Maak een snelkoppeling om problemen met Windows 7 op te lossen met behulp van systeemonderhoud

Er kunnen momenten zijn waarop Windows 7 niet correct lijkt te werken en een manier om problemen op te lossen is door Systeemonderhoud te gebruiken. In plaats van door verschillende menu's te gaan om toegang te krijgen, maken we er een snelkoppeling naar.

Om bij Systeemonderhoud te komen, kunt u verschillende menu's in het Configuratiescherm doorlopen om het te starten. Als u er gemakkelijker toegang toe wilt, laten we u zien hoe u er een snelkoppeling naar kunt maken. Het is een basisfunctie voor probleemoplossing die ongebruikte bestanden kan opschonen, onderhoudstaken kan uitvoeren en problemen met uw pc kan helpen voorkomen.

maak-een-snelkoppeling-om-windows-7-systeemonderhoud-gebruiken-foto 1 op te lossenMaak een snelkoppeling om problemen op te lossen met behulp van systeemonderhoud

Klik met de rechtermuisknop op een leeg gebied op uw bureaublad en selecteer Nieuw Snelkoppeling.

maak-een-snelkoppeling-om-windows-7-met-systeemonderhoud-foto 2 op te lossen

Typ nu het volgende pad in het locatieveld.

%systemroot%system32msdt.exe -id MaintenanceDiagnostic

maak-een-snelkoppeling-om-windows-7-met-systeemonderhoud-foto 3 op te lossen

Geef in de volgende stap de snelkoppeling een naam die u helpt te onthouden waar deze voor is. Hier gebruiken we Problemen met systeemonderhoud oplossen.

maak-een-snelkoppeling-om-windows-7-systeemonderhoud-gebruiken-foto 4 op te lossen

Nu hebben we het nieuwe snelkoppelingspictogram op het bureaublad. Als je het pictogram wilt wijzigen, bekijk dan ons artikel over het aanpassen van pictogrammen in Windows 7 en Vista.

maak-een-snelkoppeling-om-windows-7-met-systeemonderhoud-foto op te lossen 5

Dubbelklik op het pictogram en u gaat rechtstreeks naar Systeemonderhoud en u kunt de wizard gaan gebruiken om naar problemen te zoeken, als u het vakje wilt aanvinken om reparaties automatisch toe te passen.

maak-een-snelkoppeling-om-windows-7-met-systeemonderhoud-foto 6 op te lossen

Gelukkig hoefde er op ons systeem niets gewijzigd of bijgewerkt te worden.

maak-een-snelkoppeling-om-windows-problemen op te lossen-7-systeemonderhoud foto 7 te gebruiken

Als u problemen ondervindt, kunt u een volledig rapport krijgen over de gevonden problemen.

maak-een-snelkoppeling-om-windows-7-met-systeemonderhoud-foto 8 op te lossen

Als je wilt, kun je het eenvoudig toevoegen aan de taakbalk met slepen en neerzetten.

maak-een-snelkoppeling-om-windows-7-systeemonderhoud-gebruiken-foto 9 op te lossen

Als u problemen ondervindt op uw Windows 7-pc of deze wilt voorkomen, is het uitvoeren van Systeemonderhoud een goede plek om te beginnen. Door er een snelkoppeling naar te maken, bespaart u een paar muisklikken om er gemakkelijker toegang toe te krijgen.

Meer verhalen

Voer eenvoudig te beheren online tests uit met ZohoChallenge

Bent u op zoek naar een eenvoudigere manier om online testen uit te voeren op uw werk of school? Dan wil je misschien eens kijken naar de online testdiensten van ZohoChallenge.

Lees al uw eBooks op Nook voor pc en draagbare apparaten

Wil je profiteren van de eBooks die beschikbaar zijn voor de Barnes & Noble Nook zonder een nieuw apparaat te kopen? Vandaag kijken we naar Nook voor pc-, netbooks-, Android- en Apple iOS-apparaten.

Hoe u uw Android-telefoon kunt laten stoppen met het draaien van het scherm wanneer u zijwaarts leest

Lig je in bed en lees je e-mail of twitter op je telefoon in portretmodus? Word je er niet gek van als het scherm in de liggende modus draait? Dit is de snelle manier om dat probleem op te lossen.

De referentiefunctie van Microsoft Word 2010 gebruiken (voor studenten)

Fotocredit: NoodleMistress

Update je Tumblr-blog vanaf je iPhone of iPod Touch

Tumblr is een erg coole manier om gratis je eigen site te maken en je inhoud sociaal te delen. Terwijl u onderweg bent, wilt u deze misschien bijwerken. Hier kijken we naar het gebruik van je iOS-apparaat om je Tumblr-berichten bij te werken.

Houd uw Windows-computer veilig op openbare draadloze hotspots

Als je een netbook of laptop hebt die je op een openbare wifi-hotspot wilt gebruiken, zijn er veiligheidsmaatregelen die je moet nemen. Hier kijken we hoe u uw computer veilig houdt op openbare Wi-Fi-hotspots.

Bureaubladplezier: populaire filmlettertypen

Veel van onze favoriete films hebben geweldige tekststijlen in de aftiteling en zouden zeker leuk zijn om op onze systemen te hebben. Vandaag hebben we een geweldige verzameling populaire filmlettertypen waar je doorheen kunt kijken.

Hoe u kunt voorkomen dat Windows wordt afgesloten of opnieuw wordt opgestart?

Als je ooit per ongeluk een systeemuitschakeling hebt geactiveerd en vervolgens plotseling van gedachten bent veranderd, is hier de eenvoudige truc om Windows te vertellen het afsluiten af ​​te breken en je weer te laten gaan.

Wijzig de standaard opslagmap voor Windows 7-bibliotheken in iets anders (zoals uw Dropbox)

Is het je ooit opgevallen dat wanneer je een bestand opslaat in een Windows 7-bibliotheek via het algemene dialoogvenster Opslaan als, het in slechts een van de mappen terechtkomt waaruit die bibliotheek bestaat? Hier leest u hoe u de standaardopslaglocatie voor elke bibliotheek kunt aanpassen.

Terug naar schoolgids voor enkele geweldige apps en bronnen

Het kopen van studieboeken, het starten van nieuwe lessen en proberen een schema te maken, kan hectisch zijn als je naar school gaat. We hebben een gids samengesteld met enkele van de beste apps en kortingen om u te helpen het meeste uit het nieuwe schooljaar te halen.