Sommige Nintendo Switch-tablets trekken krom

De Switch verkoopt misschien ongelooflijk goed, maar de nieuwe hardware van Nintendo is niet zonder problemen. Het linker Joy-Con-verbindingsprobleem is geïdentificeerd en Nintendo is bereid de getroffen eenheden te repareren, maar er is een nieuw probleem dat er veel ernstiger uitziet. Sommige Nintendo Switch-eenheden trekken krom, met de suggestie dat het kromtrekken optreedt in de gedockte modus.

Het probleem werd voor het eerst benadrukt in een bericht op Reddit waarin de Switch-tablet met een duidelijke bocht over de lengte wordt getoond. Toen begon een NeoGAF-thread en andere Switch-bezitters plaatsten afbeeldingen van hun gebogen Switch-tablets.Wanneer de Switch zich in de dock-modus bevindt en is aangesloten op een tv, verhoogt hij de resolutie van het spel dat wordt gespeeld en draait de koelventilator in de Switch op om de extra warmte die wordt gegenereerd op te vangen. Maar is deze warmte genoeg om de Switch te laten buigen bij langdurig gebruik? Dat lijkt onwaarschijnlijk.

Zoals de iFixit-demontage van de Switch onthulde, zijn de niet-flexibele componenten zeer dicht op elkaar gepakt en vervolgens bedekt door een metalen schild dat aan de achterkant van de tablet is gemonteerd. Er zou een serieuze hoeveelheid hitte nodig zijn om het te laten kromtrekken, waarschijnlijk meer dan de Switch zou kunnen genereren zonder eerst uit te schakelen om permanente schade te voorkomen.

Wat waarschijnlijker lijkt, is dat deze kromtrekking al sinds de aankoop aanwezig is en een kwaliteitscontroleprobleem is in de productiefase. Als de bocht bestaat, maar de Switch nog steeds perfect werkt, laat Nintendo het door het QA-proces en verzendt het apparaat. Als alternatief merkt niemand het op het punt van fabricage.

Verwant

  • Opgeslagen Nintendo Switch-gegevens kunnen niet worden overgedragenNintendo Switch-opgeslagen gegevens kunnen niet worden overgedragen

Een andere verklaring is dat de Switch-tablet niet erg sterk is en na verloop van tijd door de tablet vast te houden om te spelen, hij langzaam aan een of beide uiteinden buigt. Dat is een serieus probleem als het gebeurt, omdat er uiteindelijk iets binnenin losraakt en de Switch niet meer werkt.

Voorlopig is de reden voor kromtrekken onduidelijk, maar het is een ander probleem dat Nintendo moet onderzoeken en gebruikers moet informeren over hun bevindingen. Als je Switch krom is, neem dan contact op met Nintendo Support en leg uit wat je hebt gevonden. Zij weten dit misschien al en adviseren u dat het geen probleem is, of bieden aan om het te repareren.

Aanbevolen verhalen

Telegram's spraakoproepen zijn beveiligd met emoji's

Nu jij

Lego City Undercover-cartridges vereisen een switch-installatie van 13 GB

Het kopen van de fysieke versie van de game bespaart je niet van een enorme installatie op de beperkte interne opslag van Switch.

VS bestelde sociale-mediacontroles voor sommige Visa-aanvragers

Rex Tillerson vertelde dat de grenscontrole van het DHS 'verplicht' is voor iedereen die door ISIS gecontroleerde regio's heeft bezocht.

WSJ: Nintendo verkoopt veel meer Switches dan verwacht

Het verdubbelt de productie tot 16 miljoen stuks voor 2017.

De beste tablets van 2017

Of u nu op zoek bent naar een Android-, Apple- of Windows-tablet, hier is wat u moet overwegen, samen met onze best beoordeelde leien.