Snelle tip: Desktop-e-mailmeldingen uitschakelen in Outlook

E-mailmeldingen zijn een geweldige manier om belangrijke inkomende berichten in de gaten te houden. Als u echter honderden e-mails per dag ontvangt, kan het een afleiding zijn om elke keer dat ze verschijnen op de meldingen te klikken, waardoor uw workflow wordt onderbroken en uw productiviteit wordt aangetast.

Het kan zijn dat u gedurende de dag veel tijd verspilt aan het controleren van uw e-mail en zich afvraagt ​​waarom geen van uw projecten is voltooid. Als de bureaubladmeldingen u afleiden, kunnen we ze eenvoudig uitschakelen.

quick-tip-turn-off-desktop-e-mail-meldingen-in-outlook foto 1Open Outlook en klik op Extra Opties en vervolgens op de knop E-mailopties.

quick-tip-turn-off-desktop-e-mail-meldingen-in-outlook foto 2

Klik nu in het venster E-mailopties op de knop Geavanceerde e-mailopties.

quick-tip-turn-off-desktop-e-mail-meldingen-in-outlook foto 3

Schakel nu het selectievakje naast Een nieuwe e-mailbureaubladwaarschuwing weergeven uit en terwijl u bezig bent, kunt u ook een geluid afspelen uitschakelen en vervolgens op OK klikken en de resterende vensters sluiten.

quick-tip-turn-off-desktop-e-mail-meldingen-in-outlook foto 4

Een ander ding om op te wijzen is dat als u op de knop Desktop Alert Settings klikt, u de duur van de waarschuwing en ook de transparantie kunt wijzigen. Als je binnenkomt om de waarschuwingen weer in te schakelen, wil je misschien hiermee experimenteren.

quick-tip-turn-off-desktop-e-mail-meldingen-in-outlook foto 5

Nu kunt u Outlook nog steeds open hebben en die TPS-rapporten laten voltooien zonder afgeleid te worden.

quick-tip-turn-off-desktop-e-mail-meldingen-in-outlook foto 6

Meer verhalen

Versnel het maken van spreadsheets met automatisch aanvullen in Excel 2007

Het maken van nieuwe MS Office-documenten kan een behoorlijk tijdrovend proces zijn. Het invoeren van terugkerende gegevens in een werkblad kan bijzonder eentonig zijn. Door Autofill in Excel te gebruiken, kunnen we het proces van het invoeren van dagen van de week, datums, tijden, etc. versnellen.

Hotfixes aanvragen bij Microsoft op de Easy Way

Is het u ooit opgevallen dat veel van de hotfixes die worden vermeld in de Microsoft Help- en ondersteuningskennisbank niet daadwerkelijk kunnen worden gedownload, tenzij u contact opneemt met de ondersteuning? Wat u misschien niet weet, is dat er een geheim formulier op de MS-site staat waarmee u een verzoek voor dat specifieke kunt invullen

How-To Geek on Lifehacker: bedien uw computer met snelkoppelingen en versnel Vista Setup

Veel mensen realiseren zich niet dat je in plaats van tientallen applicaties te installeren, bijna elk aspect van je computer kunt besturen met eenvoudige snelkoppelingen die geen bronnen in beslag nemen.

Audio invoegen in Word 2007-documenten

Een coole truc die ik onlangs heb geleerd, is het invoegen van een audiobestand in Word-documenten. Er zijn verschillende gevallen waarin dit van pas komt. Hier zullen we een aantal verschillende manieren bekijken om de geluidsbestanden in Word 2007 in te voegen.

Voeg meer functies toe aan Office 2007 door invoegtoepassingen te installeren

Soms heb je in je dagelijkse werkroutine wat extra functies van de Microsoft Office Suite nodig. Een manier om extra functionaliteit te krijgen is via Office-invoegtoepassingen. Soms zijn deze gebundeld met Office, maar niet inbegrepen bij de eerste installatie. Deze zijn gemakkelijk toegankelijk en geïnstalleerd.

Geek Repair: maak je eigen ultieme herstel-cd

Als je ooit opstartproblemen, spyware of virussen hebt gehad, heb je waarschijnlijk geprobeerd op te starten vanaf de Windows-cd en wat reparaties uit te voeren ... maar soms is dat gewoon niet genoeg. Natuurlijk kunt u eenvoudig een back-up van uw gegevens maken met Ubuntu, maar een veel betere optie is om de Ultimate Boot-cd voor Windows te gebruiken.

Maak een stroomschema in Word 2007

Stroomdiagrammen zijn een zeer goede manier om een ​​nieuw idee uitgelegd te krijgen in een presentatie. Office 2007 heeft een aantal geweldige nieuwe tools voor het maken van een visueel aantrekkelijk stroomdiagram dat kan worden gebruikt vanuit Excel, Word of PowerPoint. Hier zullen we kijken naar het maken van een eenvoudig stroomdiagram in Word 2007.

Integreer eenvoudig Creative Commons-licenties om Office 2007-documenten te beschermen

Misschien kom je op een formule die daadwerkelijk bewijst dat de relativiteitstheorie helemaal verkeerd is. Misschien heb je een bestverkopende roman geschreven in Word 2007. Je wilt er beslist een beschermende licentie aan koppelen. in ons digitale tijdperk is er een enorme hoeveelheid ideeën, creatieve geschriften en

Vrijdagpret: Opera-gadgets om kantoortijd te verspillen

Er is weer een week voorbij en je baas achtervolgt je met een heleboel last-minute projecten waarvan hij denkt dat ze aan het eind van de dag klaar moeten zijn. Hoi! Waarom zou je alle speling moeten oppakken omdat de baas doordeweeks niet efficiënt delegeerde? Tijd om er met de tijd druk uit te zien in je kubus

Efficiënt werken met MS Office-documenten met Office Live Workspace

Microsoft heeft een aantal indrukwekkende dingen bedacht met hun Live-services. Een van de nieuwere functies die nog in bèta is, maar voor iedereen toegankelijk is, is Office Live Workspace. Het doel van Office Live Workspace is om efficiëntere toegang tot en efficiënter gebruik van documenten mogelijk te maken, zowel voor uzelf als voor een ander team