Samsung Galaxy Folder is een flip-telefoon die je eigenlijk zou willen

Er zijn niet zo veel Korea-only telefoons meer. Maar we vonden er een in een mobiele telefoonwinkel op het hoofdkantoor van Samsung in Suwon, ten zuiden van Seoul. De Samsung Galaxy Folder laat zien dat het perfect mogelijk is om een ​​stijlvolle Android flip phone te maken. Als het nu maar naar de VS kon komen.

Er is een kleine industrie van door Android aangedreven flip-opties in Korea en China, met de Galaxy Folder (nu bijgewerkt door de Galaxy Folder 2, die ik niet zag) en de LG Wine Smart beide die er zijn. Ze hebben geen buitengewone specificaties; het model dat ik zag draaide Android 5.1.1 en het nieuwere model heeft Android 6.0 op een Qualcomm Snapdragon 425. De map die ik gebruikte had ook een heel raar ontwerpprobleem: de camera bevindt zich op de onderste helft in plaats van op de bovenste helft, waardoor het is erg onhandig in gebruik.Maar terwijl ik hem in mijn hand hield, ontdekte ik dat de map in balans is. We hebben hier in de VS een Android-fliptelefoon, de ZTE Cymbal-T, en hij mist balans - hij is topzwaar. De onderste helft van de map is zwaarder dan de bovenkant, dus hij ligt goed in de hand. Het TFT LCD-scherm, hoewel niet erg hoge resolutie van 800 bij 480, is ook helder en pittig. En het ontwerp is over het algemeen stijlvol.

Verwant

  • Hands On met Freetel's Crazy Android Flip Phone Hands On met Freetel's Crazy Android Flip Phone

Dit is belangrijk voor de VS omdat er een grote verandering komt in de wereld van flip-telefoons. Onze providers beginnen voice over LTE nodig te hebben, wat de oude besturingssystemen van featurephones niet ondersteunen. Dus als we door blijven gaan met flips - en dat zullen we waarschijnlijk doen, het is een niche - zullen we waarschijnlijk meer op Android gebaseerde of kreupele Android-apparaten zien, zoals de twee versies van de ZTE-telefoon en de Galaxy Folder .

De resterende barrière is waarschijnlijk de prijs. De Galaxy Folder is niet super goedkoop of een dure curiositeit; het is ongeveer $ 250 ontgrendeld. Dat kan nog steeds veel te slikken zijn voor Amerikaanse flip-telefoons en eenvoudige telefoonbezitters, die minder dan $ 200 willen uitgeven.

Toch hoop ik dat sommige Amerikaanse fabrikanten hun inspiratie halen uit de Aziatische flip-opstellingen van Samsung en LG terwijl ze de featurephone naar de volgende generatie ontwikkelen.

Aanbevolen verhalen

De Galaxy Tab S3 is goed, maar geen $600 goed

Je betaalt een premie voor de S Pen en een HDR-scherm.

Bekijk March Madness op Samsung Gear VR

Maximaal 84 camera's zullen elke game van de Sweet 16 tot het kampioenschap in virtual reality vastleggen. Maar in tegenstelling tot vorig jaar moet je dit jaar wel bijbetalen.

Verrassing! U kunt de nieuwste OnePlus-telefoon (opnieuw) niet krijgen

OnePlus was dit al dagen aan het hypen op Twitter, om enkele fans in de steek te laten met een relatief kleine aankondiging.

Hoe u uw LibreOffice-profielmap kunt vinden in Windows, macOS en Linux

Het LibreOffice-gebruikersprofiel is waar alle gebruikersgerelateerde gegevens worden opgeslagen, zoals extensies, aangepaste woordenboeken en sjablonen. Wanneer u LibreOffice verwijdert of bijwerkt, blijft het gebruikersprofiel behouden.

Bekijk en blader tussen Firefox-tabbladen in 3D

Ben je de standaard tab-schakelstijl in Firefox beu? Maak je dan klaar om te genieten van een visueel aangenamere 3D-ervaring met de FoxTab-extensie.