Snelle en gemakkelijke toegang tot uw favoriete Google-services met GButts

Ben je dol op al die Google-goedheid, maar wil je niet meerdere startpagina's bij het opstarten of afhankelijk zijn van meerdere bladwijzers om toegang te krijgen tot je favoriete services? Nu heb je gemakkelijk toegang tot al die Google-goedheid met GButts.

Opstelling

De beste plaats om te beginnen nadat u de extensie hebt geïnstalleerd, is in het optievenster. Hier ziet u de standaardinstellingen...Tijd om aan te passen en een beetje plezier te hebben! Voor ons voorbeeld hebben we gekozen voor het vervolgkeuzemenu met een verticale oriëntatie op de werkbalk om ruimte te besparen. We hebben er ook voor gekozen om de links altijd in een nieuw tabblad te openen. Met enkele wijzigingen voor de weer te geven diensten is het maatwerk klaar.

Tijd om de nieuwe knop aan de werkbalk toe te voegen! Klik met de rechtermuisknop op een van de werkbalken en selecteer Aanpassen.

Daar is de knop die we zoeken. Plaats de werkbalkknop waar het het beste bij uw behoeften past. Merk op hoe de knop eruitziet in het venster Werkbalk aanpassen...

snelle-en-gemakkelijke-toegang-tot-uw-favoriete-google-services-met-gbutts foto 3

En hoe het uiterlijk van de knop is veranderd nadat deze op de werkbalk is geplaatst ... wees dus niet verbaasd als dat gebeurt.

Nu ben je klaar om toegang te krijgen tot al die Google-goedheid met een eenvoudig vervolgkeuzemenu!

snelle-en-gemakkelijke-toegang-tot-uw-favoriete-google-services-met-gbutts foto 4

Hoe het vervolgkeuzemenu eruitziet in ons voorbeeld...

snelle-en-gemakkelijke-toegang-tot-uw-favoriete-google-services-met-gbutts foto 5

En gewoon voor een beetje plezier, een snelle blik op hoe de horizontale werkbalkversie eruit zou kunnen zien.

snelle-en-gemakkelijke-toegang-tot-uw-favoriete-google-services-met-gbutts foto 6

Conclusie

Als u vaak elke dag verschillende Google-services gebruikt, kan GButts een zeer efficiënte manier bieden om toegang te krijgen tot die services zonder de prestaties van uw browser te beïnvloeden of uw werkbalkinterface te vervuilen.

Links

Installeer de GButts-extensie (Mozilla-add-ons)

Meer verhalen

Fleur Firefox op met persona's

Ziet uw browser er de laatste tijd een beetje slecht uit? Zou je willen dat je een grote selectie van skins had om uit te kiezen? Nu kun je het allemaal hebben met Persona's.

Aangepast verwijderen over:config Vermeldingen op de gemakkelijke manier

Heeft u ooit een aangepast item about:config aan uw Firefox-browser toegevoegd en wenste u dat u het kon verwijderen? Dat kan nu met een eenvoudige reset-tweak die zich richt op enkelvoudige vermeldingen.

Back-up en herstel gebruiken in Windows 7

De back-uphulpprogramma's in eerdere versies van Windows waren minder dan spectaculair, wat resulteerde in een mooie markt voor applicaties van derden. Vandaag bekijken we de functie Back-up en herstel in Windows 7, dat misschien wel hun beste back-uptool tot nu toe is.

Week in Geek: The Happy Father's Day Edition

Ter ere van Vaderdag dit jaar deed ik niets - en het was alles wat ik dacht dat het zou kunnen zijn. Ook voor de rest van jullie een fijne vaderdag!

Vrijdag Plezier: Paniek

Paniek is misschien een goed bijvoeglijk naamwoord om te beschrijven hoe je werkweek was en het is de naam van het spel waar we deze vrijdag naar kijken om de scherpte eraf te halen. Frantic is een ouderwets ruimteschietspel dat erg leuk is.

Locatiebewust browsen deactiveren in Firefox 3.5

Als u zich zorgen maakt over uw privacy door de nieuwe functie Location-Aware Browsing (ook bekend als Geolocation) in Firefox 3.5, kunt u de functie uitschakelen met een simpele about:config tweak.

Standaardopmaak wijzigen in Word 2007

In Word 2007 merkt u waarschijnlijk dat de standaardopmaak Calibri is, de regelafstand wordt vergroot en er automatisch ruimte wordt toegevoegd na een alinea. Vandaag laten we u zien hoe u de standaarddocumentindeling kunt wijzigen in een eigen stijl.

Voorbeeld van tabbladen in Firefox met tabbladvoorbeeld 0.3

Voor velen heeft Windows 7 nogal wat veranderd aan ons surfgedrag. Een van de handigste functies was de mogelijkheid om snel onderscheid te maken tussen pagina's door taakbalkvoorbeelden te gebruiken. Natuurlijk bestond dit in Vista, maar de meesten hebben het uitgeschakeld vanwege de inefficiëntie. Nu is het echter een

Update Portable Iron Browser op de gemakkelijke manier

Dus je hebt genoten van al het goede van de draagbare Iron Browser, maar hoe zit het met de release van de nieuwste versie? U kunt nu op twee manieren uw draagbare browser snel en eenvoudig bijwerken.

Snelle dubbele bestandszoeker identificeert extra exemplaren

Een van de meer vervelende taken bij het opschonen van uw computer om ruimte op de harde schijf terug te winnen, is het vinden en verwijderen van dubbele bestanden. Vandaag kijken we naar Duplicate File Finder van MindGems, een gratis hulpprogramma voor het vinden en verwijderen van de extra bagage.