Sennheiser's HD 6XX-hoofdtelefoon biedt audiofiele audio voor $ 200

sennheiser-and-039;s-hd-6xx-koptelefoon-aanbieding-audiophile-audio-for-200 foto 1

De HD 650 van Sennheiser was een populaire over-ear hoofdtelefoon onder audiofielen voordat ze een paar jaar geleden werden stopgezet. Voor $ 500 was de audio-uitrusting net buiten het bereik geprijsd voor mensen die nieuwsgierig waren naar high-end hoofdtelefoons, maar niet veel extra geld hadden om zich aan de zaak te binden. Ze werden echter algemeen beschouwd als een van de beste hoofdtelefoons onder de $ 1.000. Dankzij een samenwerking met online retailer Massdrop heeft Sennheiser de HD 650 nieuw leven ingeblazen met de nieuwe $ 200 HD 6XX.

Galerij: Sennheiser/Massdrop HD 6XX hoofdtelefoon hands-on | 16 foto's

sennheiser-and-039;s-hd-6xx-koptelefoon-aanbieding-audiophile-audio-for-200 foto 216  • sennheiser-en-039;s-hd-6xx-koptelefoon-aanbieding-audiophile-audio-for-200 foto 3
  • sennheiser-and-039;s-hd-6xx-koptelefoon-aanbieding-audiophile-audio-for-200 foto 4
  • sennheiser-and-039;s-hd-6xx-koptelefoon-aanbieding-audiophile-audio-for-200 foto 5
  • sennheiser-and-039;s-hd-6xx-koptelefoon-aanbieding-audiophile-audio-for-200 foto 6+12

Met de HD 6XX behield Sennheiser dezelfde geluidskwaliteit als de HD 650 en bracht hij voornamelijk cosmetische wijzigingen aan. Om te beginnen is de HD 6XX-hoofdtelefoon blauw in plaats van grijs en wordt hij geleverd met een kortere 1,8 meter lange kabel. Dit nieuwe model gebruikt ook een 1/8 inch plug in plaats van een 1/4 inch. Maak je geen zorgen, er is een 1/4-inch adapter als je die nodig hebt. Dat is het zowat in termen van veranderingen en je kunt dezelfde geweldige geluidskwaliteit verwachten die die koptelefoon met open achterkant een paar jaar geleden serveerde. In feite hebben de mensen van Head-Fi een aantal tests op beide modellen uitgevoerd om er zeker van te zijn. De HD 6XX vertoonde bijna identieke prestaties als de HD 650 in termen van frequentierespons en totale harmonische vervorming.

Ik gebruik de HD 6XX nu een paar dagen en ik kan getuigen van de opmerkelijke geluidskwaliteit. De toon is warm en het geluid is extreem helder, met een resolutie die hoog genoeg is om subtiele delen van nummers te onderscheiden die gewone oude oordopjes en alledaagse koptelefoons verdoezelen. Door middel van een scala aan genres, waaronder bluegrass, hiphop, metal en meer, kan deze hoofdtelefoon met gemak hoge, middentonen en lage tonen aan en kun je het volume omhoog draaien zonder je zorgen te maken over vervorming. Er is hier een goede hoeveelheid bas, maar het past mooi bij het algehele geluid. Het is zeker niet overweldigend en klinkt natuurlijker dan veel koptelefoons die tegenwoordig verkrijgbaar zijn. Met het ontwerp met open achterkant wil je deze thuis of op een privékantoor gebruiken, omdat ze het geluid van buiten niet blokkeren en de mensen om je heen kunnen horen waar je naar luistert.

sennheiser-and-039;s-hd-6xx-koptelefoon-aanbieding-audiophile-audio-for-200 foto 7

De HD 6XX is ook erg comfortabel om te dragen. Zachte oorkussens en een hoofdband die niet op je hoofd knelt, maken lange luistersessies plezieriger dan een duurtest. Als je merkt dat je het werk een tijdje moet onderbreken, kun je dat comfortabel doen met deze hoofdtelefoon en je audio-installatie.

