Scannen en repareren voor verwisselbare schijven uitschakelen in Windows

scan-en-fix-voor-verwijderbare-schijven-in-windows uitschakelen foto 1

Soms wordt u gevraagd een verwisselbare schijf te scannen en te repareren voordat u deze in Windows gebruikt. De juiste manier om dit op te lossen is door te scannen op fouten in het bestandssysteem, maar hier is hoe u de prompt permanent kunt laten verdwijnen.

Waarvoor dient de Scan en Fix?


Dit wordt veroorzaakt doordat Windows fouten detecteert in het bestandssysteem van de schijf, of doordat de schijf niet correct wordt ontkoppeld. Om deze prompt nooit te krijgen, kunt u ervoor zorgen dat u de in Windows ingebouwde optie voor veilig verwijderen gebruikt voordat u uw schijf eruit haalt.Een mogelijk nadeel van het verwijderen van de scan- en fix-prompt is dat de service die wordt uitgevoerd om u te laten zien dat u scant en repareren ook AutoPlay laat zien. Door scannen en repareren uit te schakelen, schakelt u ook uw AutoPlay-functionaliteit uit.

scan-en-fix-voor-verwijderbare-schijven-in-windows uitschakelen foto 2

Hoe schakel je het uit?

Als u niet geïnteresseerd bent in AutoPlay, of als u wilt voorkomen dat u er ook om wordt gevraagd, gaat u naar uw startmenu en zoekt u naar msconfig.

Opmerking: u moet een beheerder op de computer zijn om msconfig te gebruiken en deze oplossing toe te passen.

scan-en-fix-voor-verwijderbare-schijven-in-windows uitschakelen foto 3

Klik op het tabblad Services en scrol omlaag naar Shell Hardware Detection en schakel het uit. Dit voorkomt dat het opstart met de computer.

scan-en-fix-voor-verwijderbare-schijven-in-windows uitschakelen foto 4

Om de service onmiddellijk te beëindigen, gaat u terug naar het startmenu en zoekt u naar services.msc.

Opmerking: U kunt desgewenst uw computer gewoon opnieuw opstarten en de volgende wijzigingen worden automatisch voor u doorgevoerd.

scan-en-fix-voor-verwijderbare-schijven-in-windows uitschakelen foto 5

Zoek dezelfde Shell Hardware Detection-service in de lijst.

Opmerking: in de opmerkingen werd erop gewezen dat als u een scanner in Windows gebruikt, u deze service mogelijk nodig heeft. In plaats van het volledig uit te schakelen, kunt u de service instellen op handmatig opstarten voor betere hardware-ondersteuning.

scan-en-fix-voor-verwijderbare-schijven-in-windows uitschakelen foto 6

Dubbelklik erop en klik op het tabblad Algemeen op stop.

scan-en-fix-voor-verwijderbare-schijven-in-windows uitschakelen foto 7

Zet de optie opstarttype neer en stel deze in op uitgeschakeld.

scan-en-fix-voor-verwijderbare-schijven-in-windows uitschakelen foto 8

Klik op OK in het servicevenster en sluit vervolgens ook services.msc af.

Sluit een paar verwisselbare schijven aan om te testen, maar u mag nooit meer worden gevraagd om een ​​andere schijf te scannen en te repareren.

Meer verhalen

Doe een complete make-over van uw PowerPoint-dia's met Pptplex

In het artikel van vandaag bespreken we de basisprincipes van het gebruik van pptPlex, hoe je het kunt gebruiken om onze dia's te ordenen, en we hebben zelfs een kleine PowerPoint-presentatie gemaakt die we hebben gemaakt om je op weg te helpen om je dia's interessanter te maken.

Week in Geek: privacyproblemen met editie van locatiegebaseerde services

Deze week hebben we geleerd om specifieke bestanden te herstellen van een Windows-systeemimage, aangepaste grafieken te maken voor betere Excel-spreadsheets, vertrouwd te raken met de basismenu's in Photoshop, de miniaturen op de nieuwe tabbladpagina van Google Chrome te vernieuwen, aan de slag te gaan met het bewerken van foto's in Photoshop , en

Desktop Fun: Life in the Coral Reefs Wallpaper Collection Series 1

Kijk je graag naar het vredige oceaanlandschap en de wonderlijke wezens die daar leven? Breng dan de schoonheid van de wereld onder de golven naar je bureaublad met de eerste in onze serie Life in the Coral Reefs Wallpaper-collecties.

Clipnotities naar uw Google Docs-account met Webclip

Bent u op zoek naar een manier om notities rechtstreeks van internet naar uw Google Docs-account te knippen? Dan wil je zeker eens kijken naar de Webclip extensie voor Google Chrome.

Hoe de rootgebruiker in Mac OS X in te schakelen

Wanneer u OS X gebruikt, is soms alleen beheerderstoegang niet voldoende - als u meer toegang nodig heeft, wilt u de rootgebruiker zijn, wat vergelijkbaar is met het gebruik van het sudo-commando in de Terminal, maar voor het hele besturingssysteem.

Hoe u scrollen in Macbook-stijl met twee vingers op Windows-laptops kunt inschakelen

Nadat ik mijn nieuwe Macbook Air de afgelopen week heb gebruikt, is het bijna pijnlijk om terug te schakelen naar mijn pc-laptop - scrollen met twee vingers is een tweede natuur geworden. Hier leest u hoe u dezelfde functie op (de meeste) Windows-laptops kunt krijgen.

De handleiding voor geeks om Photoshop te leren, deel 5: fotobewerking voor beginners

Photoshop heet niet voor niets Photoshop; het is voor het bewerken van foto's. Bekijk enkele basistechnieken voor fotobewerking en leer hoe u uw eigen familiefoto's kunt verbeteren.

Vrijdagpret: Winnaar

Na een lange week is het tijd om al die opgekropte stress te verlichten! Vandaag mag je beginnen aan een heerschappij van vernietiging terwijl je een reeks kastelen aanvalt en vernietigt, de schat bemachtigt en onderweg gevangenen bevrijdt.

Deze dag in de geschiedenis van de geek: het web is uitgevonden

Het is vandaag precies 20 jaar geleden dat Tim Berners-Lee het formele voorstel publiceerde om het WorldWideWeb te creëren, waarschijnlijk met als enig doel om mensen ooit idiote bijschriften bij foto's van katten te laten plaatsen.

Firefox 4.0 Beta 7 nu beschikbaar en functie voltooid

De nieuwe feature complete beta-versie van Firefox 4.0 is beschikbaar om te downloaden en is sneller dan ooit. Nog beter is het nieuws dat de add-on-API's nu ook stabiel zijn, dus je zou binnenkort je favoriete extensies moeten zien updaten naar 4.0.