Screenshot Tour: Evernote 4 voor Windows maakt het maken van aantekeningen een plezier

screenshot-tour-evernote-4-for-windows-makes-notes-a-pleasure foto 1

Evernote 4 voor Windows is eindelijk hier, met een broodnodige UI-vernieuwing en een verbazingwekkende snelheidsboost. Laten we eens kijken hoe Evernote is verbeterd en het nu gemakkelijker dan ooit maakt om al je herinneringen op te slaan.

Evernote is een van de beste notitieprogramma's die er zijn en maakt het gemakkelijk om alles wat je tegenkomt gesynchroniseerd te houden tussen je desktop, mobiele apparaten en de cloud. Helaas was het Evernote-programma voor Windows traag, onhandig en lelijk. Hoe meer noten je hebt toegevoegd, hoe langzamer het liep. Bovendien voelde het niet erg geïntegreerd met de nieuwste Windows-functies.Tegenwoordig is dat echter allemaal veranderd. Evernote realiseerde zich dat hun desktopversie een puinhoop was, dus herschreven ze deze volledig van de grond af om een ​​modern, snel notitieprogramma voor Windows te creëren. De nieuwste versie, Evernote 4, is zojuist uitgebracht en brengt een nieuwe, moderne gebruikersinterface, verbazingwekkend snelle prestaties en een lager gebruik van systeembronnen met zich mee.

Evernote 4 installeren

Als je dit nog niet hebt gedaan, ga dan naar de onderstaande link en download Evernote 4. Als je al een oudere versie van Evernote hebt geïnstalleerd, wordt je gevraagd om de oude versie te verwijderen en kan je computer opnieuw opstarten. Bij onze installaties hoefden we niet opnieuw op te starten, maar mogelijk moet u dit wel doen, afhankelijk van uw instellingen. Klik op OK om door te gaan.

screenshot-tour-evernote-4-for-windows-makes-notes-a-pleasure foto 2

Ga nu gewoon verder met de installatie zoals voorheen. Evernote 4 werd veel sneller geïnstalleerd dan oudere versies en vereiste slechts één UAC-prompt in tegenstelling tot oudere versies.

screenshot-tour-evernote-4-for-windows-makes-notes-a-pleasure foto 3

Zodra de installatie is voltooid, kunt u doorgaan en Evernote 4 gaan gebruiken. Accepteer de gebruikersovereenkomst wanneer u deze voor het eerst uitvoert.

screenshot-tour-evernote-4-for-windows-makes-notes-a-pleasure foto 4

Dan moet je je accountgegevens opnieuw invoeren, of als je net begint met Evernote, maak dan een nieuw account aan. Vink Aangemeld blijven aan als je niet elke keer dat je Evernote gebruikt je accountgegevens opnieuw wilt invoeren.

screenshot-tour-evernote-4-for-windows-makes-notes-a-pleasure foto 5

Even later zie je al je notities in de nieuwe Evernote 4. Als je al een oudere versie van Evernote had geïnstalleerd, worden de notities geïmporteerd die je al had gesynchroniseerd; anders kan het een paar minuten duren om al uw notities te downloaden.

screenshot-tour-evernote-4-for-windows-makes-notes-a-pleasure foto 6

Evernote 4 verkennen

Het eerste dat opvalt, is hoe snel Evernote wordt geladen. De nieuwe versie laadt vrijwel direct in onze tests. Bladeren door uw notities of zoeken naar een oudere notitie is bijna onmiddellijk, terwijl het bijna pijnlijk was in de oudere versie.

screenshot-tour-evernote-4-for-windows-makes-notes-a-pleasure foto 7

Evernote heeft ook een geheel nieuwe interface, inclusief een opnieuw ontworpen moderne werkbalk waarmee u gemakkelijk een nieuwe notitie kunt maken of uw instellingen kunt wijzigen. Het neemt ook veel minder verticale ruimte in beslag, wat geweldig is op breedbeeldschermen en kleine netbooks.

screenshot-tour-evernote-4-for-windows-makes-making-notes-a-pleasure foto 8

U kunt nu gemakkelijk door notities bladeren met miniaturen van hoge kwaliteit. Of je nu afbeeldingen, volledige website-clips of gewoon een lijst met dingen die je moet kopen, Evernote zal je notitie veranderen in een mooie miniatuur die het gemakkelijker maakt om te identificeren.

screenshot-tour-evernote-4-for-windows-makes-notes-a-pleasure foto 9

Of u kunt overschakelen naar de lijstmodus of de gemengde modus, die u meer informatie over de notities geeft, samen met een miniatuur.

screenshot-tour-evernote-4-for-windows-makes-making-notes-a-pleasure foto 10

Wilt u uw notities opnieuw ordenen? Evernote maakt het gemakkelijk om uw notities te sorteren zoals u dat wilt.

screenshot-tour-evernote-4-for-windows-makes-making-notes-a-pleasure foto 11

In de zijbalk is de lijst met tags standaard gecomprimeerd, maar als je deze eenmaal hebt geopend, kun je snel en gemakkelijk de notities vinden die je nodig hebt per tag. U hoeft niet te wachten tot uw aantekeningen zijn geladen; zelfs notities met bijlagen en afbeeldingen worden nu snel geladen. Bovendien kun je snel zien wat er in je notities staat met de miniaturen van hoge kwaliteit.

screenshot-tour-evernote-4-for-windows-makes-making-notes-a-pleasure foto 12

Het is nog gemakkelijker om door zondenotities in PDF-bestanden te bladeren dan voorheen

screenshot-tour-evernote-4-for-windows-makes-notes-a-pleasure foto 13

Het bewerken en maken van nieuwe notities is nu sneller en gemakkelijker dan voorheen, en Evernote ondersteunt tabellen, lijsten en plakken vanuit populaire applicaties veel beter dan voorheen.

