Samsung Galaxy S8 zal een AI-assistent bevatten

Matthew Eisman/Getty Images

Samsung verspilt geen tijd voordat het gebruik maakt van Viv's kennis van kunstmatige intelligentie. In een indirecte bevestiging van geruchten heeft de techgigant onthuld dat de aanstaande Galaxy S8 een AI-assistent zal bevatten als een van zijn topattracties. Het biedt geen aanwijzingen over wat deze virtuele helper zal doen, maar het zal ontwikkelaars 'services koppelen en uploaden' laten om de functionaliteit van de AI uit te breiden tot buiten wat je uit de doos krijgt. Dat is niet veel anders dan wat Apple en Google aanbieden voor hun eigen assistenten, maar het is misschien datgene waar Samsung het niet over heeft dat speciaal is - Viv kan zijn eigen programma's maken en complexe bedoelingen begrijpen op een manier die veel AI's niet kunnen.

Wat betreft andere functies, of een releasedatum? Samsung praat niet. Een recent Wall Street Journal-rapport beweert echter dat Samsung de ontwikkeling van de S8 met weken heeft uitgesteld om het batterijbrandprobleem van de Galaxy Note 7 te helpen identificeren, waardoor de onthulling mogelijk wordt uitgesteld tot voorbij het gebruikelijke venster van februari/maart.Het is ongebruikelijk dat Samsung maanden van tevoren expliciet praat over toekomstige smartphones. In het beste geval maakt het componentaankondigingen die niet zo subtiele hints zijn over de richting van de hardware. Het is echter niet moeilijk in te zien waarom Samsung zo vroeg een buzz zou willen opbouwen. De voortijdige exit van de Note 7 heeft de reputatie of de balans van Samsung niet geholpen - het bedrijf wil zowel het fiasco voorbijgaan als telefoonkopers geruststellen dat het de moeite waard is om te blijven. Een sterke lancering van de S8 kan ervoor zorgen dat de Note 7 een verre (zij het pijnlijke) herinnering lijkt en velen ervan kan overtuigen dat het weer normaal is.

Meer verhalen

De 3 eenvoudigste manieren om online of onderweg te videochatten

Videochat was ooit de toekomst. In 2001: A Space Odyssey moest de videotelefoon een ontzagwekkend voorbeeld zijn van toekomstige technologie. Welnu, die toekomst is hier - videochat is al vele jaren bij ons.

Dubbele bestanden zoeken en verwijderen op Windows

Dubbele bestanden verspillen kostbare ruimte op de harde schijf van uw computer - vooral als u een SSD hebt - en maken de back-ups van uw computer zonder goede reden groter. Hier leest u hoe u wat schijfruimte kunt vrijmaken.

Click-to-Play-plug-ins inschakelen in elke webbrowser

De meeste webbrowsers laden Flash en andere plug-in-inhoud zodra u een webpagina opent. Als u click-to-play-plug-ins inschakelt, laadt uw browser in plaats daarvan een tijdelijke aanduiding - klik erop om de inhoud daadwerkelijk te downloaden en te bekijken.

Wat is de beste manier om een ​​back-up van mijn computer te maken?

Iedereen verliest op een bepaald moment in zijn leven gegevens. De harde schijf van uw computer kan morgen defect raken, ransomware kan uw bestanden gijzelen of een softwarefout kan uw belangrijke bestanden verwijderen. Als u niet regelmatig een back-up van uw computer maakt, kunt u die bestanden voor altijd kwijtraken.

Hoe u de beste VPN-service kiest voor uw behoeften

Virtual Private Networks (VPN's) zijn echte Zwitserse legermessen als het gaat om privacyverbetering, censuurvermijding, anoniem delen van bestanden en meer. Maar niet alle VPN's zijn gelijk gemaakt en het heeft geen zin om te betalen voor functies die u niet nodig hebt. Lees verder terwijl we de ins en outs van het plukken verkennen

14 speciale Google-zoekopdrachten die directe antwoorden weergeven

Google kan meer dan alleen lijsten met websites weergeven - Google geeft u snel antwoord op veel speciale zoekopdrachten. Hoewel Google niet zo geavanceerd is als Wolfram Alpha, heeft het nogal wat trucjes in petto.

Microsoft beëindigt ondersteuning voor Windows XP in 2014: wat u moet weten

Microsoft beëindigt op 8 april 2014 de ondersteuning voor Windows XP, na 12 en een half jaar ondersteuning. Microsoft heeft bij verschillende gelegenheden zijn best gedaan om de ondersteuning uit te breiden, maar de deadline van 2014 lijkt de laatste.

Nest versus Ecobee3 versus Honeywell Lyric: welke slimme thermostaat moet je kopen?

Als het gaat om slimme thermostaten, is er een handvol om uit te kiezen, maar de grote drie die opvallen zijn de Nest, Ecobee3 en Honeywell Lyric. We hebben ze alle drie uitgeprobeerd om te zien welke de bovenrand heeft en waar hun kenmerken verschillen.

7 manieren om ruimte op de harde schijf vrij te maken op Windows

Harde schijven worden steeds groter, maar op de een of andere manier lijken ze altijd vol te raken. Dit geldt des te meer als u een solid-state drive (SSD) gebruikt, die veel minder ruimte op de harde schijf biedt dan traditionele mechanische harde schijven.

Hoe u de harde schijven op uw pc of server kunt testen

Welke van uw harde schijven is het snelst en is het echt zo snel als de fabrikant beloofde? Of u nu een desktop-pc of een server hebt, het gratis hulpprogramma Diskspd van Microsoft zal uw harde schijven stresstesten en benchmarken.