Schakel Aero uit op Windows 7 of Vista (of Windows 8.x, Sorta)

De Windows Aero Glass-interface voor Windows 7 of Vista vereist een fatsoenlijke videokaart, die je niet kunt gebruiken op een oude, onhandige computer. Voor degenen die zich zorgen maken over de prestaties, moet Aero soms worden uitgeschakeld om tot de laatste druppel te knijpen.

Aero uitschakelen in Windows 8

Als je Aero probeert uit te schakelen in Windows 8, is het interessant om te weten dat daar geen reden voor is, omdat ze het Aero-transparantiethema toch standaard hebben uitgeschakeld.

Het heeft dus geen zin om je druk te maken over Windows 8 of 8.1.Aero uitschakelen voor Windows 7

Eerst moet je met de rechtermuisknop op het bureaublad klikken en Personaliseren kiezen in het menu.
uitschakelen-aero-op-windows-7-of-vista-of-windows-8x-sorta foto 1

Vervolgens kunt u eenvoudig door de thema's naar beneden scrollen totdat u de basisthema's ziet.

uitschakelen-aero-op-windows-7-of-vista-of-windows-8x-sorta foto 2

Aero uitschakelen in Windows Vista

Mogelijk hebt u ook enkele prestatieredenen om het uit te schakelen ... om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop op het bureaublad en kiest u Aanpassen. Klik op de link Kleur en uiterlijk van venster:

Klik vervolgens in het volgende scherm op de link onderaan voor Open klassieke vormgevingseigenschappen voor meer kleuropties

Nu zou je Aero helemaal moeten kunnen uitschakelen door in dit scherm Windows Vista Basic te kiezen:

Meer verhalen

1DollarScan digitaliseert uw oude boeken en tijdschriften voor u

Het is frustrerend als uitgevers geen digitale versies van hun boeken aanbieden; 1DollarScans maakt het gemakkelijk om boeken, tijdschriften en handleidingen te digitaliseren voor gebruik op digitale apparaten.

Twee manieren om de kerstman te volgen deze kerstavond

Als je opgewonden kleintjes in huis hebt en je wilt de Kerstman in de gaten houden terwijl hij deze kerstavond zijn wereldwijde rondes maakt, dan zullen deze twee handige Santa Trackers je helpen om een ​​beetje extra kerstopwinding op te wekken.

De back-uptools van Windows 7 gebruiken in Windows 8

Windows 8 heeft een nieuw back-upsysteem voor bestandsgeschiedenis dat de back-uptools van Windows 7 vervangt. Windows 8 bevat echter nog steeds de back-uptools van Windows 7. Ze zijn met name handig voor het maken van back-ups van volledige systeemimages.

Bestanden verwijderen die ouder zijn dan X dagen op Windows

We hebben je al laten zien hoe flexibel de Linux-shell kan zijn, maar dat wil niet zeggen dat Windows verder achterop loopt. Hier zijn twee technieken die u kunt gebruiken, afhankelijk van uw shell-voorkeur, cmd of PowerShell.

Week in Geek: Google Chrome 25 (Dev Channel) blokkeert stille, sluipende extensie-installaties

De WIG-editie van deze week staat vol met nieuwslinks over onderwerpen zoals Mozilla Firefox 20 zal de laadtijden van pagina's versnellen, een Apache-plug-in verandert legitieme sites in bankaanvalplatforms, spyware op huur-pc's legde de meest intieme momenten van gebruikers vast, en meer.

Geek Trivia: welke populaire app voor het branden van cd's is een historische woordspeling?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

De beste gratis woordenboek- en thesaurusprogramma's en websites

Ben je een schrijver? Of een woordgek? Als u iets schrijft of woordspelletjes speelt, kunnen woordenboeken, thesaurussen en andere referentiehulpmiddelen van pas komen. We hebben een aantal handige offline en online tools gevonden voor het opzoeken van woorden, het vinden van synoniemen of het bouwen van woorden in Scrabble.

Vrijdagpret: Snowball Siege

In het spel met kerstthema van deze week kun je je vaardigheden om sneeuwballen te gooien testen terwijl je werkt om de kerstman te helpen alle verloren kerstcadeautjes te verzamelen. Kun jij slagen in je missie om Kerstmis te redden of wordt de vakantie voor iedereen verpest?

Hoe te migreren van Windows Live Mesh naar SkyDrive

Windows Live Mesh wordt op 13 februari 2013 afgesloten. Als u nog steeds afhankelijk bent van Windows Live Mesh, moet u binnenkort op zoek naar alternatieven. Vergeet niet om uw bestanden ook vóór de deadline te downloaden!

Hoe maak je een Glittery Death Star Tree Topper voor je vakantievieringen [DIY-project]

Er gaat niets boven een vakantie speciaal maken door er een unieke en leuke nerd aan toe te voegen. Deze korte tutorial van de mensen van Offbeat Home zal je boom veranderen in de ultieme kracht in het vakantie-universum en de...