Snelle tip: Afspraken instellen en annuleren in Outlook 2010

Iedereen tegelijk op één plek krijgen voor afspraken kan soms ontmoedigend zijn. Outlook maakt het gemakkelijk om afspraken in te stellen en ook deelnemers uit te nodigen, en hier bekijken we hoe u dit kunt doen in Outlook 2010.

We hebben u eerder laten zien hoe u snel afspraken kunt maken vanuit Taken in Outlook 2007 en werkt hetzelfde in 2010. Als u van 2003 naar een nieuwere versie gaat, bekijken we hier een andere methode in Outlook 2010, namelijk wat meer diepgang.

Afspraak instellen in Outlook 2010

Om een ​​afspraak in te stellen...start Outlook, open de agenda en selecteer Nieuwe afspraak.quick-tip-setup-and-cancel-afspraken-in-outlook-2010 foto 1

Maak vervolgens een onderwerp, locatie, tijd, beschrijving en categoriseer het als je wilt.

quick-tip-setup-and-cancel-afspraken-in-outlook-2010 foto 2

Vervolgens kunt u ook deelnemers uitnodigen, antwoorden aanvragen, nieuwe tijdvoorstellen toestaan ​​en andere opties die beschikbaar zijn via het lint. Als je klaar bent, klik je op Verzenden of Opslaan als je geen deelnemers hebt uitgenodigd.

quick-tip-setup-and-cancel-afspraken-in-outlook-2010 foto 3

De afspraak verschijnt in uw agenda. Als je Herinneringen hebt ingeschakeld, kun je geïrriteerd raken door de hele tijd op de snooze-knop te drukken, in plaats van dat ... verander de standaard herinneringstijd.

quick-tip-setup-and-cancel-afspraken-in-outlook-2010 foto 4

De ontvanger krijgt de afspraakinformatie en kan ervoor kiezen om aanwezig te zijn of zijn antwoord te wijzigen voordat het wordt verzonden.

quick-tip-setup-and-cancel-afspraken-in-outlook-2010 foto 5

Afspraak afzeggen

Als u een afspraak om welke reden dan ook moet annuleren, opent u de Agenda, klikt u met de rechtermuisknop op de afspraak en selecteert u Vergadering annuleren.

quick-tip-setup-and-cancel-afspraken-in-outlook-2010 foto 6

Controleer vervolgens of u de annulering naar de andere deelnemers wilt verzenden.

quick-tip-setup-and-cancel-afspraken-in-outlook-2010 foto 7

Dan ontvangt de Deelnemer ook een e-mail waarin hij wordt geïnformeerd over de annulering.

quick-tip-setup-and-cancel-afspraken-in-outlook-2010 foto 8

Als u uw vergadering naar deelnemers stuurt naar gebruikers van Windows Live Hotmail, kunnen ze de optie Accepteren, Weigeren of hun deelname instellen op Voorlopig.

quick-tip-setup-and-cancel-afspraken-in-outlook-2010 foto 9

En Gmail ook!

quick-tip-setup-and-cancel-afspraken-in-outlook-2010 foto 10

Of u nu op kantoor bent of vrienden en familie probeert te organiseren, Vergaderingen en afspraken is een handige functie om uw team effectief samen te brengen.

Meer verhalen

PDF-bestanden lezen op uw Amazon Kindle (versie 3)

Als je een van de nieuwere Kindle-apparaten hebt, kun je de ingebouwde PDF-bestanden lezen, erg handig, maar hoe werkt het? Laten we eens kijken hoe je ze op de Kindle kunt krijgen.

Week in Geek: Kaspersky krijgt gehackte editie

Deze week leerden we het verschil tussen pixels en vectoren kennen, dvd's maken van bijna elk videobestand, Rainlendar-kalenders gratis synchroniseren met Dropbox, uitgebreide opstartberichten gebruiken om opstartproblemen van Windows op te lossen, ervoor zorgen dat Microsoft Word altijd platte tekst gebruikt voor geplakte tekst , en meer.

Microsoft Office 2011 voor Mac herdefinieert uw TPS-rapportervaring

Office 2011 voor Mac wordt over een paar dagen uitgebracht en we hebben de nieuwste versie al in handen. Hier volgt een korte rondleiding door enkele van de nieuwe functies in de nieuwste versie van Office.

Desktop Fun: Halloween Wallpaper Collection [Bonuseditie]

Is je bureaublad klaar voor wat Halloween-plezier? Deze week hebben we een groter dan normaal aantal achtergronden om je te helpen je bureaublad in spookcentrum te veranderen.

Een back-up maken van Firefox-profielen en deze herstellen met FEBE

Het herstellen van de inhoud van uw computer na een hardwarestoring kan een nachtmerrie zijn, vooral als u geen goed back-upsysteem hebt, maar u kunt het werk een stuk eenvoudiger maken door een goede back-up van uw Firefox-profiel te maken.

Hoe u uw Mac OS X-scherm kunt vergrendelen wanneer u weg bent

Laat je je Mac onbeheerd achter als je hem niet gebruikt? In plaats van je Mac open te laten zodat iedereen er toegang toe heeft, kun je het scherm van je Mac vergrendelen wanneer je er niet bent. Hier is hoe.

Hoe u uw eigen torrents kunt maken met uTorrent

In de BitTorrent-scene is geven net zo belangrijk als ontvangen. Als je iets hebt dat je wilt bijdragen aan je tracker naar keuze, is het gemakkelijk om te doen als je uTorrent gebruikt.

Afdrukbare boekjes maken in Microsoft Word

Er zijn momenten waarop u een klein boekje met literatuur voor een bedrijf of organisatie moet maken, en gelukkig maakt Microsoft Word 2010 of 2013 het proces gemakkelijk. Hier is de korte handleiding over hoe u dit moet doen.

Vrijdagpret: Steam Droid

Het is weer vrijdag en tijd om een ​​beetje stoom af te blazen terwijl we wachten om naar huis te gaan. Deze week mag je een stoomdroid-held helpen om zijn mede-droids te bevrijden terwijl je vecht tegen de slechteriken.

Synchroniseer Hotmail met uw iPhone of iPod Touch met Exchange ActiveSync

Wilt u uw Hotmail-e-mail, agenda en contacten op uw iPhone of iPod touch ontvangen? Hier leest u hoe u Windows Live-inhoud gratis kunt synchroniseren en naar uw iOS-apparaat kunt pushen via Exchange ActiveSync.