Goedheid voor automatisch oproepen inschakelen in Google Chrome

Heb je gewacht om de goedheid van de Auto-Paging-extensie van Firefox in Google Chrome te krijgen? Nou, je wachten is voorbij. Nu kunt u genieten van het overslaan van die volgende knoppen met de AutoPager Chrome-extensie.

Voordat

Meestal kom je tijdens het browsen vaak die mooie kleine nummers of volgende knoppen onder aan webpagina's tegen. En als je bent zoals de meeste mensen, is dat gewoon irritant! U wilt bladeren en niet al uw tijd verspillen aan het klikken op nummers of volgende-knoppen... Tijd om dat probleem op te lossen.Installatie

Zodra u begint met het installeren van de extensie, moet u op Installeren klikken in het bevestigingsberichtvenster om het toevoegen aan Chrome te voltooien.

Zodra de installatie is voltooid, wordt er een nieuw tabblad geopend met de startpagina voor de extensie. Let op de link voor de forums bovenaan de pagina en de downloadlinks voor Stable/Dev-releases in Stable- en Lite-versies.

Als u toegang wilt tot de opties, moet u de pagina Chrome-extensies gebruiken.

Op dit moment zijn er weinig opties beschikbaar...voornamelijk de extensie in- of uitschakelen en bijwerken/importeren.

autopaging-goedheid-in-google-chrome-foto inschakelen 5

AutoPager Chrome in actie

Hier is dezelfde zoekopdracht van eerder ... je hoeft zeker niet op cijfers of tekst te klikken om nu naar de volgende pagina te gaan.

Ziet er nog goed uit bij de pauze tussen pagina 14 en 15…

Zelfs hier op de HTG-site gaat het browsen o zo soepel.

Conclusie

Als u het beu bent om geen automatische paginering in Google Chrome te hebben, dan wilt u deze extensie echt aan uw browser toevoegen. Dit is zeker een aanbevolen installatie.

Links

Download de AutoPager Chrome-extensie (Google Chrome-extensies)

Meer verhalen

Herstel uw MySQL-database vanuit een back-upbestand

We hebben u al laten zien hoe u een back-up van uw MySQL-server kunt maken vanaf de opdrachtregel, maar het is erg belangrijk om te weten hoe u die gegevens kunt herstellen voor het geval u een fout moet herstellen. Je moet er ook een punt van maken om je herstelproces op een andere doos te testen, gewoon om te maken

Vrijdagpret: spellen met vakantiethema

Vrijdag is weer aangebroken en dat betekent dat het tijd is om op het werk uit te sloven en wat flashgames te spelen tot het fluitsignaal klinkt. Vandaag komen we in de vakantiestemming door je een aantal vakantie- en winterthema-spellen te brengen die je zeker zullen vermaken.

Pas het Windows 7-aanmeldingsscherm aan

Vind je het leuk om de Windows-interface aan te passen en ben je het standaard inlogscherm in Windows 7 beu? Vandaag bekijken we Windows 7 Logon Background Changer, een gratis en open source-app waarmee u het aanmeldingsscherm eenvoudig kunt aanpassen.

Maak aangepaste bureaubladachtergronden met Photovisi

Heb je geweldige familiefoto's en ben je op zoek naar een manier om mooie collagebehang te maken voor de komende feestdagen? Kijk hoe eenvoudig het is om te doen op de Photovisi-website.

Een snelstartfunctie toevoegen aan Windows 7 op de gemakkelijke manier

Mis je het hebben van de Quick Launch Toolbar in Windows 7? Nu kunt u die functionaliteit terugkrijgen met het zeer aanpasbare gratis hulpprogramma SE-TrayMenu.

Maak een back-up van uw MySQL-server vanaf de opdrachtregel

Het is erg belangrijk om een ​​back-up van uw databaseserver te houden, en Linux maakt dit een triviale taak vanaf de opdrachtregel. Je zou dit echt in een cron-taak moeten stoppen en het dagelijks (of vaker) moeten uitvoeren, maar voor onze doeleinden van vandaag is dit hoe je de back-up daadwerkelijk maakt.

Hoe de ruimte op de harde schijf te beheren die wordt gebruikt door Windows 7 Back-up en herstel?

Windows 7 biedt een veel beter hulpprogramma voor het maken van back-ups van uw computer dan eerdere versies van Windows, maar soms kan het te veel schijfruimte in beslag nemen. Hier bekijken we hoe u wat ruimte terug kunt krijgen door oudere back-ups te verwijderen.

Toegang tot gecachte versies van webpagina's wanneer een website niet beschikbaar is

Heb je ooit een webpagina moeten openen om te ontdekken dat de hele website niet beschikbaar is? Nu hebt u toegang tot de meest recente gecachte versie van Google met de Gcache+-extensie voor Firefox.

Krijg de klassieke stijl netwerkactiviteitsindicator terug in Windows 7

Bent u op zoek naar een netwerkactiviteitsindicator die meer levensduur laat zien dan de standaardindicator in Windows 7? Nu kunt u de klassieke versie met dubbele monitor-pictogramstijl terugkrijgen en zien wanneer er netwerkactiviteit plaatsvindt.

Het MySQL-rootwachtwoord wijzigen of opnieuw instellen?

Voor elke database moet je het root- of sa-wachtwoord instellen op iets anders dan de standaard, tenzij je gehackt wilt worden. Voor mysql wordt de systeembeheerder-gebruiker meestal root genoemd, maar soms wordt het admin of iets anders genoemd.