ScrollyFox biedt automatisch bladeren door pagina's in Firefox

Leest u elke dag veel inhoud op internet, maar bent u het zat om handmatig door alles te scrollen? Nu kunt u automatisch scrollen in een ontspannen tempo instellen in Firefox met de ScrollyFox-extensie.

Opmerking: u kunt af en toe een website tegenkomen waar de extensie niet werkt. Dit kan te wijten zijn aan de codering van de specifieke website.

ScrollyFox gebruikenNadat u de extensie hebt geïnstalleerd, wilt u misschien snel de voorkeuren bekijken. De standaard scrollsnelheid is ingesteld op 50 en de instelling voor omgekeerd scrollen is ingeschakeld. U kunt de instellingen voor snelheid eenvoudig aanpassen aan uw behoeften.

Opmerking: voor onze voorbeelden hebben we de instelling voor omgekeerd scrollen ingeschakeld.

scrollyfox-biedt-automatische-pagina-scrolling-in-firefox foto 1

Standaard is de extensie in eerste instantie uitgeschakeld en heeft de statusbalkknop een vervaagde kleur.

scrollyfox-biedt-automatische-pagina-scrolling-in-firefox foto 2

U kunt zien hoe de knop eruitziet als deze eenmaal is geactiveerd ... let op de kleine pijltoetsen aan de rechterkant.

scrollyfox-biedt-automatische-pagina-scrolling-in-firefox foto 3

In ons eerste voorbeeld ziet u de webpagina automatisch naar beneden scrollen.

scrollyfox-biedt-automatische-pagina-scrollen-in-firefox-foto 4

Toen hij de bodem had bereikt, begon hij automatisch terug naar de top te scrollen.

Als u de How-To Geek-website bezoekt, kunt u zien dat de extensie al werkte toen de pagina klaar was met laden.

scrollyfox-biedt-automatische-pagina-scrollen-in-firefox-foto 6

Omhoog gaan!

scrollyfox-biedt-automatische-pagina-scrolling-in-firefox foto 7

Conclusie

Hoewel deze extensie misschien niet voor iedereen geschikt is, kan het handig zijn voor mensen die veel lezen en/of erg lange artikelen moeten lezen.

Links

Download de ScrollyFox-extensie (Mozilla-add-ons)

Meer verhalen

Zet ongebruikte tabbladen in de wacht in Firefox

Als u veel webpagina's met veel inhoud hebt geopend in Firefox, leidt dit al snel tot geheugengebruik. De BarTab-extensie zet ongebruikte tabbladen in de wacht en houdt ze leeg totdat u klaar bent om ze te openen.

Bureaubladplezier: vakantie- en reispictogrampakketten

Heeft u een aanstaande vakantie, een plaats waar u naartoe zou willen reizen of een favoriete bestemming die u in het verleden heeft bezocht? Met een geschikte achtergrond kun je de sfeer voor je bureaublad bepalen met onze collectie Vakantie- en reispictogrampakketten.

Rommel verwijderen van de Opera-snelkiespagina

Wilt u de snelkiespagina in Opera opschonen zodat alleen de miniaturen zichtbaar zijn? Vandaag laten we je een paar tweaks zien die het mogelijk maken.

Hoe video's naar 3GP voor mobiele telefoons te converteren

Wil je video's afspelen op je telefoon, maar het toestel ondersteunt alleen 3GP-bestanden? We laten u zien hoe u populaire videobestanden converteert naar het 3GP-videoformaat voor mobiele telefoons met Pazera Free Video to 3GP Converter.

Ruim het nieuwe Ubuntu Grub2 opstartmenu op

Ubuntu heeft de nieuwe versie van de Grub-opstartmanager in versie 9.10 geadopteerd, waardoor het oude problematische menu.lst is verwijderd. Vandaag bekijken we hoe u de opstartmenu-opties in Grub2 kunt wijzigen.

Wijzig de taal van de gebruikersinterface in Ubuntu

Wilt u uw Ubuntu-computer in een andere taal gebruiken? Hier leest u hoe u eenvoudig uw interfacetaal in Ubuntu kunt wijzigen.

Vrijdagpret: Voertuigen

Vrijdag is eindelijk aangebroken en het is tijd om spreadsheets en TPS-rapporten te negeren en tijd te verspillen aan het spelen van een flashgame. Vandaag kijken we naar het leuke puzzelspel Vehicles.

Afbeeldingen en video's in 3D bekijken in Firefox

Verschillende websites hebben hun eigen formaat voor het bekijken van afbeeldingen en video's, maar zijn misschien niet zo leuk om te gebruiken. Met de Cooliris-extensie voor Firefox kun je diezelfde afbeeldingen en video's in een dynamisch 3D-formaat bekijken.

Desktopresolutie wijzigen met een sneltoets

Verandert u de resolutie van uw monitor meerdere keren per dag? Als dat het geval is, is deze handige manier om een ​​sneltoets in te stellen voor uw meest gebruikte resoluties misschien interessant.

Pas skins toe om wat flair toe te voegen aan Windows Media Player 12

Moe van dezelfde look en feel van Windows Media Player in Windows 7? We laten u zien hoe u uw media-ervaring nieuw leven kunt inblazen door skins toe te passen in WMP 12.