staan, had je waarschijnlijk een beter idee gekregen van de schaal dan de gewone stervelingen in de onderstaande video.

Natuurlijk is Sony niet de eerste hier, aangezien we al een aantal keer eerder NES-controllers ter grootte van een salontafel hebben gezien, maar dat maakt de gigantische gamepad niet minder cool.

Aanbevolen verhalen

Sony upgradet PS4 Slim met 1TB harde schijf

Verdubbel de opslag voor dezelfde prijs. Zal Microsoft reageren?

Samsung's Gear VR-controller maakt mobiele VR meeslepender

De Gear VR-controller is precies waar we op hebben gewacht. En het geeft Samsung eindelijk een behoorlijke concurrent van Google's DayDream View.

Clarizen heeft zojuist PowerPoint-creatie gemaakt, financiële planning eenvoudiger

Clarizen is erop gericht om samenwerking voor haar klanten eenvoudiger en veel sneller te maken.

De beste deals van de Wirecutter: een Sony 55-inch XBR 4K-tv daalt tot $ 1.290

Andere deals zijn onder meer een bonus van $ 60 met een GoPro Hero5 Black en grote besparingen op een DJI Phantom 3-drone.