Seagate lanceert 8TB Xbox Drive

Seagate wil echt dat je een externe harde schijf koopt voor je Xbox-games.

Toen Xbox Game Pass eerder deze maand werd gelanceerd en onbeperkte toegang biedt tot meer dan 100 downloadbare games, kondigde Seagate zijn Game Drive voor Xbox Game Pass Special Edition externe harde schijf aan, beschikbaar met tot 4 TB aan opslagruimte. Voor het geval je de volledige Game Pass-collectie wilt downloaden en de games die je al hebt wilt opslaan, prijst Seagate zijn 8TB Game Drive Hub aan.Verwant

  • De beste externe harde schijven van 2017De beste externe harde schijven van 2017

Acht terabyte is een ton aan opslagruimte: Seagate zegt dat het meer dan 200 games moet bevatten, wat betekent dat de overgrote meerderheid van Xbox-bezitters die een Game Drive Hub kopen, nooit meer een game hoeft te verwijderen. Dankzij een USB 3.0-interface hoeven ze waarschijnlijk ook nooit games heen en weer over te zetten tussen de externe schijf en hun Xbox, aangezien USB 3.0 voldoende gegevensdoorvoer zou moeten bieden om vertragingsvrije gameplay van de titels die op de externe schijf zijn opgeslagen mogelijk te maken. rijden.

De Game Drive Hub is compatibel met de volledige huidige Xbox-reeks, waaronder de Xbox One, Xbox One S en de onlangs onthulde Xbox One X. De wit-zwarte behuizing past zelfs bij het kleurenschema van je console, voor het geval dat je maakt je zorgen dat je entertainmentcentrum verandert in een lelijke verzameling niet-overeenkomende apparaten. En aangezien de twee USB-poorten aan de voorkant van stroom worden voorzien, kunnen ze uw draadloze controllers opladen.

De belangrijkste nadelen van de Game Drive Hub zijn het prijskaartje van $ 199,99 en het feit dat het geen gratis Game Pass-freebies bevat. De 2TB Game Drive kost $ 89,99 en omvat een maand Game Pass, terwijl de 4TB Game Drive $ 129,99 kost en twee gratis maanden omvat. En vergeet niet dat je geen premium hoeft te betalen voor een schijf van het merk Xbox om Xbox-games op te slaan: vrijwel elke schijf is geschikt zolang deze USB 3.0 en ten minste 256 GB aan opslagruimte heeft.

Aanbevolen verhalen

De Xbox One X versus de originele Xbox One: wat is er veranderd?

Terwijl Project Scorpio vorig jaar op de E3 werd geplaagd, was het pas gisteren dat we eindelijk eens goed konden kijken naar de nieuwste console van Microsoft, nu de Xbox One genoemd...

Seagate biedt 4TB Game Drive voor Xbox Game Pass

Met meer dan 100 games om te downloaden en te spelen met Xbox Games Pass, zou een grote externe harde schijf erg handig kunnen zijn. Seagate hoopt dat u kiest voor de opslagoplossing van het Xbox-merk.

OnePlus 5 wordt gelanceerd op 20 juni

OnePlus onthult op 20 juni zijn vijfde vlaggenschip.