Slimme browserkiezer selecteert uw browser op basis van uw netwerk

slimme-browserkiezer-selecteert-uw-browser-gebaseerd-op-uw-netwerk foto 1

Android: Smart Browser Chooser is een eenvoudige applicatie die je browser schakelt op basis van het netwerk waarmee je bent verbonden - automatisch overschakelen naar een geoptimaliseerde browser voor een lager dataverbruik wanneer je een mobiel data-abonnement hebt.

Dat is de belangrijkste reden waarom de meeste mensen Smart Browser Chooser zullen gebruiken; Hiermee kunt u een browser instellen met een lager gegevensverbruik voor de tijden dat u uw beperkte mobiele data-abonnement hebt en een andere browser voor wanneer u zich op een Wi-Fi-netwerk bevindt. Als je bijvoorbeeld een wijd open Wi-Fi-verbinding hebt, kun je DolphinHD laden en als je onderweg bent, vertrouwend op je beperkte mobiele data-abonnement, kun je overschakelen naar een lichtere browser zoals Opera Mini.



Smart Browser Chooser is een gratis applicatie, vereist Android 1.6+.

Slimme browserkiezer [Android Market via verslavende tips]

Meer verhalen

Dual Boot Windows 7 en 8 zonder opnieuw partitioneren (met behulp van VHD)

We hebben je al de klassieke methode van dubbel opstarten van Windows 8 laten zien, maar daarvoor moeten je partities worden aangepast. Als u daar nog niet klaar voor bent, kunt u als volgt een virtuele harde schijf (VHD) gebruiken om Windows 8 op uw Windows 7-pc op te starten.

Een back-up maken van profielen, repareren en aanpassen van Windows-instellingen met D7

D7 is een zeer handige, gratis tool voor het onderhouden, repareren en tweaken van Windows, het helpen bij het verwijderen van malware en het maken van back-ups van alle gebruikersprofielen op uw computer. Het kan pc-technici helpen bij het uitvoeren van veel taken.

Desktop Fun: Autumn Leaves Wallpaper Collection [Bonusgrootte]

Vorige week hebben we een herfstaanpassingsset voor uw desktops gedeeld en nu zijn we terug en klaar om dieper in dat prachtige herfstgebladerte te duiken. Maak je klaar om je bureaublad onder te dompelen in prachtige kleuren met onze Autumn Leaves Wallpaper-collectie.

Blijf op de hoogte van HTG en uw favoriete schrijvers via Twitter

Twitter is een geweldige manier om interessante links, artikelupdates en meer te krijgen van How-To Geek en onze schrijvers. Lees verder om erachter te komen hoe u ons kunt volgen en hoe u enkele Twitter-tips en -trucs kunt oppikken.

Gratis gids voor het Ubuntu Software Center [Download]

Wil je nieuwe trucs leren voor het gebruik van het Ubuntu Software Center of iemand kennen die nieuw is bij Ubuntu? Pak dan een exemplaar van deze gratis gids van 49 pagina's en bereid je voor om te genieten (of te delen) van de goedheid.

Spotify Music Service niet langer alleen uitnodigen; Eerste zes maanden gratis

Na de aankondiging van de Facebook F8-conferentie laat Spotify het alleen-uitnodigingsmodel varen en biedt het 6 maanden gratis onbeperkte service.

Wat je zei: gebruik je sociale netwerk-apps?

Eerder deze week vroegen we je om je favoriete apps voor sociale netwerken te delen en hoe je ervan profiteerde. Nu zijn we terug om uw tips en trucs uit te lichten.

Wetenschappers zetten herinneringen om in echte videobeelden [Video]

In een nogal verbluffende weergave van wetenschappelijk onderzoek en verwerking hebben Berkley-wetenschappers met succes videobeelden van het geheugen gemaakt.

Krijg de nieuwe tijdlijnfuncties van Facebook eerder dan gepland

Gisteren kondigde Facebook hun nieuwe tijdlijnweergave aan - een radicale afwijking van de huidige profielstructuur. Probeer het nu met deze eenvoudige truc.

Friday Fun: Siege Hero – Viking Vengeance

Je werkweek zit er bijna op, maar waarom zou je, tot je voor de dag kunt vertrekken, niet stiekem wat kasteel kraken? In de game van deze week leid je een leger Vikingen op kruistocht om je vijanden te verslaan, het goud te grijpen en onderweg je bondgenoten te redden.