screenshot-tour-evernote-4-for-windows-makes-notes-a-pleasure foto 14

Windows 7-integratie

Evernote werkt nu veel beter met Windows 7 en andere applicaties die je gebruikt. Het bevat een mooie jumplist om het gemakkelijk te maken om nieuwe notities te maken van inhoud op je klembord of om je notities met één klik te synchroniseren.

screenshot-tour-evernote-4-for-windows-makes-notes-a-pleasure foto 15

Als digitale notities niet genoeg zijn, biedt Evernote 4 ook een volledig vernieuwde afdrukondersteuning en kunt u tags, locatiegegevens en meer opnemen in uw afdrukken. Als je je Evernote-notities naar OneNote of een ander programma wilt verplaatsen, werkt dit ook veel beter dan voorheen.

screenshot-tour-evernote-4-for-windows-makes-notes-a-pleasure foto 16

Het knippen van inhoud uit Outlook, Internet Explorer en Firefox is nu ook veel robuuster en u hoeft niet eens het volledige Evernote-programma te starten om uw notities op te slaan.

screenshot-tour-evernote-4-for-windows-makes-notes-a-pleasure foto 17

Je ziet gewoon een mooie Evernote-pop-up in je systeemvak om je te laten weten dat je notitie is opgeslagen. Snel en gemakkelijk.

screenshot-tour-evernote-4-for-windows-makes-making-notes-a-pleasure foto 18

We zijn verheugd om de nieuwe Evernote te gebruiken en hopen dat dit slechts het begin is van een nieuwe trend voor Evernote. Het is een geweldige service, en nu het zo goed werkt op Windows, zullen we het meer dan ooit gebruiken. Tussen de Chrome-webclipper en de mobiele apps van Evernote is dit een van de beste manieren om alles wat je tegenkomt op te slaan, zodat je het later gemakkelijk kunt terugvinden. Zorg ervoor dat je de nieuwste versie downloadt of de update installeert wanneer deze automatisch beschikbaar is, en laat ons weten wat je van Evernote 4 vindt!

Evernote 4 voor Windows downloaden

Lees meer over Evernote 4 op de Evernote Blog

Meer verhalen

Week in Geek: Mozilla krijgt een nieuwe Boss-editie

Deze week hebben we geleerd hoe je dvd's, ISO's en AVI-video's kunt converteren om ze op een iOS-apparaat af te spelen, Photoshop-kanalen te gebruiken om op elegante wijze achtergronden van afbeeldingen te verwijderen, Windows 7-taakbalkpictogrammen op een eenvoudige manier aan te passen, aan de slag te gaan met het nieuwe Windows Live Mesh 2011, gebruik Rainmeter om systeemstatistieken weer te geven op de

Kodu leert uw kinderen hun eigen videogames visueel te programmeren

Kodu is een visuele programmeertaal die geschikt is om kinderen de basis van programmeren te leren en hun creativiteit te trainen. In de les van vandaag zullen we een eenvoudig spel bouwen dat we kunnen gebruiken als introductie tot Kodu.

Voeg een zijbalk in Vista-stijl toe aan Windows 7

Mist u de speciale zijbalk van Windows Vista nu u Windows 7 gebruikt? Nu kun je het terugkrijgen zoals het was in Vista met de 7 Sidebar-gadget.

Brengen uw kinderen te veel tijd voor het scherm door?

Hoeveel tijd brengen uw kinderen voor het scherm door? Als het meer dan twee uur per dag is, lopen ze volgens nieuw onderzoek een groter risico op gedragsproblemen.

Beveilig uw Windows Live-account op een openbare pc met een aanmeldingscode

Hoewel de meesten van ons hier de voorkeur geven aan Google, heeft Windows Live één geweldige functie die Gmail nog niet biedt: een beveiligingscode voor eenmalig gebruik waarmee u kunt inloggen op een openbare computer zonder dat uw wachtwoord wordt gestolen. Dit is hoe het werkt.

Aan de slag met het nieuwe Windows Live Mesh 2011

Onlangs is Microsoft besluiteloos geweest met zijn Live Mesh / Sync cloudgebaseerde services. Na de introductie van Live Mesh Public Beta en wat hernoemen, heet het nu Live Mesh 2011 en laten we je zien hoe je ermee aan de slag kunt.

Vrijdagpret: Road of the Dead

Na een lange week is het tijd om wat plezier te hebben terwijl je wacht tot het tijd is om te stoppen. Deze week hebben we iets om je adrenaline te laten pompen terwijl je probeert te ontsnappen uit een stad die wordt overspoeld door zombies.

Livescribe-pennen sturen nu handgeschreven notities naar Evernote

Als je een Evernote-gebruiker bent, maar toch liever pen en papier gebruikt, kun je nu je digitale Livescribe-pen gebruiken om je notities rechtstreeks naar Evernote te sturen, waar ze doorzoekbaar en overal beschikbaar zijn.

Verborgen toetsenbordtruc maakt niet-krullende aanhalingstekens in Windows Live Writer

Ben je het zat dat Windows Live Writer al je dubbele en enkele aanhalingstekens naar de gekrulde versies schakelt? Natuurlijk kun je het uitschakelen in het optiepaneel, maar er is eigenlijk een coole truc om ze te gebruiken die je misschien niet hebt opgemerkt.

Opera 11 krijgt extensies

Vanaf de alfa-releases van Opera 11 kunt u extensies in Opera gaan gebruiken. De extensies zijn gebaseerd op de W3C Widget-specificaties en worden overwogen voor een Open Standaard-inspanning.