Samsung dient patent in voor Smartwatch Rim Display

De groottebeperkingen die een horloge oplegt, betekenen dat smartwatches uiteindelijk een verzameling compromissen worden. Het display van de wijzerplaat is kleiner dan onze ogen zouden willen, de levensduur van de batterij zou langer kunnen zijn en de interface is op zijn best 'bruikbaar'. Toch is Samsung erin geslaagd een manier te vinden om een ​​tweede display aan een smartwatch toe te voegen en probeert het daar patent op te krijgen.

Gespot door Patently Mobile, beschrijft het patent het toevoegen van een tweede display rond de rand van een horloge. Denk aan die éénregelige scrollende elektronische displays die je op locaties zoals treinstations en luchthavens ziet, alleen gecondenseerd om op de zijkant van een horloge te passen, en je hebt een goed idee van wat je kunt verwachten.Omdat het scherm zo beperkt is, zou het worden gebruikt om eenvoudige informatie weer te geven, met voorbeelden zoals de titel van een nummer dat wordt afgespeeld, de datum, weersvoorspelling of nuttige informatie zoals van wie de inkomende oproep of het bericht afkomstig is.

Verwant

  • Montblanc onthult zijn eerste smartwatchMontblanc onthult zijn eerste smartwatch

Men denkt dat de toevoeging van een randdisplay een voortzetting is van de functie voor het draaien van de rand die het meest recentelijk op de Gear S3-smartwatch is gezien. Door aan de ring te draaien, kan bijvoorbeeld een oproep worden beantwoord, het volume worden aangepast of app-lijsten worden gescrolld. Ga nog een stap verder en je krijgt een wat dikkere draaibare ring met een ingebouwd scherm. Dat betekent dat draaien ook de informatie-uitvoer van het secundaire scherm kan veranderen.

Zoals Patently Mobile aangeeft, kunnen smartwatches uiteindelijk één groot flexibel scherm om je pols worden, maar er moeten een aantal stappen en technische doorbraken plaatsvinden voordat zoiets mogelijk is. Samsung integreert een flexibel display in de rand van een smartwatch is een van die eerste stappen.

Aanbevolen verhalen

Apple-patent beschrijft domme laptop aangedreven door iPhone

Zou de toekomst van de MacBook kunnen zijn als een accessoire dat een iPhone of iPad nodig heeft om te functioneren?

Fossil geeft je 300 nieuwe smartwatch-opties in 2017

De meeste van zijn modemerken doen mee.

Bekijk March Madness op Samsung Gear VR

Maximaal 84 camera's zullen elke game van de Sweet 16 tot het kampioenschap in virtual reality vastleggen. Maar in tegenstelling tot vorig jaar moet je dit jaar wel bijbetalen.

Hoe mappen en bestanden op te halen met Windows 10 Quick Access

Windows 10 biedt een functie in Verkenner waarmee u uw meest gebruikte mappen en recent gebruikte bestanden kunt vasthouden. Laten we eens kijken hoe het werkt.