Schakel Desktop-e-mailwaarschuwingen uit in Outlook 2010

Als u Outlook de hele dag open hebt staan ​​terwijl u aan het werk bent, kan het erg afleidend zijn om desktop-e-mailmeldingen te zien. Hier laten we u zien hoe u de functie uitschakelt in Outlook 2010.

turn-off-desktop-e-mail-alerts-in-outlook-2010 foto 1

Meldingen uitschakelenOpen Outlook en klik op het tabblad Bestand om Backstage View te openen en klik op Opties.

turn-off-desktop-e-mail-alerts-in-outlook-2010 foto 2

Klik nu in Outlook-opties op Mail en scrol omlaag naar Bericht aankomst. Schakel vervolgens een bureaubladwaarschuwing weergeven uit en klik op OK. Als u niet wilt dat er een geluid wordt afgespeeld wanneer een e-mail binnenkomt, kunt u dat ook uitschakelen.

turn-off-desktop-e-mail-alerts-in-outlook-2010 foto 3

Als u druk bezig bent met een project, kan het verschijnen van e-mailmeldingen op uw bureaublad een enorme afleiding zijn. Als u ze uitschakelt, kunt u dingen voor elkaar krijgen en de productiviteit verbeteren. Als u een Outlook 2007-gebruiker bent, bekijk dan ons artikel over het uitschakelen van e-mailmeldingen voor desktops in Outlook.

Meer verhalen

Schakelen tussen release-, bèta- en dev-versies van Google Chrome

Wil je de handige features uitproberen in aankomende versies van Google Chrome, of schakel je liever terug naar de stabiele versie? Hier leest u hoe u snel kunt schakelen tussen de dev-, bèta- en releaseversies van Chrome.

Muziek labelen en hernoemen met TagScanner

Er zijn tal van automatische muziekorganisatietools, maar voor degenen die dingen graag met de hand doen, is TagScanner een krachtige muziekorganisatietool die kan worden uitgevoerd vanaf een USB-drive, en het is gratis.

Koppel een Windows Share in OS X en laat het opnieuw verbinden bij inloggen

Iets wat Mac-gebruikers vaak moeten doen, is toegang hebben tot bestanden die zijn opgeslagen op Windows-shares. Dit is een goede manier om die share te koppelen en ze bij het inloggen te laten mounten.

Houd uw IM-gesprekken privé met off-the-record

Er kunnen momenten zijn waarop u niet wilt dat de man weet wat uw IM-gesprekken zijn. Vandaag kijken we naar een Instant Messenger-plug-in die uw gesprekken volledig privé houdt.

Synchroniseer uw Google Chrome-bladwijzers, thema en meer

Gebruik je Google Chrome regelmatig op meerdere computers? Hier leest u hoe u bijna alles in uw browser eenvoudig kunt synchroniseren in Google Chrome.

Oplossing voor apparaat niet gevonden (0x88780078) in Foobar2000

Soms krijg je deze afspeelfout wanneer je wijzigingen aanbrengt in de geluidskaart van je computer of edities van Foobar2000 upgradet. De oplossing hiervoor is eenvoudig en snel.

Lokale gebruikers en groepen gebruiken om gebruikerswachtwoorden te beheren in Windows 7

Als u meerdere gebruikers op uw lokale computer hebt of werkstations in een kantoor beheert, wilt u misschien hun wachtwoordbeveiliging in- of uitschakelen voor extra beveiliging. Vandaag bekijken we hoe u dit kunt doen in Windows 7.

Week in Geek: The Pirate Bay krijgt gehackte editie

Deze week hebben we geleerd om een ​​drive-image over een netwerk over te dragen met behulp van een Ubuntu Live-cd, speciale tekens in te voegen met enkele toetsaanslagen, je wifi-routerkanaal te wijzigen om draadloze signalen te optimaliseren, Android op een Windows Mobile Phone te draaien, de incompatibele Firefox 4.0 beta te omzeilen add-on-fout, en

Desktop Fun: Draken Wallpaper Collection Series 1

Draken prikkelen onze verbeelding in fantasieboeken en films. Als je van het fantasy-genre houdt, wil je zeker eens kijken naar de eerste in onze reeks Draken Wallpaper-collecties.

Voeg iets van het lint toe aan de snelle toegangsbalk in Windows Live Writer Beta

In de vorige versie van Windows Live Writer was het gebruik van functies een eenvoudig proces. Nu worden dingen in het lint geplaatst en zijn ze soms moeilijker toegankelijk. Hier zullen we kijken naar het toevoegen van iets aan de werkbalk Snelle toegang.