'Runner 2' en andere indiehits krijgen zeldzame fysieke releases

-and-039;runner-2-and-039;-en-andere-indie-hits-krijgen-zeldzame-fysieke-releases foto 1 Keuzebepalingen

Indie-games gaan niet vaak over naar de fysieke wereld, dus het is behoorlijk opmerkelijk wanneer twee afzonderlijke bedrijven boxed-games tegelijk maken. Choice Provisions werkt samen met Limited Run Games aan een fysieke versie van de Runner2 sidescroller op PS4 en PS Vita met 3.500 exemplaren van elk die vanaf 17 maart online te koop zijn. Limited Run zal ook 1.000 exemplaren van een (aparte) gelimiteerde Runner2-editie verkopen op de PAX East-stand op 10-12 maart.

Later zullen Choice Provisions en Limited Run boxed versies van The Bit.Trip, Tharsis en Drive verkopen! Drijfveer! Drijfveer! Elk van de limited edition-exemplaren heeft mooie originele kunstwerken, wat bijdraagt ​​aan de aantrekkingskracht van de verzamelaar (en leuk). Pre-orders zijn niet toegestaan ​​en het bedrijf heeft nog geen prijzen vermeld, maar Runner2 kost $ 15 op Steam als download, dus we denken dat een fysieke, beperkte editie meer zou zijn.-and-039;runner-2-and-039;-en-andere-indie-hits-krijgen-zeldzame-fysieke-releases foto 2

Badland en Thomas Happ Games zullen ook het door Metroidvania geïnspireerde Axiom Verge uitbrengen als een fysieke 'Multiverse Edition'-release voor PlayStation 4, PlayStation Vita en Wii U. De game ontving bij de lancering in 2015 talloze onderscheidingen en Happ zei dat 'als als solo-ontwikkelaar, is het altijd een droom van mij geweest om een ​​game die ik heb gemaakt in de winkelrekken te zien belanden.'

De speciale editie bevat 'een exemplaar van de game, een luxe boekje met commentaar van de ontwikkelaar en kunst, een dubbelzijdige poster en een exclusieve making-of-documentaire op dvd', zeggen de bedrijven. De dvd zou behoorlijk interessant moeten zijn, aangezien Happ de game in vijf jaar helemaal zelf heeft ontwikkeld, inclusief de programmering, kunst, verhaal en muziek.

De Multiverse-editie kost $ 30 (£ 25 in het VK) en komt ergens in het volgende kwartaal aan. Er komt ook een standaardeditie in een fysieke versie met alleen de game voor $ 19,99 en £ 14,99 in het VK.

Aanbevolen verhalen

50 banen, optredens en bijzaken die u vanuit huis kunt doen

Als het je droom is om vanuit huis te werken, en je weet niet waar je moet beginnen, dan heeft deze lijst iets voor jou. Gegarandeerd.

Het nieuwe fonds van Fig helpt indiegames naar Steam te komen

Ontwikkelaars kunnen de pool van $ 500.000 gebruiken voor advertenties en nieuwe Steam Direct-kosten.

Andere bestandstypen toevoegen aan het menu Nieuw item in de bestandsverkenner van Windows 10

Met het menu Nieuw item in Verkenner kunt u een nieuw item maken voor een specifiek programma in de momenteel geopende map. U kunt items aan dit menu toevoegen voor andere programma's die er niet in voorkomen.