Schakel Google Maps Labs in op uw Android-telefoon om extra functies te krijgen

Zonder twijfel is Google Maps een van de meest verbazingwekkende mobiele applicaties voor je Android-telefoon, maar het wordt nog beter: er zijn een paar extra functies die je misschien niet hebt opgemerkt.

Zorg ervoor dat je de nieuwste versie van Google Maps hebt. Ga naar de Market en kijk onder Downloads om er zeker van te zijn dat je de nieuwste versie gebruikt. Opmerking: dit artikel is gebaseerd op een Droid-telefoon met Android 2.2 Froyo. Deze functies zijn waarschijnlijk niet beschikbaar voor eerdere versies.

Schakel de Google Maps Labs-functies in

Open gewoon Google Maps, druk op de menuknop en ga vervolgens naar Meer -> Labs.Als je hier eenmaal bent, kun je eenvoudig op een van de items klikken om ze in te schakelen. Er is een schaalbalk, verkeer met labels, bellenknoppen en meten.

enable-google-maps-labs-on-your-android-phone-to-get-extra-features foto 2

Een snelle blik op de Extra Labs-functies

De functie Bubble Buttons is buitengewoon handig: wanneer u een vermelding ziet en op de ballon klikt, kunt u direct naar een item bellen of ernaartoe navigeren, zonder dat u in detail hoeft te treden over die locatie.

Je ziet ook de schaalbalk linksonder in het scherm, die je een idee geeft van de afstand terwijl je naar de kaart kijkt.

enable-google-maps-labs-on-your-android-phone-to-get-extra-features foto 3

De functie Meten kan echt van pas komen: druk gewoon op de knop Meten rechtsonder en druk vervolgens op twee verschillende plaatsen op de kaart. Je kunt eigenlijk op meer plaatsen blijven drukken om een ​​afstand tussen meerdere punten te krijgen.

Opmerking: u ziet een klein bericht met de afstand, dat niet wordt weergegeven in deze schermafbeelding.

enable-google-maps-labs-on-your-android-phone-to-get-extra-features foto 4

De functie Verkeer met labels is ook handig, ze blijven in feite alle labels weergeven, zelfs tijdens het bekijken van verkeer.

Meer verhalen

Internet Explorer 9 heeft volledige hardwareversnelling van alle pagina-inhoud

Op woensdag zal Microsoft de officiële bèta van Internet Explorer 9 aankondigen en de nieuwe interface onthullen, maar als je geïnteresseerd bent in de technologie achter de schermen, hebben ze nu een geweldig artikel voor je.

Webmailstatistieken tonen Hotmail en Gmail groeien, Yahoo neemt af

Het lijkt erop dat Hotmail echt groeit, terwijl Yahoo down is. Wat dit je niet vertelt, is dat Gmail het afgelopen jaar 22% won, terwijl Hotmail slechts 3% won.

Week in Geek: Microsoft haalt 100.000 pc-botneteditie neer

Deze week hebben we geleerd welk type geheugen op Linux-pc's is geïnstalleerd, iPods beheren met MediaMonkey, een rommelig contextmenu van Internet Explorer opruimen, een PowerPoint 2010-presentatie naar video converteren, Windows 7 overschakelen naar de XP Style Alt-Tab-switcher, en meer.

Hoe Google Instant Search in Google Chrome in te schakelen

Google Instant is vorige week uitgebracht en voegt onmiddellijke zoekresultaten toe aan de pagina voordat u zelfs maar klaar bent met typen. Hier leest u hoe u Google Instant zoeken rechtstreeks in de Google Chrome-browser kunt inschakelen, hoewel het nog steeds erg ruw is.

Hoe de vervelende Feedburner-parameters van URL's te verwijderen?

Heb je de vervelende extra parameters opgemerkt die worden toegevoegd aan URL's van veel websites die Feedburner-feeds gebruiken? Het is vooral irritant als je een webpagina wilt delen of ernaar wilt linken vanuit een blogpost.

De Space Invaders Vista-desktop

Wie zegt dat Vista er niet zo goed uitziet als Windows 7?

Heb je je ooit afgevraagd hoe Facebook-wormen echt werken?

Als je tijd op Facebook hebt doorgebracht, heb je waarschijnlijk een van je vrienden het slachtoffer zien worden van een oplichterij of drie. De ergste van deze zwendelpraktijken gebruiken gaten in de beveiliging om mensen automatisch te dwingen een pagina leuk te vinden - en één blogger...

Uitvoertekst kopiëren van de opdrachtregel naar het Windows-klembord

Als u aan het werk bent op de opdrachtregel in uw Windows-box, is het soms handig om de uitvoer van een opdracht naar het klembord te kopiëren, maar wie wil proberen te scrollen en klikken om kopiëren en plakken te gebruiken? Hier leest u hoe u het op de gemakkelijke manier kunt doen.

Voeg kleur toe aan uw Google Reader-lijsten voor een betere weergave

Soms wordt de eenvoudige witte achtergrond in Google Reader een beetje eentonig. Nu kunt u gekleurde randen toevoegen of de items volledig inkleuren om ze beter te laten opvallen.

Wat is SearchIndexer.exe en waarom is het actief?

U leest dit artikel ongetwijfeld omdat u zich afvraagt ​​waar dat SearchIndexer.exe-proces over gaat en waarom het veel RAM of CPU opslokt. Hier is de uitleg die u zoekt en hoe u ermee om kunt gaan.