SiteAdvisor toevoegen aan Google Chrome

Met de aanhoudende toename van malware kan het weten wanneer een website een probleem is, u een pijnlijke ervaring besparen. Als u wat meer beveiliging wilt toevoegen aan uw op Chromium gebaseerde browser, sluit u dan bij ons aan terwijl we kijken naar de SiteAdvisor voor Chrome-extensie.

SiteAdvisor voor Chrome in actie

Nadat u de extensie hebt geïnstalleerd, moet u eerst naar de opties gaan. U kunt kiezen welke soort waarschuwing u wilt ontvangen wanneer u een minder bekende website tegenkomt. De standaardinstelling is voor de werkbalkpictogramwaarschuwing, maar kan eenvoudig worden gewijzigd in een volledige webpagina-omleiding.Opmerking: de werkbalkknop/het pictogram geeft geen vervolgkeuzevenster weer wanneer erop wordt geklikt.

add-siteadvisor-to-google-chrome foto 1

Hier is een voorbeeld als u de standaard gebruikt en de werkbalkpictogramwaarschuwing ontvangt.

Wederom dezelfde website, behalve met de volledige webpagina-omleiding van kracht... van de twee opties is dit de aanbevolen instelling. Merk op dat er details worden gegeven waarom de website als minder dan gerenommeerd wordt vermeld.

add-siteadvisor-to-google-chrome foto 3

Een voorbeeld van een website die helemaal goed is ... niets dan vinkjes en groen. Geweldig!

Misschien zijn er onder u die meer op hun gemak zouden zijn met een dubbele beschermingslaag tijdens het browsen. Zoals je hier kunt zien werken SiteAdvisor en WOT prima samen. U kunt hier meer lezen over WOT voor Chrome.

Conclusie

Als u zich zorgen maakt over minder dan gerenommeerde websites, kan SiteAdvisor voor Chrome een beveiligingslaag bieden die u waarschuwt wanneer u zich klaarmaakt om mogelijke problemen op te lossen.

Links

Download de SiteAdvisor voor Chrome-extensie (Google Chrome-extensies)

Meer verhalen

Speel je favoriete DOS-games in XP, Vista en Windows 7

Wil je een trip down memory lane maken met old school DOS-games? Met D-Fend Reloaded kun je gemakkelijk je favoriete DOS-games rechtstreeks op XP, Vista en Windows 7 spelen.

Aangepaste herlaadtijden instellen voor afzonderlijke webpagina's in Chrome

Heeft u een webpagina die af en toe opnieuw moet worden geladen of heeft u meerdere webpagina's die elk hun eigen herlaadtijd nodig hebben? Nu kunt u het beste van beide hebben met de AutoReloader-extensie voor Google Chrome.

Verbeterde ballon-tooltips toevoegen aan Firefox

De standaardballon-tooltip in Firefox doet het soms goed, maar er zijn gevallen waarin iemand vindt dat meer informatie veel beter zou zijn. De Tooltip Plus-extensie voor Firefox geeft je browser die leuke extra informatieboost.

Luister naar meer dan 100.000 radiostations in Windows Media Center

Een leuke functie in Windows 7 Media Center is de mogelijkheid om naar lokale FM-radio te luisteren. Maar wat als je geen tunerkaart hebt die een aangesloten radioantenne ondersteunt? De RadioTime-plug-in lost het probleem op door toegang te verlenen tot duizenden online radiostations.

Mobiele websites bekijken in Windows met Safari 4 Developer Tools

Wilt u mobiele websites die zijn ontworpen voor de iPhone en andere mobiele apparaten op uw pc uitproberen? Met Safari 4 voor Windows kunt u dit eenvoudig doen met hun ontwikkelaarstools.

Verbeter uw Gmail-account in Chrome

Ben je het zat dat items zoals de chat- en uitnodigingsboxen je Gmail-account overvol maken? Doe dan met ons mee als we kijken naar de Better Gmail-extensie voor Google Chrome.

Vraag het de lezers: deel uw tips voor het verslaan van virussen en malware

We hebben in de loop der jaren enkele van onze beste tips voor het omgaan met malware gedeeld, en nu is het jouw beurt! Deel uw favoriete tips voor bescherming tegen of verwijdering van virussen en andere soorten schadelijke software.

Herstel uw pc vanaf Windows Home Server

Als uw computer crasht of als u een virusinfectie krijgt waardoor deze niet meer te herstellen is, kan een schone installatie lastig zijn, laat staan ​​uw gegevens terugkrijgen. Als u een back-up van uw computers maakt naar Windows Home Server, kunt u ze volledig herstellen naar de laatste succesvolle back-up.

Kaarten bekijken en routebeschrijvingen opvragen in Google Chrome

Om de zoveel tijd moeten we allemaal naar een kaart kijken voor referentiedoeleinden of om een ​​routebeschrijving te krijgen. Als u op zoek bent naar een geweldige app voor snelle referentie, sluit u dan bij ons aan terwijl we kijken naar de Mini Google Maps-extensie voor Google Chrome.

Hoe reclame over te slaan in Windows 7 Media Center

Als u Windows 7 Media Center gebruikt om live-tv op te nemen, bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in het overslaan van reclamespots. Een grote reden om programma's op te nemen is tenslotte om reclame te vermijden, toch? Vandaag concentreren we ons op een vrij eenvoudige en gratis manier om u in een mum van tijd reclames te laten overslaan.