Sluit eenvoudig alle tabbladen in Google Chrome

Merk je dat je veel tabbladen open hebt, maar bang bent om op één na allemaal handmatig te sluiten? Nu kunt u al uw tabbladen met een enkele klik sluiten en heeft u er maar één klaar voor gebruik met de extensie Sluit alle tabbladen.

Voordat

We hebben allemaal vroeg of laat veel tabbladen open. Dat is niet zo erg totdat we ons realiseren dat we ze allemaal moeten sluiten en weer aan het werk moeten. Een persoon kan een nieuw tabblad openen en de rest handmatig sluiten of het hele venster sluiten en Chrome opnieuw starten. Maar een enkele klik-oplossing zou veel handiger zijn.Na

Daar is hij dan... de oplossing met één klik. Klik gewoon op de werkbalkknop en BOOM!

Een nieuw venster met een enkele nieuwe tabbladpagina. Als je nu maar de rest van de dag vrij zou kunnen nemen...

Conclusie

De extensie Sluit alle tabbladen is misschien niet iets dat iedereen zou gebruiken, maar als je het beu bent om al die tabbladen handmatig te sluiten, zul je het zeker leuk vinden.

Links

Download de extensie Sluit alle tabbladen (Google Chrome-extensies)

Meer verhalen

OneNote 2010-notitieblokken delen met OneNote 2007

OneNote is de nieuwe ster van de Office Suite en is opgenomen in elke editie van Office 2010. De bestandsindeling van OneNote is gewijzigd in de 2010-versie, dus hier leest u hoe u uw notitieboeken nog steeds kunt delen met degenen die OneNote 2007 gebruiken.

Voorbeeld van links en afbeeldingen in Google Chrome

Iedereen die de CoolPreviews-extensie in Firefox heeft gebruikt, weet hoe geweldig dat voorbeeldvenster kan zijn. Nu kunt u dezelfde soort functionaliteit in Chrome krijgen met de ezLinkPreview-extensie.

Ben jij een IT-nerd? Waarom niet schrijven voor How-To Geek?

Solliciteer dan als je over de volgende eigenschappen beschikt:

Bekijk de echte links achter verkorte URL's in Chrome

Wanneer u verkorte URL's tegenkomt, is er altijd die zorg in uw achterhoofd over waar ze echt naar toe leiden. Nu kunt u een voorproefje krijgen van de echte links achter die URL's met de View Thru-extensie voor Google Chrome.

Hoe u het geheugengebruik van uw browser kunt vergelijken met Google Chrome

Ooit geprobeerd erachter te komen hoeveel geheugen Google Chrome of Internet Explorer precies gebruikt? Omdat ze elk een aantal keren in Taakbeheer verschijnen, is het niet zo eenvoudig! Hier is de snelle en gemakkelijke manier om ze te vergelijken.

Hoe een audio-cd naar FLAC te rippen met Foobar2000

Foobar2000 is een geweldige audiospeler die volledig aanpasbaar is, weinig systeembronnen gebruikt en veel tools en functies bevat. Vandaag laten we u zien hoe u het kunt gebruiken om een ​​audio-cd naar FLAC-indeling te rippen.

Terugschakelen naar Outlook 2007 nadat de bètaversie van 2010 is afgelopen

Schakelt u terug naar Outlook 2007 nadat u de bètaversie van Office 2010 hebt uitgeprobeerd? Hier leest u hoe u uw Outlook-gegevens kunt herstellen en ervoor kunt zorgen dat alles goed blijft werken na de overstap.

Gegevens herstellen als een forensisch expert met een Ubuntu Live-cd

Er zijn veel hulpprogramma's om verwijderde bestanden te herstellen, maar wat als u uw computer niet kunt opstarten of de hele schijf is geformatteerd? We laten u enkele tools zien die diep graven en de meest ongrijpbare verwijderde bestanden of zelfs hele harde schijfpartities herstellen.

Update metadata en albumhoezen in Windows Media Player 12

Als u Windows Media Player 12 gebruikt in Windows 7, merkt u mogelijk dat sommige van uw media informatie mist wanneer ze in de bibliotheek worden weergegeven. Vandaag bekijken we hoe u metadata en albumhoezen in WMP 12 kunt bewerken en bijwerken.

Verplaats de statusbalk-webadresweergave naar de adresbalk

Is de mogelijkheid om de adressen voor weblinks te zien de enige reden dat u de statusbalk zichtbaar houdt? Nu kunt u de statusbalk verbergen en die adresweergave naar de adresbalk in Firefox verplaatsen.