Schakel Flip3D uit in Windows Vista of Windows 7

Flip3D is vrijwel de meest nutteloze functie in Windows Vista (en 7). Het is langzamer dan Alt + Tab en vrijwel volledig waardeloos in elk opzicht. Je zou veel beter af zijn met het gebruik van een van de Expose-klonen die er zijn (Switcher, MyExpose, SmartFlip, enz.) Of je kunt deze functie volledig uitschakelen met een eenvoudige registerpatch.

Opmerking: voor degenen onder u die niet weten wat het is, u kunt Win+Tab gebruiken om Flip3D te openen om te zien waar het om gaat. Het ziet er zo uit:Schakel Flip 3D uit

Pak het zipbestand uit naar uw harde schijf en dubbelklik vervolgens op DisableFlip3D.reg om de informatie in het register in te voeren.

Vervolgens moet u een opdrachtprompt in de beheerdersmodus openen door met de rechtermuisknop op de opdrachtprompt te klikken en Uitvoeren als beheerder te selecteren. Voer deze opdrachten uit, waardoor de desktop window manager-service opnieuw wordt gestart.

net stop uxsms

net start uxsms

uitschakelen-flip3d-in-windows-vista-or-windows-7 foto 2

Schakel Flip 3D opnieuw in

Pak het zipbestand uit naar uw harde schijf en dubbelklik vervolgens op EnableFlip3D.reg om de informatie in het register in te voeren.

Volg de bovenstaande stappen om de Desktop Window Manager-service opnieuw te starten.

Download EnableDisableFlip3D.zip

Meer verhalen

Meerdere Firefox-profielen tegelijkertijd gebruiken

Wist u dat u meer dan één Firefox-profiel tegelijk kunt uitvoeren? Dit kan erg handig zijn als u extensies gemakkelijker wilt testen, een webontwikkelingsprofiel wilt maken, een afgeslankt profiel voor Gmail wilt gebruiken of als u gewoon een schoon profiel wilt hebben.

Een DirectX-diagnose uitvoeren op XP

Als u zich zorgen maakt over de prestaties van videogames, of als u problemen met een 3D-toepassing probeert op te lossen, kunt u ervoor zorgen dat DirectX 9 op XP optimaal werkt door een diagnose uit te voeren.

Verminder het schijfgebruik van Systeemherstel in Vista

De functie Systeemherstel in Windows Vista is erg belangrijk om ingeschakeld te blijven, ondanks alle problemen die Vista-gebruikers hebben met compatibiliteit. Toch kan het schijfgebruik uit de hand lopen als je veel software installeert.

Snelle tip: start Windows opnieuw op vanuit Taakbeheer

Voor die keren dat Windows volledig vastloopt en u het startmenu niet eens kunt openen, kunt u uw computer ook opnieuw opstarten vanuit Taakbeheer in plaats van alleen de machine uit te schakelen.

Bewaar en herstel uw Microsoft Office-instellingen

Hoe vaak bent u naar een nieuwe computer gemigreerd en bent u alle kleine instellingen in Word of Excel kwijtgeraakt die u uiteindelijk perfect had aangepast?

Start een toepassing altijd in de beheerdersmodus op Windows 7 of Vista

Veel hulpprogramma's moeten als beheerder worden uitgevoerd om goed te kunnen werken, vooral oudere hulpprogramma's die nog niet zijn bijgewerkt om Windows 7 of Vista te ondersteunen.

Verwisselbare schijfpictogrammen verbergen op uw Ubuntu-bureaublad

Ik geef de voorkeur aan een schoon bureaublad zonder pictogrammen die het rommelig maken, maar standaard voegt Ubuntu pictogrammen toe aan het bureaublad voor elke verwisselbare schijf die u op uw systeem aansluit.

Waarom hebben mijn pictogrammen een achtergrondkleur in Windows XP?

Als je je hebt afgevraagd waarom je XP-bureaubladpictogrammen een achtergrondkleur hebben, zul je blij zijn te weten dat je een selectievakje kunt omdraaien en ze terug kunt laten gaan naar een normale transparante achtergrond.

Wijs aangepaste sneltoetsen toe op Ubuntu Linux

Ubuntu bevat een zeer beperkt configuratiehulpprogramma voor sneltoetsen waarmee u geen sneltoetsen aan uw eigen toepassingen of scripts kunt toewijzen. Om deze beperking te omzeilen, kunnen we het ingebouwde hulpprogramma gconf-editor gebruiken om ze zelf toe te wijzen.

Snelle tip: bewaar Windows en tabbladen bij het herstarten van Firefox

Het herstarten van Firefox is altijd moeilijk voor degenen onder ons met tientallen geopende tabbladen, omdat u niet alle geopende tabbladen wilt verliezen, maar misschien ook niet allemaal een bladwijzer wilt maken.