Snelle tip: dupliceer huidig ​​tabblad in nieuw venster in Firefox

Als programmeur en schrijver heb ik vaak de behoefte om mijn huidige tabblad in een apart venster te openen, zodat ik het naar mijn tweede monitor kan verplaatsen. Tab Mix Plus te hulp! Er is een optie in het instellingenpaneel om het huidige tabblad eenvoudig in een nieuw venster te dupliceren. Je kunt het ook gebruiken via een sneltoets als je wilt.

Let op de nieuwe optie voor Dupliceren in nieuw venster wanneer ik met de rechtermuisknop op een tabblad klik. U kunt ook de sneltoets Ctrl+Shift+N gebruiken, of u deze menuoptie nu inschakelt of niet.

quick-tip-dupliceren-huidige-tabblad-in-nieuw-venster-in-firefox fotoOm het item aan het rechtsklikmenu toe te voegen, gaat u naar het scherm Tab Mix Plus-opties, klikt u op de menuknop bovenaan en vervolgens op Tab-contextmenu.

quick-tip-dupliceren-huidige-tabblad-in-nieuw-venster-in-firefox foto 2

Hier kunt u op het selectievakje Dupliceren in nieuw venster klikken om het menu-item in te schakelen.

Meer verhalen

Het standaardkleurenschema wijzigen in Office 2007

Het kleurenschema van Microsoft Office 2007 past zeker in Windows Vista, maar gelukkig voor degenen onder ons die niet tevreden zijn met zoveel lichtblauw, kan het kleurenschema worden gewijzigd.

Gmail instellen als standaard e-mailclient in Ubuntu

Elke Geek gebruikt Gmail ... het is vrijwel vereist. En nu kun je Gmail instellen als de standaardclient in Ubuntu zonder extra software. (Windows vereist dat de Gmail-notifier is geïnstalleerd)

Een automatisch antwoord bij afwezigheid maken in Outlook

Als u weet dat u een paar dagen niet op kantoor bent, kunt u de Afwezigheidsassistent zo instellen dat deze automatisch antwoordt, zodat mensen weten dat u van uw vakantie geniet terwijl zij aan het werk zijn. U kunt ook regels toevoegen om berichten door te sturen op basis van verschillende criteria.

Schakel het dialoogvenster 'Nu opnieuw opstarten' tijdelijk uit via de automatische updates van XP

Automatische updates is een geweldige functie. Je computer blijft beschermd tegen bedreigingen zonder je er zorgen over te maken... maar als het 3 uur 's nachts is en ik probeer een videogame te spelen, is het laatste wat ik wil dat de automatische updates verschijnen en me elke 5 minuten eraan herinneren dat ik opnieuw moet opstarten , mijn spel onderbreken...

Fix 'Wachtwoord vereist' Fout bij gebruik van Unrar in Ubuntu

Als je hebt geprobeerd de ingebouwde Extract Here-functionaliteit in Ubuntu's File Roller te gebruiken om een ​​enkelvoudig of een meervoudig zip- of rar-bestand uit te pakken en een wachtwoord vereist-fout kreeg, dan zou je kunnen aannemen dat de bestanden een wachtwoord zijn beschermd terwijl ze dat in feite niet zijn.

Meerdere Firefox-profielen tegelijkertijd gebruiken

Wist u dat u meer dan één Firefox-profiel tegelijk kunt uitvoeren? Dit kan erg handig zijn als u extensies gemakkelijker wilt testen, een webontwikkelingsprofiel wilt maken, een afgeslankt profiel voor Gmail wilt gebruiken of als u gewoon een schoon profiel wilt hebben.

Een DirectX-diagnose uitvoeren op XP

Als u zich zorgen maakt over de prestaties van videogames, of als u problemen met een 3D-toepassing probeert op te lossen, kunt u ervoor zorgen dat DirectX 9 op XP optimaal werkt door een diagnose uit te voeren.

Verminder het schijfgebruik van Systeemherstel in Vista

De functie Systeemherstel in Windows Vista is erg belangrijk om ingeschakeld te blijven, ondanks alle problemen die Vista-gebruikers hebben met compatibiliteit. Toch kan het schijfgebruik uit de hand lopen als je veel software installeert.

Snelle tip: start Windows opnieuw op vanuit Taakbeheer

Voor die keren dat Windows volledig vastloopt en u het startmenu niet eens kunt openen, kunt u uw computer ook opnieuw opstarten vanuit Taakbeheer in plaats van alleen de machine uit te schakelen.

Bewaar en herstel uw Microsoft Office-instellingen

Hoe vaak bent u naar een nieuwe computer gemigreerd en bent u alle kleine instellingen in Word of Excel kwijtgeraakt die u uiteindelijk perfect had aangepast?