Hoewel je de HD 6XX alleen kunt gebruiken, presteert de hoofdtelefoon het beste in combinatie met een versterker, high-res audiospeler of een andere audiofiele uitrusting. Ik heb ze gebruikt met de Apogee Groove: een combinatie van hoofdtelefoonversterker en DAC (digitaal-naar-analoog-converter). Het USB-accessoire van $ 300 helpt deze nieuwe Sennheiser-hoofdtelefoon echt te schitteren en biedt een boost aan het volume, zodat je alle gruis en nuance in de Led Zepplin BBC Sessions of Miles Davis' Bitches Brew kunt horen. Met de lagere prijs zou je de HD 6XX en de Groove kunnen kopen voor dezelfde totale investering als de originele HD 650.

sennheiser-and-039;s-hd-6xx-koptelefoon-aanbieding-audiophile-audio-for-200 foto 8

Dus, wat is Massdrop? De site is gespecialiseerd in het verkrijgen van uitrusting voor leden tegen een gereduceerde prijs. Producten worden geselecteerd uit een reeks categorieën om de interesse te peilen. Als genoeg mensen aangeven dat ze een item zouden kunnen kopen, plannen de mensen bij Massdrop een 'drop' zodat leden het kunnen kopen. Door de populariteit van de HD 650 is er volop belangstelling voor de HD 6XX. Nadat een bepaald aantal mensen een product heeft gekocht, daalt de prijs, zodat u weet dat u een goede deal krijgt. In het geval van de HD 6XX begint de prijs bij $ 250 en wanneer het 50 verkochte eenheden bereikt, begint de korting van $ 50.

De HD 6XX zal vandaag om 9.00 uur ET te koop zijn bij Massdrop. U wilt echter snel handelen, want deze hoofdtelefoon is beperkt tot 5.000 stuks. Als je hoopt een paar te vinden voor de audio-nerd in je leven voor de feestdagen, dan heb je ze op tijd voor Kerstmis. Ze worden op 15 december verzonden. Voor meer informatie over hoe je ze kunt pakken, ga je naar de productpagina op Massdrop.

Meer verhalen

Hoe u de resultaten van de presidentsverkiezingen online kunt bekijken

Het is verkiezingsdag in Amerika en je hebt een aantal manieren om live verkiezingsverslaggeving online te bekijken.

Facebook schort het gebruik van WhatsApp-gegevens op na Britse privacyonderzoek

De Information Commissioner's Office zet de socialemediagigant onder druk.

Openbare toegang - 4 manieren waarop volledig autonome voertuigen ons leven zullen veranderen

We wachten op zelfrijdende auto's die op de markt komen sinds Tesla ons een paar jaar geleden met hen plaagde. Vandaag wordt deze geavanceerde technologie eindelijk...

4K-gaming heeft een videoservice om het recht te doen

Het streamen van 4K-gamevideo's op YouTube is niet de duidelijkste manier om te zien hoe een nieuwe game eruitziet. Maar Digital Foundry staat u bij met downloads van hoge kwaliteit.

Openbare toegang - Hoe FinTech de financiële wereld heeft veranderd

De voortschrijdende samensmelting van financiën en technologie - FinTech genaamd - is zeker een model gebleken dat in staat is om geheel nieuwe le...

Hoe uw mobiele app meer geld kan verdienen

Door de juiste prijsstrategie te kiezen, kunt u uw winst maximaliseren. Hier zijn vier opties en waarom ze allemaal geschikt voor u kunnen zijn.

Openbare toegang - internetcultuur: mensen moeten LEZEN en SCHRIJVEN

Ik denk dat ik niet de eerste ben die pleit dat dit gebeurt. BBC sloeg hard toe met hun openingsverklaring: Het opzettelijk verzinnen van nieuwsverhalen om voor de gek te houden of...

Openbare toegang - Hoe start ik een blog? - Een gemakkelijk te volgen gids

Als u overweegt een blog te starten, hoeft u niet verder te zoeken dan de informatie die u hier vindt. Degenen onder ons die op de harde manier hebben geleerd toen ze begonnen...

Wat is er op tv: Verkiezing 2016, 'Hunger Games' 4K, 'Danger Mouse'

En hoe u de verkiezingsuitslag kunt bekijken zonder kabel.

De USS Zumwalt kan zijn eigen munitie van $ 800.000 per ronde niet betalen

Misschien gebruiken ze in plaats daarvan railguns.