SNL Sketch Tips 'Amazon Echo Silver' voor senioren

Saturday Night Live gaf deze week een voorproefje van een Amazon Echo 'voor mensen van een bepaalde leeftijd'.

De schets (hieronder) adverteert met de Amazon Echo Silver, 'het enige slimme luidsprekerapparaat dat specifiek door de grootste generatie wordt gebruikt'. De luidspreker met houtnerf, met gouden accenten en bijbehorende standaard, is 'super luid en reageert op elke naam, zelfs in de buurt van Alexa.'De faux-spot begint met een oudere Kenan Thompson die tegen zijn vaste Echo schreeuwt: 'Alyssa, hoe laat is het?' vraagt ​​hij voordat hij 'Amanda!' probeert. en 'Odessa!' In tegenstelling tot de echte Echo kan de Silver geduldig heen en weer praten met senioren, die niet helemaal zeker zijn van haar antwoorden. En vergeet de 'uh huh'-functie niet voor Echo-bezitters die graag wandelen.

De SNL-schets komt kort nadat Amazon Alexa Calling heeft uitgerold, waarmee je de slimme luidspreker kunt gebruiken om te bellen of berichten te verzenden. Het is een natuurlijke ontwikkeling voor het apparaat, maar er is één klein probleem: Alexa Calling laat je momenteel niet toe om bepaalde contacten te blokkeren.

Zoals Elise Oras in een Medium-post heeft uiteengezet, moet je voor het activeren van Alexa Calling de Alexa-app toestemming geven om toegang te krijgen tot de contacten van je telefoon.

Verwant

  • De beste Amazon Alexa-vaardighedenDe beste Amazon Alexa-vaardigheden

'Wat ik verwachtte dat er zou gebeuren... is dat er een lijst met contacten verschijnt en jij kiest en kiest wie je wilt toevoegen', schrijft Oras. 'Maar dat is niet wat er is gebeurd. In plaats daarvan staat elk contact dat ook de Alexa-app heeft nu in mijn Alexa Calling-contacten. Onder mijn contacten waren oude huisbazen, veel collega's, accountmanagers van willekeurige leveranciers, gemeenteraadsleden en natuurlijk gekke ex-vriendjes. En ze hebben nu allemaal een directe lijn naar mijn huis.'

Oras twitterde op Amazon, die haar vertelde dat er momenteel geen manier is om iemand op Alexa Calling te blokkeren. Om de functie uit te schakelen, moet je ondertussen Amazon bellen. Het bedrijf vertelt Geekwire echter dat het 'in de komende weken' de mogelijkheid zal toevoegen om bellers te blokkeren.

Als je het actief houdt, kondigt Alexa alle inkomende oproepen aan en wordt de Echo-ring groen. Zeg 'Antwoord' om het gesprek aan te nemen of 'Negeer' om het te negeren.

Aanbevolen verhalen

Er komen advertenties naar Amazon Echo-vaardigheden

De gesponsorde berichten van VoiceLabs kunnen verschijnen in streaming muziek, radiostreams en flash-briefings.

Nvidia geeft tips voor nieuwe Volta-architectuur voor GPU's van supercomputers

De Tesla V100 is de eerste op Volta gebaseerde GPU, die binnenkort zijn weg zal vinden naar de kunstmatige intelligentie en machine learning cloudplatforms van Microsoft en Amazon.

De Etch A Sketch krijgt een lcd-make-over maar behoudt zijn magie

Ja, je schudt het nog steeds.