De saga van Secret eindigt als de makers naar Postmates gaan

AOL

Er komt een einde aan het jarenlange drama rondom Secret. Postmates hebben Secret-oprichter David Byttow en zijn teamgenoot, Ben South Lee, ingehuurd om hun publicatieplatform Bold te sluiten (en plannen voor een Secret-revival) in het proces. Byttow zal de productontwikkeling voor de app van Postmates leiden, en het is duidelijk dat hij goede vooruitzichten ziet voor de on-demand bezorgservice - de ondernemer gelooft dat zijn nieuwe werkgever 'zelf overspringt'. Of dat nu gebeurt of niet, de carrièrestap onderstreept de vluchtigheid van internetstartups, en Secret in het bijzonder.

In veel opzichten was Secret het uithangbord voor elke startup in Silicon Valley met veel investeringsgeld maar geen duidelijke weg naar succes. In 2014 was het een van de populairste sociale apps ter wereld -- het brak groot nieuws (zoals het vertrek van Vic Gundotra bij Google), bracht tientallen miljoenen dollars op aan financiering en zorgde voor veel buzz, althans in de Baai van San Francisco. Gebied. Het verdween echter snel als een combinatie van controverses (zoals pesten en vuilmaken) en zijn unieke focus sleepte het naar beneden. De dienst sloot de winkel binnen ongeveer een jaar, wat Byttow en Lee ertoe bracht om te werken aan het veel praktischere Bold en het anonieme publicatieplatform IO.Dit is niet per se een gok voor Postmates. Byttow en Lee zijn duidelijk ervaren, en met name Byttow heeft een trackrecord in het trekken van aandacht. Het suggereert echter wel dat het moderne, app-gecentreerde Silicon Valley opgroeit. Waar Secret uiteindelijk een nichedienst was zonder veel te doen toen de nieuwigheid dun was, is Postmates meedogenloos praktisch. Byttow en Lee krijgen misschien niet zoveel aandacht in hun nieuwe functies, maar ze zullen niet omgaan met de achtbaanrit van de afgelopen jaren.

Aanbevolen verhalen

Uber overweegt zijn CEO buitenspel te zetten

Uber komt bijeen om de hervorming van zijn leiderschap te bespreken, en dat kan inhouden dat zijn CEO op de bank wordt gezet.

Twitter werkt privacybeleid bij, beëindigt 'Do Not Track'-ondersteuning

Mogelijk ziet u de volgende keer dat u de microblogdienst bezoekt een bericht waarin u wordt geïnformeerd over de recente wijzigingen in het privacybeleid, als u dit nog niet hebt gezien.

Windows 10 Fall Creators Update: 7 dingen om uit te checken

Ondanks de naam hoef je geen creatief type te zijn om te profiteren van het bijgewerkte besturingssysteem van Microsoft.

De beschamende sage van het verwijderen van de verschrikkelijke vraag-werkbalk

Als het je is gelukt om geïnfecteerd te raken met de absoluut verschrikkelijke Ask Toolbar op je computer, schaam je dan niet - het kan iedereen overkomen. Vooral als je bedenkt dat het is gebundeld met de al even vreselijke Java-runtime. Die mensen zouden zich moeten schamen.