Slack breidt zijn zakelijke activiteiten uit met 'Grid'

Slack, een populaire e-mailkiller bij zowel grote als kleine bedrijven, rolt een gestroomlijnde interface uit voor zijn grootste klanten, zoals PayPal, Capital One en IBM.

De nieuwe interface, genaamd Grid, is bedoeld om het voor meerdere teams in verschillende afdelingen van grote bedrijven gemakkelijker te maken om Slack te gebruiken door administratieve tools te stroomlijnen en nieuwe gedeelde kanalen aan te bieden.In het hart van het raster zijn nieuwe onbeperkte werkruimten, die niet veel zullen verschillen van de gemiddelde Slack-gebruiker, maar met betere controles, waardoor beheerders elke gebruiker toegang kunnen geven tot de teams die ze nodig hebben, en hun toegang beperken tot degenen die zijn niet relevant.

Als medewerkers aan een project moeten werken met een andere afdeling, kunnen beheerders nieuwe gedeelde kanalen creëren, die als brug dienen tussen twee of meer afzonderlijke Slack-werkruimten. Evenzo kan een gebruiker zoeken naar collega's, werkruimten of informatie in het hele bedrijf door gebruik te maken van een nieuwe enkele laag die bovenop alle verschillende werkruimten zit. Die laag omvat zoeken, één-op-één en groepsdirect messaging en vindbare werkruimten.

Verwant

  • De beste online samenwerkingssoftware van 2017De beste online samenwerkingssoftware van 2017

Hoewel grote bedrijven Slack snel hebben omarmd, hebben ze vaak al hun eigen interne samenwerkingstools, dus Slack maakt Grid ook compatibel met de meer dan 900 externe integraties in zijn app-directory. Misschien wel het meest opvallende is SAP, waarvan het Hana Cloud Platform, SuccessFactors en Concur enterprise chatbot-platforms nu kunnen worden geïntegreerd met Slack.

Volgens Product Vice President April Underwood is Grid uiteindelijk ontworpen om de roots van Slack te benutten als e-mailalternatief. Mensen zijn gewend Slack te gebruiken met hun directe collega's, maar vallen terug op e-mail om te communiceren met mensen met wie ze niet zo vaak communiceren.

'We wilden Slack de flexibiliteit geven om als teams te werken, maar ze vielen nog steeds terug op e-mail toen ze met elkaar werkten', zei ze tijdens een onthullend evenement, volgens TechCrunch. Als Grid dat gedrag bij grote organisaties kan veranderen, is dat weer een nagel aan de doodskist voor e-mail op het werk.

Aanbevolen verhalen

Een inleiding tot bedrijfsplannen

Een businessplan is een schriftelijke beschrijving van de toekomst van uw bedrijf. Dat is alles: een document dat beschrijft wat u van plan bent te doen en hoe u het gaat doen. Als u een alinea op de achterkant van een envelop noteert waarin uw bedrijfsstrategie wordt beschreven, heeft u een plan geschreven, of in ieder geval de kiem

Keck Observatory's exoplaneet-imager maakt zijn eerste foto's

Het blokkeert sterlicht, zodat de telescoop exoplaneten in de buurt van hun sterren kan zien.

Microsoft naar Enterprise IT: tijd om Windows 7 te dumpen

Hoewel de ondersteuning voor Windows 7 tot 2020 loopt, prijst Microsoft de beveiligingsvoordelen van Windows 10 aan.

Microsoft-teams zullen tegen 2019 slack overnemen, rapporteert bevindingen

Volgens een rapport van Spiceworks post je waarschijnlijk je GIF's ergens anders voordat het nieuwe decennium begint.

Obama breidt het vermogen van de NSA uit om gegevens met andere instanties te delen

De NSA kan gemakkelijker 'onbewerkte signaalinlichtingeninformatie' verspreiden onder de CIA, FBI en anderen.