Snelle tip: gebruik tabtekens in tekstvakvakken in Firefox

Als je ooit tab-tekens in tekstvakken met meerdere regels in Firefox wilde kunnen gebruiken, dan heb je geluk omdat iemand een Firefox-extensie heeft gemaakt waarmee je precies dat kunt doen.

Standaard wijst het alleen de tab-toets toe om daadwerkelijk een tab-teken in te voegen:

quick-tip-gebruik-tab-tekens-in-textarea-boxes-in-firefox foto 1Het leuke van deze extensie is dat je een aangepaste toets kunt toewijzen om de tabbladen in te voegen als je de normale functionaliteit van tabs tussen velden niet wilt verliezen.

quick-tip-use-tab-tekens-in-textarea-boxes-in-firefox foto 2

Het is waarschijnlijk het beste om een ​​andere ongebruikte sleutel toe te wijzen om tabbladen in te voegen, zodat u het normale tabblad niet verbreekt. Het enige dat me opviel, is dat je tabbladen kunt invoegen, maar je kunt shift+tab niet gebruiken om een ​​tabblad te verwijderen, zoals in veel toepassingen.

Tabinta downloaden van Mozilla Addons

Meer verhalen

Snel items verwijderen uit het opstarten van Windows XP

Moet je zuchten als het gaat om het opstarten van je computer, omdat het een eeuwigheid duurt om op te starten? Hier is een snelle tip die ervoor moet zorgen dat uw computer sneller opstart door opstartitems snel te verwijderen.

Plaats dvd's op dvd-r met dvd-shrink

Als u vaak een back-up van uw dvd's wilt maken, gaan de gegevens op de schijf meer dan 4,7 GB. De meest betrouwbare software-oplossing die ik gebruik is DVD Shrink. Met deze gratis applicatie kun je verschillende delen van de dvd comprimeren waarvan je een back-up wilt maken. U kunt zich ontdoen van titels, lange kredieteindes en volledig

Toegang tot uw MySQL-server op afstand via SSH

Dus je hebt MySQL op je webserver, maar het is om veiligheidsredenen standaard alleen geopend voor lokale poorten. Als u toegang wilt tot uw database vanuit een clienttool zoals de MySQL Query Browser, zou u normaal gesproken toegang moeten hebben vanaf uw lokale IP-adres ... maar dat is lang niet zo veilig.

Keyboard Ninja: wijs een sneltoets toe aan elk venster

Wanneer ik een repetitieve taak moet uitvoeren, zoals het controleren van mijn e-mail of het overschakelen naar een open IM-venster, is de snelste optie om een ​​sneltoets rechtstreeks aan het venster toe te wijzen, zodat ik het venster kan verkleinen/herstellen met niets meer dan een enkele toetsaanslag .

Bespaar tijd door de werkbalk Snelle toegang in Office 2007 aan te passen

Met alle hype over het lint, is een van de meer over het hoofd geziene nieuwe functies in Office 2007 de werkbalk Snelle toegang, die enorm handig kan zijn als je de tijd neemt om hem aan te passen.

Beagle-zoekcache opschonen na het verwijderen van Beagle

Als je op mij lijkt, heb je zojuist het nieuws gekregen over de nieuwe Google Desktop-client voor Linux en verwijder je de huidige Beagle-zoekopdracht voor Ubuntu, zodat je deze in plaats daarvan kunt vervangen door Google.

Geschiedenis wissen van Totem Movie Player in Ubuntu

Als je de standaard filmspeler in Ubuntu hebt gebruikt om video's af te spelen, is het je misschien opgevallen dat er in de applicatie geen manier is om de recente geschiedenis van bekeken films te wissen. Dit kan problemen veroorzaken als je een video opent waarvan je niet wilt dat andere mensen ze in je lijst zien.

Tijdelijke oplossing voor Vista-taakbalkminiatuurvoorbeelden worden niet correct weergegeven

De nieuwe taakbalkvoorbeelden in Windows Vista zijn behoorlijk gelikt, maar ze lijken na een tijdje niet meer te werken voor mij. Dit is geen permanente oplossing, maar het lost het probleem wel tijdelijk op.

De sneltoets 'Omhoog' voor Windows 7 of Vista Explorer

Het nieuwe Verkenner-venster in Windows 7 en Vista heeft geen knop Omhoog, wat me helemaal gek maakt. Gelukkig vond ik een vervanging voor een sneltoets.

Back-up of herstel van opgeslagen netwerkgebruikersreferenties in Windows Vista

Telkens wanneer u gebruikersreferenties invoert in Internet Explorer, een schijf toewijst aan een externe server of verbinding maakt met een Windows-domein, krijgt u de mogelijkheid om uw wachtwoord op te slaan. Wat u zich misschien niet realiseert, is dat u een back-up kunt maken van de lijst met die inloggegevens of deze kunt herstellen met behulp van een grotendeels verborgen besturingselement