Seagate biedt gamedrive van 4 TB voor Xbox Game Pass

Microsoft lanceerde Xbox Game Pass op 1 juni als een abonnement van $ 9,99 per maand. Eenmaal aangemeld, ontgrendelt Microsoft meer dan 100 games die je kunt downloaden en spelen op je Xbox One uit zowel de Xbox One- als de Xbox 360-gamebibliotheken. En elke maand worden er nieuwe games toegevoegd terwijl andere worden verwijderd. Je hebt misschien wat extra opslagruimte nodig voor al die games, dus Microsoft en Seagate hebben samengewerkt om het te bieden.

Seagate lanceert de Game Drive voor Xbox Game Pass Special Edition externe harde schijf, die wordt aangesloten op de USB-poort van je Xbox One. Het is wit en voorzien van het Xbox-merk, zodat het perfect naast een Xbox One S past. En zoals je zou verwachten, is het plug-and-play waarbij de Xbox One automatisch de schijf detecteert die wordt aangesloten en je door het installatieproces leidt. Het duurt slechts een paar minuten.Seagate zegt dat de schijf gemakkelijk in een tas kan worden geschoven en dat er geen aparte voedingskabel of stekker nodig is. Dat betekent dat je het huis van een vriend bezoekt (en je Xbox Live-inloggegevens onthoudt), wat betekent dat je Xbox Game Pass-games kunt spelen op elke Xbox One met deze harde schijf.

Verwant

  • DJI en Seagate onthullen harde schijf met drone-themaDJI, Seagate onthullen harde schijf met drone-thema

Er worden twee versies van de Game Drive aangeboden. De eerste is een 2TB-model dat $ 89,99 kost en inclusief een maand gratis toegang tot Xbox Game Pass. Er is ook een 4TB-model voor $ 129,99, inclusief twee maanden gratis Xbox Game Pass-toegang. Als u zich het extra geld kunt veroorloven, is het 4TB-model duidelijk voordeliger en handiger als u van plan bent veel games te downloaden en te spelen.

Als de naam Game Drive je bekend in de oren klinkt, komt dat omdat dit niet de eerste keer is dat Seagate externe opslag voor Xbox aanbiedt. De Game Drive voor Xbox verscheen voor het eerst in 2015, de behuizing was Xbox-groen en je kon 2 TB opslagruimte krijgen voor $ 99,99.

Aanbevolen verhalen

Amazon Drive stopt met het aanbieden van onbeperkte opslag

$ 59,99 per jaar krijgt nu 1 TB aan opslagruimte voor uw bestanden, foto's en video's. Prime-klanten krijgen nog steeds onbeperkte foto-opslag.

Microsoft biedt een nadere blik op Project Scorpio Dev Kit

Feedback van ontwikkelaars hielp bij het creëren van een stapelbare ontwikkelkit met 24 GB RAM, een aan de voorzijde gemonteerd display en vijf programmeerbare knoppen.

Valve belooft een lage vergoeding voor het publiceren van direct-to-Steam-games

Valve's Steam Direct houdt vast aan een lage publicatievergoeding om indies te helpen hun games van de grond te krijgen.