Schakel dat irritante Windows-aanmeldingswaarschuwingsbericht uit

Er is niets vervelender voor mij dan een nieuwe laptop van het werk te krijgen en door het aanmeldingswaarschuwingsbericht van de IT-afdeling te moeten klikken. Het gaat meestal ongeveer als Waarschuwing: u logt in op ons computersysteem. Wij bezitten uw ziel.

Het verwijderen van dit bericht is niet zo moeilijk, maar u hebt beheerderstoegang tot uw systeem nodig.

schakel-dat-vervelende-windows-aanmeldingswaarschuwingsbericht uit foto 1Handmatige registermethode

Open regedit.exe via het vak Uitvoeren en blader vervolgens naar de volgende sleutel:

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionWinlogon

schakel-dat-vervelende-windows-aanmeldingswaarschuwingsbericht foto 2

Zoek aan de rechterkant de sleutels voor LegalNoticeCaption en LegalNoticeText en stel beide waarden in op blanco of verwijder ze gewoon.

Opmerking: als de beheerder deze waarden via groepsbeleid heeft ingesteld, denk ik dat ze op een gegeven moment automatisch opnieuw door het systeem worden toegepast. Hoe dan ook, de groepsbeleidssleutel die dezelfde waarden bevat, is hier:

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionpoliciessystem

Ik realiseer me dat er enkele irritante juridische redenen zijn om dit bericht te hebben, maar het wordt na een tijdje echt oud.

Meer verhalen

Coole audiospeler Spider 2.0

Sinds mijn anti-iTunes-tirade heb ik verschillende audiospelers uitgeprobeerd. Ik gebruik Foobar2000 nu een paar maanden en het is tot nu toe behoorlijk solide voor mij. Ik ben een nieuwe speler tegengekomen om uit te proberen, genaamd Spider 2.0, die tot nu toe veelbelovend lijkt. Waar veel spelers EQ

Gebruik Outlook-regels om 'Oh nee!' te voorkomen Na het verzenden van e-mails

Hoe vaak heb je een e-mail gestuurd en realiseerde je je een paar seconden later dat je sarcastische opmerking naar de hele mailinglijst was gestuurd, of heb je een gênante typefout achtergelaten in een e-mail aan iemand die je probeerde te imponeren?

Start uw OS X-terminal op met iTerm

Als een oude toetsenbord-ninja was ik erg bedroefd om te zien dat de ingebouwde terminal in OS X extreem beperkt is in beschikbare opties, vooral het ontbreken van tabbladen. Vermoedelijk zal de komende Leopard-release ze bevatten, maar ik kan niet zo lang wachten ...

Prestaties verbeteren Indexeringsservice XP uitschakelen

Volgens de eigen kennisbank van Microsoft zijn er verschillende problemen met de Indexing-service die in XP wordt gebruikt om het zogenaamde snellere zoeken te bieden. Ik geloof dat er veel middelen worden gebruikt om de indexeringsservice uit te voeren die de prestaties van XP verminderen. Het voordeel dat u ervan krijgt, is ook:

Knop Toegankelijkheid uitschakelen op Vista-aanmeldingsscherm

Heb je je ooit afgevraagd wat die kleine knop in de linkerbenedenhoek van het aanmeldingsscherm van Windows Vista is? Als je erop hebt geklikt, weet je dat het de knop Toegankelijkheid is, handig voor mensen met een handicap (of als je toetsenbord kapot gaat)

Oplossing als het geluid niet werkt na de slaapstand of slaapstand in Vista

Als je merkt dat je geluid is uitgeschakeld in Windows Vista nadat je je computer uit de slaapstand of de slaapstand hebt gehaald, dan heb je geluk, want Microsoft heeft een hotfix voor dit probleem.

Syntaxisaccentuering uitschakelen in Vim

Ik ben het type nerd dat altijd een open ssh-sessie verbonden heeft met mijn servers, maar sinds ik ben overgestapt op het gebruik van een Mac met OS X, merkte ik een enorme ergernis in mijn terminal... de syntaxisaccentuering maakt het onmogelijk om de bestanden die ik probeer te bewerken.

Weekendplezier: Easter Egg in Spybot Search & Destroy

Het is leuk als je een paasei in een stukje software vindt en het is eigenlijk handig. Onze favoriete Anti-Spyware tool, Spybot, heeft een geweldige verborgen functie om je te helpen de tijd te doden bij het uitvoeren van een handmatige scan... een spel!

Twee monitoren: gebruik een andere achtergrond op elk bureaublad in Windows 7, Vista of XP

Een van de meest populaire artikelen hier is het artikel dat ik een jaar geleden schreef over het gebruik van verschillende achtergronden op elk bureaublad met Active Desktop in Windows XP. Het probleem met dat artikel is dat het niet werkte in Windows Vista... maar nu hebben we een geweldige oplossing die ook gratis is.

Voorkomen dat X.Org start in Ubuntu

Als je een Ubuntu-machine hebt die je aanvankelijk met Ubuntu Desktop hebt geïnstalleerd, maar als een server wilt draaien, kun je de grafische omgeving gewoon uitschakelen om op te starten om bronnen te besparen. Dit is ook handig voor het uitvoeren van systeemonderhoud vanaf de opdrachtregel die moet worden